DaNNy írta:
unverzális játékos volt Zambrotta is mégis alig játszott. Most ha megvesszük Macinit,Hlebet, Mutinho-t még menniy középpályásunk lesz?
xavi,Ini,Toure,Keita,Hleb,Moutinho
ők azok akik kicsit hátrébb játszanának,mint Messi,Ronaldinho a széleken,vagyis visszáb szoktak. most ez a 6 ember lenne 3 helyre sztem kicsit sok és ha 3meber érkezik abbol 1nek csatárnak kéne lennie. szoval Mancini(silva), Moutinho,hleb 3masból 1 tuti hogy ki fog esni.
Xavi,Ini,Toure kezdők voltak 80%ban. most vennénk melléjük 3embert padra? vagy nem tudom,kit padoztatnánk Toure,Xavi,Ini 3masból
Moutinho egyelőre pletyka szint. De, ha jönne akkor valszeg elején még padozna. Nem lehet egyből elvárni tőle, h egy ekkora csapatban megállja helyét. Ő majd szépen lassan beépül. Keitát eleve padra vettük, szóval csak Xavi és Iniesta közül kellene választani, h melyik üljön.
Mancini/Silva-----------------------------Messi
------------Hleb----------------Iniesta---------
------------------------Touré-------------------
Moutinho, Keita, Xavi
Erre az 5helyre az a 8ember annyira nem is sok. De jó, h mind lehetne akár potenciális kezdő, mert annyira jók.
Ezt már egyszer leírtam. Rengeteg variáció. Azt kezdene, aki jobb formában van.
Touré helyett tudna Keita. Keita tud játszani középen is, Hleb és Iniesta helyett is. Hleb tud középen, bal oldalt és jobb oldalt is. Iniesta is tud középen, bal oldalt, jobb oldalt. Moutinho és Xavi középen, Mancini bal és jobb szélen.
Guardiola nagyon intelligens, tudná ezt úgy csűrni - csavarni, h tökéletes legyen.