2008.06.09. 15:32:29
Ronaldinhoval kapcsolatban annyit szeretnék mondani,hogy miatta kezdtem el aktívan nézni a Barca játékát,ő volt a kedvencem évekig. De egszer egy Sport-újságban arra lettem figyelmes,hogy volt vele 1 Cikk, amiben le volt írva (talán 2-2,5éve volt),le volt írva az,hogy milyen életet él. Nos oda leírták azt,hog a Barátnőjével egy este alatt sikerült elkölteniük annyi pénzt,amiért egy átlag magyar ember egész életében dolgozik. Beleértve, a kaját,piát, zenekart, kocsit(vett egy karcsu Lamborginit), söfőrt stb. Ez volt az 1. tényező ami után meghanyatlott Ronie szereplése,de akkor betudtam annak,hogy elfárdt az idény végére. De aztán, mikor a VB-n kiderült,hogy elszökött a Brazil csapat szállodájából a barátnőjéhez,hogy "eltöltse" vele az estét, akkor kiakadtam. Addig benne egy olyan embert láttam meg, aki isteniti a futballt és számára a család után az az 1. Szóval ekkor én hatalmasat csalódtam benne. Láthattuk a VB-n mit nyújtott...
Azután elkezdődött az idény, gyenge volt ekkor már éreztem,hogy a klubb valamit titkol vagy régebben volt dopping a srácban. De ez nem akart változni és idén megjelentek azok a cikkek,ahol leírták azt,hogy nem jár edzésre, combizom szakadással táncol, nem látják a Naou Camp környékén. ezek is azt mutatták,hogy egyre jobban nem érdekli őt már a foci és elege van. Gondoljunk bele, összeszedett már annyi pénzt,hogy annyit el nem tudunk képzelni. NYert Spanyol ligát, BL-t, VB-t, Arancslabdát kapott, ő lett a legjobb a világon, és az a baj,hogy ezt el is hitte. Elhitte és már azt hitte,hogy a védők olyanok lesznek vele szemben , mint vaj a késnek,de nem így lett. HOzzáteszem nem a védők erősödtek meg, hanem ő gyengűlt le piszkosul. ÉS ebből szerintem elege lett,megfogta magát és leszaaatta az egészet úgy ahogy van. A végén meglátjátok,hogy augusztus végén a M.City mezében fog magyarázni az angol sporiknak.
Ennyit fűznék hozzá, lehet egyet érteni, lehet hülyének tartani, Nekem ez a véleményem
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa