Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
olvasd át többször, hogy mit írtam>> azért írtam oda, hogy "a videók alapján", mert csak a videók alapján, írtam azt amit, és gondolom azt amit, szóval csak a te kedvedért mégegyszer: moutinho és hernanes interneten látott videói alapján (eddig világos?) nálam hernanes tűnik jobbnak. egyébként eddig még csak moutinhot láttam játszani a sportingban és a válogatottban, mivel, hogy hernanesről még csak most olvastam...Csak a Barca! írta:Hú barátom, te aztán nem viccelsz. Egy vidi alapján mondod meg, hogy jobb playa, mint Moutinho, nem semmi. Ezt azért nagyon ne híreszteld. Láttad már egyáltalán valamelyiket is játszani?merx írta:nekem nagyon megtetszett a játéka, a videók alapján nálam magasan moutinho fölött van, eddig nem tudtam eldönteni kit szeretnék a kp-n látni, mostmár tudom az "én barcámba" ő kell!
Miért szerinted nem az lesz?visca el barca írta:te honnan tudod, hogy egycsatáros játkunk lesz?Csak a Barca! írta:...Így lenn 3 középcsatárunk az egy csatáros játékhoz...
Nem tudhatja senki biztosra, hogy milyen lesz a felállás, de 2 csatáros játékhoz is elég a 3 csatár mert ha vki lkiesik átállunk 1 csatárosra!visca el barca írta:te honnan tudod, hogy egycsatáros játkunk lesz?Csak a Barca! írta:...Így lenn 3 középcsatárunk az egy csatáros játékhoz...
te honnan tudod, hogy egycsatáros játkunk lesz?Csak a Barca! írta:...Így lenn 3 középcsatárunk az egy csatáros játékhoz...
nekem is ez a véleményem, ott van nekünk Henry, aki ha összeszokna Messivel nagyon jók lennének, ha Titi középen lehetne. bal oldalra meg Mancini lenne a legjobb. plussz még Güiza jó lenne cserecsatárnak, vagy néha kezdőbe is. Bojan meg pont a legjobb korban lenne, mire Henrynak "lejárna az ideje."Csak a Barca! írta:Csatár poszton az a véleményem, hogy ha eladjuk Eto'ot (márpedig eladjuk), akkor nem kell a helyére 30-40 milliókért hozni valakit. Legyen Henry az első számú közép csatár és inkább mögé vegyünk valakit a padra, meg a balszélső támadó posztra valakit, aki normálisan tud ott játszani (pl Silva, Mancini), mert az nem lenne jó, ha Titi kikerülne a szélre, mert akkor megint nem fog tudni csinálni jóformán semmit, láthattuk idén, hogy az nem fexik neki annyira. Maradjon csak meg középcsatárnak. Akit mégis hoznék a Eto'o helyett, az egy olyan játékos lenne, aki 15-20 misiből megálna. Pl: Güiza nem lenne rossz elképzelés, vagy esetleg Huntelaar (bár nem tudom ő kijönne e 20ból). Így lenn 3 középcsatárunk az egy csatáros játékhoz, az meg elég is lesz. Az Eto'obó befolyt pénz fennmaradó részét, inkább más posztok megerősítésére kéne fordítani (irányító, szélső).
http://sport.es/Kaka10 írta:A katalán sportnak mi az internetes címe????
nagyon jó lenne a kis Moutinhot megszerezni!!!A SPORT hasábjain nem más mint Joao Moutinho díszeleg, mint a Barca kiszemeltje a középpályára. A 21 éves portugál válogatott játékosért állítólag harcba kíván indulni a Barca is, mivel többek között angliából is vannak kérői. (Arsenal, MU, Liverpool). A portugál, ifjú játékmester kivásárlási ára 25 millió €, de ebből valószínűleg lehetne faragni, ha tényleges ajánlat érkezne a Barcától. Ruí Costához hasonlítják egyébként hazájában, kiváló "látása" és pontos passzai miatt legfőképpen.
Hú barátom, te aztán nem viccelsz. Egy vidi alapján mondod meg, hogy jobb playa, mint Moutinho, nem semmi. Ezt azért nagyon ne híreszteld. Láttad már egyáltalán valamelyiket is játszani?merx írta:nekem nagyon megtetszett a játéka, a videók alapján nálam magasan moutinho fölött van, eddig nem tudtam eldönteni kit szeretnék a kp-n látni, mostmár tudom az "én barcámba" ő kell!
Nézz utána itt, meg itt is, itt Támadó középpályás.visca el barca írta:utána néztem ennek az általad említett hernan gyereknek. becsületes neve egyébként hernanes és minden bizonnyal védekező kp...
nekem nagyon megtetszett a játéka, a videók alapján nálam magasan moutinho fölött van, eddig nem tudtam eldönteni kit szeretnék a kp-n látni, mostmár tudom az "én barcámba" ő kell!Kissge87 írta:http://www.youtube.com/watch?v=4sOLEaD4270
Ha róla van szó, akkor nem is rossz!![]()
![]()
Jobbal-ballal adja a jó labdákat!:):)
Szóval...:):)
Lehet, hogy a Moutinho gyerek még sokat fejlődhet, sőt fejlődni is fog, de szerintem ez a srác se rossz!:):)
De ezt nem mi fogjuk eldönteni!
Wikipédia szerint, támadó középpályás, mind a bal, mind a jobb oldalon nagyon jó teljesítményre képes.visca el barca írta:utána néztem ennek az általad említett hernan gyereknek. becsületes neve egyébként hernanes és minden bizonnyal védekező kp...
inkább az első variáció szerintem!!robben írta:Véleményem szerint 3 játékosra van még szükség:
-Moutinho 15-20 millió
-D.Villa 30-35
-D.Silva 20-25
de ez a formáció sem rossz:
-Hleb 15-20
-Benzema 35-40
-Mancini 10-15
majd ha Oleguer megérzi a Horto Magiko életérzést, új erőre kap és szétcsap mindenkitvisca el barca írta:hajjaj, az olympiakosz, meg AEK ultrák már most ünnepelnek!Titinho írta:Henk Ten Cate veszi át a Panathinaikos irányítását a következő szezontól és szeretné a csapatába hozni Oleguert
utána néztem ennek az általad említett hernan gyereknek. becsületes neve egyébként hernanes és minden bizonnyal védekező kp...
hajjaj, az olympiakosz, meg AEK ultrák már most ünnepelnek!Titinho írta:Henk Ten Cate veszi át a Panathinaikos irányítását a következő szezontól és szeretné a csapatába hozni Oleguert
jaj de jóLaza írta:horvát válogatottba szerintem a mezőny egyik legjobbja volt Modric...de persze mi ezeket se tudjuk leigazolni...