chi omega írta:
miért kellene ENNYIÉRT jobb csatár? nehogymár egy ilyen létfontosságú poszton spóroljon egy ekkora klub! ha eto'o megy, akkor egy MEGHATÁROZÓ, és FIATAL szuperklasszist KELL venni a helyére, minden más igazolás bukta. ha 40 millió, akkor annyi. azonnal rá kell feküdni villára vagy benzemára.
Azért, mert rengeteg pénz az amivel te csak így dobálózól. Lehet, h nekik nem mind1, h 10 millió ide vagy oda.
Miért lenne minden más igazolás bukta? Pont, h egy rutinosabb játékos kellene, nem egy fiatal szupertehetség, hanem már egy beért profi. Itt van nekünk már Bojan, fiatal és tehetséges.
Úgy nézd ezt a Huntelaar, Benzema kérdést, h lehet, h Henry mögött csak padozni tudna, mert azért Henry klasszisokkal jobb játékos egyelőre.
40 milliót írsz, 40et, feltudod ezt az összeget fogni? Nem forint, hanem euro. Igen erős lenne a padunk, én is örülnék neki, de néha azért sírtok, mert túl sokat költünk, néha meg odaadnátok a világ összes pénzét egy szinte zsákbamacskáért.
Laza írta:
Farfan-Suaréz-Adebayor-V.persile-hugo almeida-akárki obb lenne nála...ha megveszuk 10nél többet nem er,
Miért vannak ilyen emberek? Miért?

Gondolkozz már el azon amit írtál.. Felsoroltál néhány közepes meg 1-2 nagy játékost és azt írod, h bárki jobb lenne Trezeguetnél!
Attól, mert nem szereted, attól még a legnagyobb csatárok között van. 30 éves, de még mindig nagyon jó. Én se szeretem, de attól még nagyon tisztelem.