André T. írta:Depthnek a hsz-itől eldobom az agyamatt!nemérttem hogy most miért kell
neked egy 20-21 éves srácott itt blamálni amikor az nemrégen kerültbe a
válogatottba!!!Egyébként is Decó hány éves 30 nem???Nem hiszem hogy ő
értte 20-21 éves korábban kapkodtak volna mint pl:Chealsea,MU meg ter
mészetesen mi.Felkénne márfogni hogy Decó a múlt!!!ebben a szezonba
is egynúlla volt és most nehogy azzal gyere nekem elő hogy a kisfia miatt
mert akkor besza..ok.Egyszerűen másféléven keresztül csak a szájával tu
dott játszani a pályán ráadásúl a sajtónak is szétkürtöltte hogy ha nem
nyer semmit akkor ő elhúzz a vérbe.Erre én csak annyit mondtam volna
hogy fekvekönnyű beszélni a sikerért tenni is kellene valamit nem???
No mindegy nem akarok ennél jobban bele bonyolódni de számomra még
mindig hihetetlen hogy te ennyire véded és közben fikázzol egy 20 éves
tinédzsert.Csak tud az a 20 éves tinédzser nem a szájával játszik a pályán
és nem egy önző állatt mint Decó és C.Ronaldó.Úgyhogy ennyi a vélemény
em.
A te véleményed mindig ilyen, hülyeség

De hát ezt már megszokhattuk egy olyantól aki nem tud írni és elválaszt a mondatok végén.
Először is, Moutinhot soha se blamáltam és nem is fikáztam. Nagyra tartom, tehetséges és nagy játékos válhat belőle. Szeretném, ha itt folytatná a pályafutását. Épp azt mondtam, h jól játszott, de nem annyira, mint itt mindenki írta. Most nagyon felkapott, de ahoz képest semmi különlegeset nem mutatott, de attól még jó volt!
Csak azt nem értem, h te egész végig azt írod, h Deco már nem ér semmit. Ettől, Moutinho hogy lesz jobb játékos, h egész végig Deco ellen érvelsz? Ez egy politikai eszköz. Nem a saját oldalad erősíted, hanem csak az "ellenfelet" támadod.
Deco 20-21 évesen nem volt még sehol, mostmár 30 éves, egész idényben gyenge volt, Deco a múlt, elakar menni.
Ezeket írtad, és ezekben mind-mind igazad is van. Decot csak azért védtem, mert egész jól játszott ő is a törökök ellen. De ettől az idei teljesítménye ugyanúgy gyenge. Érted már mire gondolok? Nem játszott csak azért kiemelkedően Moutinho, mert Decot 20-21 évesen nem akarta senki se leigazolni. Semmi köze hozzá.