Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
enyi pénzért hát ez gáz ...Valbali írta:8 millió font az kb 10 millió euró. Hát azért a dupláját is lehetett volna. Nah mind1, sajnálom, hogy nem talált magának vmi normális csapatot...
Hát én is sz_a_rnék bele a fociba, ha a gyerekem beteg és szüksége van rám.Boixos írta:én nem felejtem el az őszi játékát, de a tavaszit sem, amikor már többedmagával sz.a.rt magasról az egészre.
Miért tartod kizártnak? A helyzet az hogy a thai ex-elnöknek szépen van lovettája, mint ahogy a külföldiek által felvásárolt angol kluboknak általában. Nyilván nem probléma neki a pénz (látva menniyt tapsolt el tavaly), mondjuk idén csak Hughes kivásárolása a Blackburnből került 6M fontba (ami azért egy sokat el nem érő edzőért irreálisan magas ár).Fernando írta:Kizártnak tartom hogy a Man City adjon 30! milliót Ronaldinhoért... Szerintem 20 max 23-24 lesz a vége. És Decoért sem fogunk 20-nál többet kapni, de talán még annyit sem.
Sztem akkor lennénk szerencsések ha maradna,engem ez nem tud izgatni,de hát erről már tegnap beszéltem............Még mindig szánalmasnak tartom.....Etooka írta:Egyre szerencsésebbek vagyunk!Ha Deco tényleg a Chelseabe megy,akkor Abramovics majd fizet nekünk és nem fognak egy-két millión megbukni a tárgyalások!Ha így folytatja,akár 25öt is érhet majd!
OFF:R10-zel is szerencsénk van,mivel a City-nek is most olyan tulajdonosa van,ahol van pénz,tehát szerintem ők is megadják a 25-30 milliót!
Így tovább és akkor még érkezhet pár jó játékos!