Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Luchot elégszer láttam játszani, hogy ezt írjamZsolti írta:Ja ha nem lucho akkor ki?chrisnagy13 írta:![]()
![]()
![]()
Biztosan sokszor láttad játszani...
Moutinho meg 21 éves...eddig volt két elfogadható meccse az EB-n...ha 30-at nem is,de 20-25-öt simán megér.
Még semmi se biztos. Nekem is Mancini a favoritoma szélre. Neki örülnék legjobban. 15 millát bőven megér.Capon írta:bal szélre a Mancinis elképzelésem kezd dugába dölni. Az Interrel álitólag jól haladnak a tárgyalások. Mancini ára 15 millió... pff. ennyiért szerintem bárkinek megéri. Sajnálom, hogy ez igy alakul megnéztem volna mire képes itt.
Pontosan! Sőt mivel most a Real rászállt a cica fiúra akár még el is halászhatnánk az orruk elől!!!Rivaldo11 írta:Még mindig azt mondom hogy Diegora kellene hajtani. Sokan poénkodtak a Diego-Nasri jkettőssel, de azt kell mondanom, hogy egyelőre nagyságrendekkel többet mutatnak, mint Moutinho, aki egyébként szintén tehetséges, és elképzelhető hogy be is vállna, ám szerintem eddigi produktuma kevés ahhoz, hogy egy több trófaát megcélzó Barcát irányítson. 25 millát meg nem ér.
egyetértek. elvégre Deco-t kéne pótolni,és erre Diego képes vagy Van der Vaart.Moutinho nagyon jó de egyenlőre nem ő a legjobb azon a poszton. De ha ő jönne az se lenne rossz. Csak miatta valahogy nemannyira szívesen tenném Iniestát vagy Xavit a kispadra.Rivaldo11 írta:Még mindig azt mondom hogy Diegora kellene hajtani. Sokan poénkodtak a Diego-Nasri jkettőssel, de azt kell mondanom, hogy egyelőre nagyságrendekkel többet mutatnak, mint Moutinho, aki egyébként szintén tehetséges, és elképzelhető hogy be is vállna, ám szerintem eddigi produktuma kevés ahhoz, hogy egy több trófaát megcélzó Barcát irányítson. 25 millát meg nem ér.
Na kezeld helyén a dolgokat: Eto'o messze nincs kiégve, sztem nagy baromságot mondtál...., aztán Eto'onak kitették a szűrét, ígyis-úgyis menni fog. A hasonlítási alapot meg tegyük Eto'o szintjére, ne arra, hogy mióta játszik a spanyoloknál-.....!roy69 írta:Én nem vitatkoztam veled cs elmondtam saját érveim!Eto'o már nem kell és ez tény!Egy fiatalabb aki ugyanugy spanyolországba játszik már miota nem jobb mint egy kiégett idősebb játékos!de legyen neked igazad!én cs a legjobbat akarom a Barca-nak!
Jó lenne ha csak így működne a dolog!!!senzu írta:Moutinhonak tényleg érnie kéne még pár évet, Nasriról valszeg lecsúsztunk,Rivaldo11 írta:Még mindig azt mondom hogy Diegora kellene hajtani. Sokan poénkodtak a Diego-Nasri jkettőssel, de azt kell mondanom, hogy egyelőre nagyságrendekkel többet mutatnak, mint Moutinho, aki egyébként szintén tehetséges, és elképzelhető hogy be is vállna, ám szerintem eddigi produktuma kevés ahhoz, hogy egy több trófaát megcélzó Barcát irányítson. 25 millát meg nem ér.
ha a hollandok hasonlóan fognak teljesíteni, mint az olaszok ellen, akkor VdV ára csillagászati magasságokba fog szökni, úgyhogy marad Diego
Moutinhonak tényleg érnie kéne még pár évet, Nasriról valszeg lecsúsztunk,Rivaldo11 írta:Még mindig azt mondom hogy Diegora kellene hajtani. Sokan poénkodtak a Diego-Nasri jkettőssel, de azt kell mondanom, hogy egyelőre nagyságrendekkel többet mutatnak, mint Moutinho, aki egyébként szintén tehetséges, és elképzelhető hogy be is vállna, ám szerintem eddigi produktuma kevés ahhoz, hogy egy több trófaát megcélzó Barcát irányítson. 25 millát meg nem ér.
ne haragudj meg, de te vagy rettenetesen buta, vagy abszolút hozzá nem értő vagy...roy69 írta:Én nem vitatkoztam veled cs elmondtam saját érveim!Eto'o már nem kell és ez tény!Egy fiatalabb aki ugyanugy spanyolországba játszik már miota nem jobb mint egy kiégett idősebb játékos!de legyen neked igazad!én cs a legjobbat akarom a Barca-nak!
Figyelj,nem akarlak megbántani,de az eddigi hsz.eid egytől egyig baromságok...Nem vagyok moderátor,de az a véleményem hogy üzeneteid nem éppen növelik a fórum színvonalát...roy69 írta:Én nem vitatkoztam veled cs elmondtam saját érveim!Eto'o már nem kell és ez tény!Egy fiatalabb aki ugyanugy spanyolországba játszik már miota nem jobb mint egy kiégett idősebb játékos!de legyen neked igazad!én cs a legjobbat akarom a Barca-nak!
Az EB végéig Silva és Villa is nem-eladó státuszban vannak, ahogy már leírtuk jó sokszor mindenhol, szóval addig ne számítsatok nagy dolgokra, amíg a spanyolok bent vannak.roy69 írta:Mikor lesznek hirek a valenciai akcióról?Aki tud valamit légyszi írjátok fel!Köszi
lionelmessi19 írta:Spec. az előző meccse szerintem nem volt elfogadható. Mindenesetre nemlehet még az 1-2 meccsek alapján ítélni.
De 20 a kivásárlási ár, úgy emlékszem, szóval ha csapatok szállnak harcba érte, akkor itt felül licitálás lesz a dologból...
Spec. az előző meccse szerintem nem volt elfogadható. Mindenesetre nemlehet még az 1-2 meccsek alapján ítélni.Zsolti írta:Ja ha nem lucho akkor ki?chrisnagy13 írta:
ui:Lucho nem Barca szintű játékos, Moutinho-ért meg 30millát soha nem adnék (ha jól tudom annyi a kivásárlási ára).![]()
![]()
![]()
Biztosan sokszor láttad játszani...![]()
Moutinho meg 21 éves...eddig volt két elfogadható meccse az EB-n...ha 30-at nem is,de 20-25-öt simán megér.
Ja ha nem lucho akkor ki?chrisnagy13 írta:
ui:Lucho nem Barca szintű játékos, Moutinho-ért meg 30millát soha nem adnék (ha jól tudom annyi a kivásárlási ára).