Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát lehet, mondjuk én ehhez a marketing témához annyira nem értek. Saját magamból kiindulva engem annyira nem befolyásol, igaz megnézem Henry-t a pepsis üvegen, de valszeg megvenném anélkül is, vagy nem venném meg azzal se. A logikus tényleg az lenne, ha befolyásolná ez az embereket, máskülönben minek fizetnének a cégek súlyos pénzeket a sztároknak a két szép szemükért...De ha kicsit leviszem a témát kisebb magasságokba, akkor meg tényleg nem értem, hogy pl. válalkozások miért támogatnak kispályás csapatokat. Tudom, hogy reklám, mert felveszik a nevüket, a mezen meg viselik a logót, de nem hiszem, hogy annyival több ember fog mondjuk hozzájuk menni ha építkezni akar csakis azért, mert látta egy meccsen, hogy támogatnak egy csapatot. Engem sokkal jobban érdekeléne az adott témában elért eredményeik, megbízhatóságuk, árak stb...Közben pedig a támogató állja a százezres nevezési díjakat...Persze nyilván a sztárok támogatása és ez két teljesen más dolog. Az elsőre rá lehet mondani, hogy hasznos, mivel nem ismerjük a cégek bevételeit, de amit én hoztam fel, abba nem látok nagy fantáziát.barca99 írta: Pedig sztem nagyon sokat nyom a latba. Nem hiába Ronaldinho reklámozza a chipset, Schumacher és Raikönnen a Fiatot, a fél Barca a Pepsit (miközben a csapatot a Coca-Cola szponzorálja), etc. etc. Szerintem hihetetlenül sok ember van, akiknek világsztárokkal/ismert emberekkel a szrt is el lehet adni.
Szerintem szomorú,hogy egyfolytában megy az efféle "agymosás".barca99 írta: Szerintem hihetetlenül sok ember van, akiknek világsztárokkal/ismert emberekkel a szrt is el lehet adni.
Pedig sztem nagyon sokat nyom a latba. Nem hiába Ronaldinho reklámozza a chipset, Schumacher és Raikönnen a Fiatot, a fél Barca a Pepsit (miközben a csapatot a Coca-Cola szponzoráljaelprat írta:De kétlem,hogy csak és kizárólag azért vennének Sz.-t,mert a Figo "olyat" iszik![]()
Ez így van kb.Varga Tamás írta:Na igen. Csak kérdés: kit ismernek jobban? Gerát vagy Figót. Mert Zolikát Mo-on és Anglián kívül nem ismerik. Még Angliában sem széles körben. De Figót 10 járókelőből 6 biztosan ismeri. Meg a két játékos nem képvisel egy szintet.
Sajnáltam volna, ha hülyén haltál volna meg.elprat írta:Ha nem "oktatsz" ki hülyén halok meg![]()
Nekem nem tetszik és ennyi,meg annyi hogy Gerának jobban örültem volna...már a gyökerek miatt is.....
Na igen. Csak kérdés: kit ismernek jobban? Gerát vagy Figót. Mert Zolikát Mo-on és Anglián kívül nem ismerik. Még Angliában sem széles körben. De Figót 10 járókelőből 6 biztosan ismeri. Meg a két játékos nem képvisel egy szintet.elprat írta:Ha nem "oktatsz" ki hülyén halok megCsak a Barca! írta:Szerintem nem gáz. Jól sikerült reklám. Figonak legalább van külföldön is marketing értéke. Épp ezért vele készült a reklám, nem pedig mondjuk Gerával. Valamelyik évben a világ legjobb ásványvízének kiáltották ki, ez egy elég nagy elismerés. A reklám célja pedig, hogy külföldön is eladható legyen hazánk eme becses terméke.![]()
Nekem nem tetszik és ennyi,meg annyi hogy Gerának jobban örültem volna...már a gyökerek miatt is.....
Ha nem "oktatsz" ki hülyén halok megCsak a Barca! írta:Szerintem nem gáz. Jól sikerült reklám. Figonak legalább van külföldön is marketing értéke. Épp ezért vele készült a reklám, nem pedig mondjuk Gerával. Valamelyik évben a világ legjobb ásványvízének kiáltották ki, ez egy elég nagy elismerés. A reklám célja pedig, hogy külföldön is eladható legyen hazánk eme becses terméke.
Szerintem nem gáz. Jól sikerült reklám. Figonak legalább van külföldön is marketing értéke. Épp ezért vele készült a reklám, nem pedig mondjuk Gerával. Valamelyik évben a világ legjobb ásványvízének kiáltották ki, ez egy elég nagy elismerés. A reklám célja pedig, hogy külföldön is eladható legyen hazánk eme becses terméke.elprat írta:Elég gáz...........mé' pont vele csinálták![]()
Amúgy meg annnnnnnyira eröltetett és nem is vicces...
Mondjuk az összeg sem amit kapott érte
Pont ezt magyaráztam Neked a Laporta topicban is.Varga Tamás írta:A "majom" erős volt, ez igaz. Azt visszavonom. A többit tartom: mennie kell, mert 2 éven keresztül becsapott minket, és az orrunknál vezetett.
Nah! azért Lesenszületettpiroslapgyűjtő Torghellesanyibácsit ne keverjük ide!Asys írta:Az érkezőket meg örömmel lássuk a csapatba legyen az akár Torghelle Sanyi bácsi vagy bárki!
![]()
Asys írta:Mivel nem találtam megfelelő topikot ahol megoszthatom álomcsapatomat a néppel ezért itt fogom:
.............................Grosics......................
Lizarazu...Puyol...Koeman...van Bronchorst
.........Bozsik....Guardiola.....Davids............
....Messi......van Hooijdonk.....Stoichkov.....
Cserék: Timmer, Buzánszky, Vlaar, Aldair, Wijnstekers, Xavi, Patrick Paauwe, Czibor, Laudrup, Berbatov, Kuyt