Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Babos... Tényleg. Őt is ismerem.depth írta:Én kipróbálnám, h Babos mit tud. A hollandoknál jól védett.Csak a Barca! írta: Szerinted kinek kéne? Megmondom őszintén nem nagyon ismerem a magyar kapusokat. A magyar bajnokikat nem is nézem. Királyt még ismerem.De ő se kéne a nemzeti 11be. Na de akkor ki?
Én kipróbálnám, h Babos mit tud. A hollandoknál jól védett.Csak a Barca! írta: Szerinted kinek kéne? Megmondom őszintén nem nagyon ismerem a magyar kapusokat. A magyar bajnokikat nem is nézem. Királyt még ismerem.De ő se kéne a nemzeti 11be. Na de akkor ki?
Szerinted kinek kéne? Megmondom őszintén nem nagyon ismerem a magyar kapusokat. A magyar bajnokikat nem is nézem. Királyt még ismerem.visca el barca írta:amugy én abszolút kutyaütőnek tartom, a válogatottban sem tudom mért ő véd...
Jogos!Én is így vagyok vele!Bár azt nem tudom megmondani h kinek kéne helyette védeni!Kötelesről sokan mondják, hogy nagyon jó de én még nem láttam védeni!Balajcza számomra nem meggyőző!A törökök ellen potyát kapó Balogh János sem..!visca el barca írta:a 71-szeres válogatott Sörensen, meg a néhai 3. számú angol kapus, Taylor mellett biztos sok esélye lesz
amugy én abszolút kutyaütőnek tartom, a válogatottban sem tudom mért ő véd...
Igen, ismerem személyesen, és múlt szombaton találkoztunk is, meg együtt néztük a magyar-hovátot. Elvileg még összefutunk egyszer, mielőtt visszamegy Kijevbe. Csak annyit mondott, hogy szeretne elmenni, de azt vettem észre rajta, hogy lehetnek már konkrét kérők is, csak nem akar róla beszélni...fcbarcelonazsombi írta:Antiimperialista te ismered személyesen ?? Én igen de már rég nem beszéltem vele.
Igen, de szerencsére már egészséges, és jó hangulatban vanVito írta:állítólag sokáig sérült volt, de Ati majd bővebben tájékoztat..
állítólag sokáig sérült volt, de Ati majd bővebben tájékoztat..fcbarcelonazsombi írta:Farkas Balázsról van valami hír?? Nem hallani semmit mostanába. Antiimperialista te tudsz valamit róla??
Még a béelben is.Lesy írta:Játszott ő egyáltalán Athénban?fUtBoLiStA írta:Az AEK Athénból a belga bajnokságban 10. helyen végzett Genkhez szerződött a magyar válogatott középpályása, Tőzsér Dániel, ahol lesz egy magyar csapattársa Tóth Balázs személyében.
Játszott ő egyáltalán Athénban?fUtBoLiStA írta:Az AEK Athénból a belga bajnokságban 10. helyen végzett Genkhez szerződött a magyar válogatott középpályása, Tőzsér Dániel, ahol lesz egy magyar csapattársa Tóth Balázs személyében.