Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még szerencse hogy csak itt van pörgés a fórumon, a vezetőségnél nem annyira. Ezquerro... Ugyan már, szerintem senki sem gondolja komolyan a vezetőségbőlBoixos írta:az a gáz, h olyan pörgés van már most a nevekkel, h az ember azt sem tudja, kit hozzon és kit zavarjon el... még jó, h nem nekünk kell dönteni.
Azért, mert Saviola és Riquelme is ingyen vannak, ezért, mivel tényleg túl sok ember lenne az úgy, inkább őket kell visszahozni, mint akár ingyen is máshonnan igazolni.Maxi írta:Ingyen miért ne kellene?antiimperialista írta:Ezért nem kellene Ezquerro!
Ezért nem kellene Ezquerro!Maxi írta:Ezért lesz eladva Saviola és Riquelme!Vito írta:elmondom a középpályát(és a támadó kp.-t), ha ez mind bejönne:
Xavi,Deco,Ronnie,Guily,Iniesta,Saviola,Riqui,v.Bommel,és Messi,Ezquerro
ez ugye 10 játékos-ebből 1X-re csak 4-5 játékos játszhat.
Ennyi embert nem kell rotálninem tenne jót ezeknek a játékosoknak.nehogy úgy járunk, mint az Inter...
Ezért lesz eladva Saviola és Riquelme!Vito írta:elmondom a középpályát(és a támadó kp.-t), ha ez mind bejönne:
Xavi,Deco,Ronnie,Guily,Iniesta,Saviola,Riqui,v.Bommel,és Messi,Ezquerro
ez ugye 10 játékos-ebből 1X-re csak 4-5 játékos játszhat.
Ennyi embert nem kell rotálninem tenne jót ezeknek a játékosoknak.nehogy úgy járunk, mint az Inter...
Ja, hátha van valami megoldás.Szakacs írta:De szerintem megoldhatnank ugy mint nihat-ot a soci![]()
Kene na nekem
Ez sajnos igaz, és tényleg nagy baj. A másik 3 EU-n kívüli közül valaki nem fog kapni?Szakacs írta:egy nagy baj van![]()
nincs utlevele
Háhá!A Barcelona menedzsere, Frank Rijkaard szerint a kölcsönben lévő argentin duónak lehet még esélye a visszatérésre Katalóniába. Saviola jelenleg a Monacoban, Riquelme pedig a Villarrealban játszik, azonban nem képességeik miatt kellett távozniuk.
A Barca tavaly nyáron rengeteget igazolt, többek között a svéd gólgyárost, Henrik Larssont, valamint a tavalyi két BL döntős csapat vezéregyéniségeit, Decot és Giuly-t is, így csak kevés lehetőséget kaphatott volna a páros, ezért inkább elszerződtek kölcsönbe. Azonban ebben az évben mindketten remekül teljesítenek saját csapatuknál, és ezáltal talán újraéledhetnek a reményeik, hogy még játsszanak Barca-mezben.
"Mind a ketten nagyon tehetséges játékosok, ezért gondolom úgy, hogy meg kell becsülnünk az ilyen értékeinket, és meg kell néznünk, milyen lehetőségeik vannak, és hogy tudnának a csapat hasznára lenni" - magyarázta a mester. "Riquelmét és Saviolát is nagyszerű játékosnak tartom, a saját posztjukon a világ legjobbjai között vannak, ezért sem szeretnénk ilyen könnyen lemondani róluk" - tette hozzá Rijkaard.
Ezalatt, a menedzser még mindig nem döntötte el, hogy Gerard eleget tett-e ahhoz, hogy új szerződést ajánljanak neki. A Barca edzője igencsak szereti az ex-valenciai játékát, de meg akar fontolni minden eshetőséget, mielőtt dönt a jövőjéről. "Gerardot remek játékosnak tartom," -kezdte Rijkaard- "de másrészről reálisan kell azt is néznünk, hogy rengeteg időt vett igénybe felépülése a sérüléseiből. Szeretem Gerardot, de a csapat érdekei mindennél fontosabbak, és ez néha áldozatokkal jár."
tod mit, rúgjon nekik még kettőt és lex@rom, h mit mondott!Mr. Master írta:Fölmentem a madridistára, és mit látok?
Hát egy Riquelme-nyilatkozat.
A lényeg:
Szeretné a Villarealt az első négyben látni a bajnokság végén, és szeretné, h a real legyen a bajnok.
Szerintem ezzel meg is lett pecsételve a barcelonai karrierje...
De ezek után nem is bánom, mondjuk eddi se voltam oda az ötletért.