Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én egy 1-0-ás Barca győzelemmel is elégedett lennék,majd kiütjük a Levantet!Rapika írta:nem csaknyernikellene,hanem úgy nyerni,hogy a realistáknak eszükbe se jusson,hogy mi gyenge formában vagyunk!
Egye fene, nagy duzzogva, de úgy is jó leszLaja írta:Jó lenne ha már Valenciában, legkésőbb a Levante ellen eldőlne a bajnokság, a Villareal ellen már csak örömfocit szeretnék látni a Nou Camp-ban!
a levantevel idegenben játszuk, már csak a Villarealt fogadjuk, a 37. fordulóban.Maxi írta:Levante asszem!És télleg így kéne lennie!mrmonster írta:Az lenne a jó, ha majd a Valencia elleni meccs után a következő otthoni bajnokin (most nem tudom kivel játszunk utánanézés nélkül) dőlne el a bajnoki cím, és akkor a Nou Camp-ban, saját közönség előtt tudnánk haccacárézni, meg piázni.
Levante asszem!És télleg így kéne lennie!mrmonster írta:Az lenne a jó, ha majd a Valencia elleni meccs után a következő otthoni bajnokin (most nem tudom kivel játszunk utánanézés nélkül) dőlne el a bajnoki cím, és akkor a Nou Camp-ban, saját közönség előtt tudnánk haccacárézni, meg piázni.
Hát már télleg jobb lenne ha nem kéne mindig izgulni hogy mikor rontja el Oleguer!Charlie írta:Valencia ellen remélem én is kap pár percet,utána következő 2meccsen vagy félórát,és azután pedigOleguer cserepad
![]()
C.
Enrique írta:Már hogy a fenébe ne törölném!![]()
Örülj h nem törlöm az egész h.sz.odat.![]()