Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
meg pletyka oldalMental_Theo írta:hleb és villa? és mi lesz silvával, vagy benzemával, moutinhoval?
mondjuk pletykalap...
maximun akkor lenne jó vásár ha Eto'o maradna de akkor is max 10-13 milláért.De erre kicsi az esély ezért szerintem felesleges. Larsson pótlására megtaláltam a megfelelő embertkrisz100 írta:sztetek trez jó vásár enne?
sztem nem nagyon illik a barcáb...
Ezzel az a baj hogyha megint az ujságknak hiszünk , akkor Huuntelar meg Villa , C.Ronaldo is már MAdrid mezben van! Ez hülyeség várjuk ki a végét! GARAY óta én már semmiben nem hiszek , hogy ki hova mikor!torrentkiller írta:Itt régebben felmerült David Villa neve, hát itt van egy hír:
9:29 - A Real Madrid már megegyezett a Valenciával egy 30 millió euró + Negredo ajánlatban David Villáért, azonban a Cristiano Ronaldo körüli felhajtás miatt egyelőre nem élnek a lehetőséggel. A spanyol csatárt egyébként a sportlapok a Barcelona utolsó erősítésének kiáltották ki Hleb mellett. /Sport/ by madridista.hu
Dede jogos, bocsánat.Kissge87 írta:Mourinho a Chelsea uj edzöje?????
Nem az Interé???
Tudtommal ő még a miénk,honnan akarod visszaigazolni ?:DGomezinho írta:Köszönöm az istennek , hogy Daniel Alves a miénk lett! Már csak egy igazolást szeretnék igazán.... Ronaldinhot visszahozni
ezt most nem értemDanka00792 írta:Aligha, mivel be van jelentve, hogy Mourinho a Chelsea uj edzöje. És Ibrahimovics-nak is uj szerzodést ajánlottak. Eto'o Interbe szerintem biztosan nem megy.
Mourinho a Chelsea uj edzöje?????Danka00792 írta:Aligha, mivel be van jelentve, hogy Mourinho a Chelsea uj edzöje. És Ibrahimovics-nak is uj szerzodést ajánlottak. Eto'o Interbe szerintem biztosan nem megy.Kissge87 írta:Már csak attól tartok egy kicsit, hogy Frank lesz a Chelsea új edzője és szól Roman bácsinak, hogy neki kell Eto'o ő meg megveszi neki!![]()
![]()
Danka00792 írta:Aligha, mivel be van jelentve, hogy Mourinho a Chelsea uj edzöje. És Ibrahimovics-nak is uj szerzodést ajánlottak. Eto'o Interbe szerintem biztosan nem megy.Kissge87 írta:Már csak attól tartok egy kicsit, hogy Frank lesz a Chelsea új edzője és szól Roman bácsinak, hogy neki kell Eto'o ő meg megveszi neki!![]()
![]()
Mourinho az Interé, nem a cselzié...Danka00792 írta:Aligha, mivel be van jelentve, hogy Mourinho a Chelsea uj edzöje. És Ibrahimovics-nak is uj szerzodést ajánlottak. Eto'o Interbe szerintem biztosan nem megy.Kissge87 írta:Már csak attól tartok egy kicsit, hogy Frank lesz a Chelsea új edzője és szól Roman bácsinak, hogy neki kell Eto'o ő meg megveszi neki!![]()
![]()
Aligha, mivel be van jelentve, hogy Mourinho a Chelsea uj edzöje. És Ibrahimovics-nak is uj szerzodést ajánlottak. Eto'o Interbe szerintem biztosan nem megy.Kissge87 írta:Már csak attól tartok egy kicsit, hogy Frank lesz a Chelsea új edzője és szól Roman bácsinak, hogy neki kell Eto'o ő meg megveszi neki!![]()
![]()
Mondjuk az az egészbe a legszebb, hogy a zárójeles cserék közül akárkit a pályára lehet küldeni, a csapat nem fog semmit sem gyengülni, mert mindenhová van minőségi cserénk, csak a kis Messi helyére nincs mgé!Grege írta:, ha jól látom sikerült a tavalyi csapatot egy az egyben pályára küldened, csak Zambi helyén Alves játszik majd....ill. talán, ha megszerezzük Silvát, akkor néha játszhat Bojan helyett.
Sztm középpályán vmi változás kell...és bár ez tabu, de el tudom képzelni, h a csk olykor padozni fog idén, már tavaly is elég sok rossz meccse volt sajnos.
Amúgy igazolások: tényleg jó, h jött méregdrágaAlves, és sztm most már max 1-2 ember fog jönni, lassan áttérünk az eladásokra: a jelenlegi lehúzós világban sztm kb Deco 12-13 milla, Ronnie 23-25 milla lesz, illetve Guddy 5-6. Eto'ot nem írom be, mert nem szeretném, h lépjen, hátha ezzel hatok rá!
Ez összesen Zambival és Gioval együtt olyan 55-60-at hoz ki, ami a minimum, ha ilyen sokat költünk...
Távozók száma, ha ezek megvalósulnak(+Ezq+Edm+Thuram): 8
Eddigi érkezők: 4 (+2 még sztm várható)