Lucho jó srác, de Hleb is nagyon penge játékos.gg86 írta:Hleb helyett Lucho González -t kéne inkább elhozni a Portótól. A fehérorosznál még Gera is jobb lenne
a hülyeségektől legközelebb kímélj meg minket. Gera is jobb..
Lucho jó srác, de Hleb is nagyon penge játékos.gg86 írta:Hleb helyett Lucho González -t kéne inkább elhozni a Portótól. A fehérorosznál még Gera is jobb lenne
Szerintem kifejezetten irányító posztra vesszük. Hleb remek megoldás lenne, én nagyon szeretem a játékát. Nem lenne idegen neki ez a feladatkör, csak Wenger próbált meg belőle szélsőt faragni.lionelmessi19 írta:Támadó középpályás. Konkrétan nem vesszük senki helyére.czaki írta:Gyerekek Hleb mely poszton tud játszani?
ki helyére vesszük?![]()
Feltéve persze, hogy vesszük.
Támadó középpályás. Konkrétan nem vesszük senki helyére.czaki írta:Gyerekek Hleb mely poszton tud játszani?
ki helyére vesszük?
Azért, mert most minket sürget az idő és az eredménykészer.Los Banditos írta:Ez a 35 millió már megint egy borzalmas ár lenne...Kezdünk hasonlítani a Real Madridra igazolás szempontjából.
Ez most nagy összegnek tűnik,de Alvesnél úgy meg fog térülni az üzlet,hogy akár 50-et is költhetnénk rá!A Caceres ügyben azért lett ilyen drága,mert két klubé volt,Keita meg mondta,hogy Sevillába majdnem a 14 milliós kivásárlási ár miatt nem ment,hát igen,ott Del Nido az úr!Los Banditos írta:Sajnos túlságosan is mutatjuk, hogy mennyire kell nekünk Alves, így annyit kér majd a Sevilla, amennyit nem szégyel érte. Én személy szerint nem adnék érte 35 milliót, az biztos.
Mondjuk nem az én pénzem, de akkoris fáj, hogy milyen sz.r üzleteket kötünk anyagilag.
teljesen egyettértek abban, hogy kezdünk olyanná válni mint a realLos Banditos írta:Ez a 35 millió már megint egy borzalmas ár lenne...Kezdünk hasonlítani a Real Madridra igazolás szempontjából.
Dani Alves elengethetetlen játékosa a vérfrissítésnek!!!Kell nekünk mint egy falat kenyér!!!Azér a Real szintjén nem bagyunk!!!Mi nem adunk egy játékosér 80milliót!!!Los Banditos írta:Ez a 35 millió már megint egy borzalmas ár lenne...Kezdünk hasonlítani a Real Madridra igazolás szempontjából.
Egyébként mit gondoltok,mióta hajtunk Alvesre?lionelmessi19 írta:
Amúgy ma Txiki és Ingla Sevillában voltak, és Del Nido már nem zárkózik el annyira az átigazolástól. 30-35 közt lesz az ár, ha hinni lehet a Sport 'különböző forrásainak'.
Valóban úgy tünik, elengedi Alvés-t, magyarán sikerült közös nevezőre jutni az árat illetően.Kaka10 írta:Na inkább eről meséljetek valamit!!!!!Valaki fordítson pls!!!henry&eto írta:http://www.sport.es/ HOZTAM ERRŐL EGY HÍRT A CIMBŐL AZT VETTEM KI EGY SZÓTÁR SEGÍTSÉGÉVEL HOGY DEL NIDO KNYITOTTA A KAPUT ALVES ELŐTT EZEKSZERINT JÖHET;)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na inkább eről meséljetek valamit!!!!!Valaki fordítson pls!!!henry&eto írta:http://www.sport.es/ HOZTAM ERRŐL EGY HÍRT A CIMBŐL AZT VETTEM KI EGY SZÓTÁR SEGÍTSÉGÉVEL HOGY DEL NIDO KNYITOTTA A KAPUT ALVES ELŐTT EZEKSZERINT JÖHET;)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Áhhh, haggyad. Az ilyenekkel nem lehet beszélni. Caps Lockal leírja a hülyeségeit, akkor biztos többen figyelnek fel rá.d.OR írta:roni nélkül nem barca a barca? én ezt azért cáfolnám..bár azt tény hogy az idei szezon nem úgy sikerült ahogy azt szerettük volna,de szerintem ez nem azon múlott h roni kevesett játszott..sztem nélküle is meglennénk..nagyon remélem h a következő szezonra összeáll egy ütőképes csapat (még ha kevés "sztár" is van...) emberek, ne kövessük el azt a hibát mint a real!noni82 írta:IGAZA VAN REPLAYNAK.RONI NÉLKŰL NEM BARCA A BARCA,KŐNNYEN ELENGEDNÉTEK EZEKET A JÁTÉKOSOKAT ,DE KÉRDEZEM,HOGY JOBBAN ŐRŰLNÉTEK EGY OLYAN CSAPATNAK MINT A REAL MARGIT,AMELYIK HABÁR MEGNYERTE A BAJNOKSÁGOT,(SZERENCSÉVEL)A JÁTÉKA ŐT FORINTOT NEM ÉRT AZ EGÉSZ SZEZONBAN .ILYEN FILLÉRES JÁTÉKOSOKKAL MINT:PEPE,HIGUAIN,MEG A TŐBBI BALEK.KIVÉTEL RAUL,CASILLAS. FOREVER BARCA
ennyit mondok..
remelem h nem igaz.KakáACM22 írta:http://sempremilan.gportal.hu/ - itt olvastam hogy Laporta Eto'o-t és Ronaldinhot adná Patoért és Inzaghiért. Ez a hír ugye nem igaz?