Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tudomka958 írta:jé!
most olvastam ,hogy agüerot vinné az inter 25 milla+sztankovicsért...
ennyit +dinhot nekünk is megérne oda a baloldalra...
nem akarom leszólni,de silva a lábanyomába sem ér+ messivel oltárira érzik egymást(lásd legutóbbi mexico elleni 4:1...)
az európai játékosoknak most úgyis egekben lesz az ára,egy kicsivel többért ő lehetne az év igazolása nekünk...
meg rosszabb is...Etooka írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=184339&
Fiatalabb és olcsóbb is lenne,mint Villa!
Amíg Eto'o nem megy el addig kétlem, hogy leigazolnák Villa-t!!!Kaka10 írta:Na akkor írány Valencia!!!Villa nélkül haza se jöjjünk!!!Nagyon nagyon örülnék neki!!!Minden melette szól!Fiatal sikeréhes gyors technikás gólerős!!
én személyszerint annyira nem is támogatom Benzema leigazolását, fele annyiért is lehetne venni ugyanannyira gólerős támadót! És ha Eto'o elmegy, Henry mellé nem is szükséges egy 40 millás támadót venni. szerintemsocio66 írta:Villa nagyszerű csatár,tegnap is bizonyíotta! El lehetne hozni a Valenciából Silvával együtt! Szerintem kb 50-55 millába kerülne a két játékos így csomagban,amit az Eto'o-Ronnie páros eladásából majdnem fedezni is tudnánk! Benzemáról ugy tűnik lemondhatunk,viszont így előtérbe kerülhet Huntelaar megszerzése akit viszont a Real is le akar igazolni.
Semmi extra.lionelmessi19 írta:[quote="Csiszi"6""]Van egy Villa-s hír a Sport.es-en Barcával kapcsolatban!!!
valaki esetleg ért belőle valamit??
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Moutinho csak az EB után dönti el, hogy megy e valahova és, ha megy akkor hova!!!de állítólag a Barca küldött már ajánlatot!!Joli17 írta:Jah és azt olvastam h Eto'oért 27milliót adna a Chelsea! Zambrottan és Giovannin kivül ment még el vki?
Több igazolás nem lesz? Mi van a Moutinhoval? Mert Deco helyére kell vki? Akkor Hleb se jön? Nem todsz igazolásokrol szolo pletykát?
Használd a szerekszt gombot!Egyébként üdv a fórumon! L.
max akkor próbálnák megszerezni, ha Eto'o elmegy!!Joli17 írta:Csá mkinek! Nem gondoljátok milyen jól játszott tnap a spanyol meccsen a Barca 3-as de főleg Xavi! Mit tudtok a z igazolásokról? Azt tom h keita,pique,alves,cáceres megvan! A többi? Mi van Hlebbel? Silvaval? Hány igazolás lesz még? nagyon mondjátok villat ö jön?
ment!!Edmilson a Villareal-ba!!!!Jah és azt olvastam h Eto'oért 27milliót adna a Chelsea! Zambrottan és Giovannin kivül ment még el vki?
menjen csak Benzema a real-ba!!ha marad Eto'o akkor nekünk sokkal jobb csatárunk lesz így is!, ha viszont elmegy Eto'o akkor meg kell szerezni Villa-tgekkodan írta:ozsimiki írta: Ez semmit,viszont azt is mondta,h jövőre tutira odamegy,bár ezt se lehet készpénznek venni,de azért ilyeneekt nem szoktak csak úgy kijelenteni...
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem kummára elegem van a Real-kultuszból. Ideje lesz leszedni őket a trónról jövőre, mert még a végén elbízzák magukat. És most nem Benzema miatt mondom.
ozsimiki írta: Ez semmit,viszont azt is mondta,h jövőre tutira odamegy,bár ezt se lehet készpénznek venni,de azért ilyeneekt nem szoktak csak úgy kijelenteni...