Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezekután meg halkabban a szidalmakkal a vezetők feléfaithnomore írta:ozsimiki írta:Kölcsönadását megértettem volna! Ez kicsit fájó,főleg ennyiért.
Utcsó meccsen mutatott játéka azért nem felejtette el,h többi meccsen nagyon nem csinált semmit,tudom fiatal,okés,ezért is kellett volna kölcsönadni,nem pedig el.
Ők tudják
azért adták el, mert semmi áron nem akart kölcsönbe szerződni
csak a rend kedvéért: 1989. május 11-én született, tehát 19 éves volt most nemrég. ettől függetlenül én sem értek egyet az eladásával, de ő követelte a játéklehetőséget, és nem egyezett bele a kölcsönadásba, ami pedig bizonyára jót tett volna neki. néha nem a tehetséggel van a baj, hanem a mentalitással... azért a búcsúmeccse szép volt.Ronaldinho&Barca írta:Háát.. én nem adtam volna el. 17 éves, kitudja pár év múlva milyen játékos lett volna. Nomeg 6 milkóért nevetséges.. vezetők megint hozták a színvonalt, gyönyörű. Szerintem rossz döntés volt eladni, első éve volt, 17 éves, világklasszis szinten...
Igen, Fabregas-nál is sokra mentünk vele.matyi02 írta:Legaláb ugy adnánk el ha már ien ... vagyunk hogy elővásárlási jog erről nem halotak vajon ???
"A Barcelona szándéka az volt, hogy kölcsönadja a játékost egy évre a nyár folyamán, ám az érintett ebbe nem volt hajlandó belemenni, és inkább végleg elhagyta a nevelőegyesületét."Slither írta:Engem annyira nem bosszant ez az igazolás (persze a többséggel ellentétben nem is nagyon szoktam nagy feneket keríteni 1-1 igazolásnak).
Bojannal ellentétben nem volt képes megmutatni, hogy mit is tud, de kölcsönbe bezzeg nem hajlandó elmenni, és persze állandó játék lehetőséget is követel...Lehet hogy nem is mi akartuk eladni, hanem ő akart távozni.
ozsimiki írta:Kölcsönadását megértettem volna! Ez kicsit fájó,főleg ennyiért.
Utcsó meccsen mutatott játéka azért nem felejtette el,h többi meccsen nagyon nem csinált semmit,tudom fiatal,okés,ezért is kellett volna kölcsönadni,nem pedig el.
Ők tudják
Bányász írta:Ekkora hülyeséget,h csinálhatnak épeszű emberek?
Most nagyot csalódtam és nagyon haragszom mindenkire....
Lassan már Messit is áruba bocsájtjuk...
Komolyan mondom semmi értelmét nem látom ennek.Legalább az árát kértük volna meg.
Szerintem most rajtunk nevet fél Európa...én meg mingyá sírok...
Komolyan mondom ez ien mazochista módszer.Eladogatjuk a tehetségeinket utánna meg sírunk utánnuk vagy pénzért visszavesszük őket(jó tom,h a múltban másképp történtek a dolgok,de azt érzem,h hasonló utat fog bejárni Geovani is).
Pár év múlva sírhatunk utánna.Nagyon nagy hiba.
Cáceres ezek szerint télleg iszonyú nagy ász,ha 3x többet ér nekünk mint Gio...
teljesen igazad van, véleményem szerint se kellett volna megváltani a világot, másrészt pedig jó csapatban könnyű jól játszani, de akármilyen Barca-drukker révén azt kell mondjam, a mostani csapat nem volt valami jó.....matyi02 írta:Én nagyon tisztelem a barcát és vezetőit de hogy giovanit eladták nagyon feldühitettek ...
hogy lehet iet csinálni 6milio euro még olcsón is ...
grat a vezetőségnek mit ne mondjak !!!
Ja és idén mit mondjak a barcára hogy szerepelt akkor mit vártak giovanitól ??
És hiába azt irják hogy csak egy mecsen volt jó de ezen látuk ha önbizalommal játszik akkor nagyon tud a pici mexikói ezen röhög szerintem mindenki hogy enyiért eladták ...![]()
![]()