Barcaboy08 írta:Sorry Titi!!!!
Eszem ágában sincs átvenni a szerepedet!
Csak itt már sokan hiányoltak,és megpróbáltam segíteni!
Mégegyszer sorry!
Szal lássuk a híreket!

Ezt a bocsánatkérést én poénnak fogtam fel!
Nem kell ezért bocsánatot kérni, mert leírtál egy pár hírt. Sőt...inkább én köszönöm meg, hogy leírtad. Nyugodtan le lehet írni ezeket a dolgokat, ez nincs hozzámkötve, hogy csak én hozhatok ide híreket.

Köszönöm mégegyszer a segítségedet!

Bocsi az OFF-ért modik...
ON:
Én tényleg leginkább annak örülnék, ha Hleb a Bayernbe menne, Moutinho pedig hozzánk. De örülnék neki te jó ég... Kész is lenne a középpálya: Touré/Keita, Xavi/Iniesta, Moutinho/Thiago. És ezt a 6-ost jóformán bárhogyan lehetne variálni a középpályán. Keita is felléphet eggyel, Thiago is felléphet, Iniesta is fel- illetve le, Xavi is fel-le.
Előre pedig jó lenne még elhozni David Silvát a bal oldalra és jó lenne tényleg ha Eto'o maradna. Vagy ha távozik Eto'o akkor Henry lenne nálam a középcsatár és csak egy cserét hoznék mögé. Mondjuk Cruzt vagy Crespot. Tudom, hogy Crespo nincs a nevezettek között, de vele is jól járnánk szerintem. De ha Eto'o marad, az lenne a legjobb mindenki számára. Jövőre benne lenne egy jó 32-35 gól, egy jó felkészítéssel és egy jó irányítóval a háta mögött.
Akárhogy is alakulnak majd a dolgok, lesznek itt még izzadt nyári éjszakák mindenki számára!