Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én most itt konkrétan az eurobarcára gondoltam....hogy teleírják az igazolások topicot..mindenféle hülyeségekkel egyesek szerint.....de engem nem zavar..biztosan én is ilyen voltam....erre gondoltam....szóval,hogy lehet írnak egy-két értelmetlen dolgot,de majd alakul az! Madridistát meg annyira nem szoktam mostanában olvasni,de nekem azzal sem volt sok bajom régebben..cantera írta:és szted mi a hülyeség? az ami nem egyezik a te véleményeddel?
elég sok kérés, észrevétel eljutt az illetékeshez, az oldal fejlesztése nem egy egyszerű kérdés, főleg munka mellett, a szabadidő terhére. Szabad a verseny, ha úgy érzed a madridista szerkesztői, fejlesztői nem végzik úgy a dolgukat ahogy kellene, vágj bele egy ilyen oldal létrehozásába, az tulképpen a madridistának is jót tenne, mert versenyhelyzet alakulna kiÉs abban kb leírtam hogy milyen elképzeléseim lennének.De azóta semmi változást nem vettem észre...pedig az sem tegnap volt!
Sajnálom, tényleg, de például hozzám a részedről annyi jutott el, amennyit ide is beírtál, hogy lehetne egy külön részleg, ahova csak az „értelmesebbje” írhatna. Ezen kívül semmi, ezt viszont láthattuk, hogy ezen a fórumon sem vált be. Ha van építő jellegű kritikád, vagy bármi, ami szerinted megoldás lehet az említett problémákra, kérlek, jelezd felém.Én jeleztem felétek a fórum problémáit, nektek a feladatotok az, hogy változtassatok ezen.
De képzeld el, hogy észrevettük. Kb. azóta van probléma, mióta megújult a fórum. Azóta folyamatosan foglalkozunk vele, rengeteg dolgot kitaláltunk/alkalmaztunk már több-kevesebb sikerrel.khtomka írta:A fórum szinvonala katasztrofális. Néha egész oldalakat lehetne törölni, nem igaz,hogy eddig nem vetted észre.
Nincs hozzáférésem a privát üzenetekhez. Csak adminként kb. az összes beérkező javaslatról, írandó cikkről, tervezett újításról tudomásom van. Neked viszont nincs. Ezért tisztességtelen dolognak tartom, hogy valaki a hátunk mögött húzza le az oldalt, amely elvileg érte is készül, holott semmilyen rálátása nincs az ott folyó munkára, a terveinkre. És ha már itt tartunk. Te sem tudhatod, hogy mikor kit figyelmeztettünk privát üzenetben. Eddig az volt az alapelv, hogy minél kevesebb retorzióval menjen a moderálás. Legalábbis 12 moderátorból mondjuk 8 ezen volt. A többség akarata számít. Ez viszont - mint már többször kiderült - nem járható út. Változtattunk. Hogy nem lesz a fórum két perc alatt olyan, hogy a te ízlésednek megfeleljen, sajnáljuk. Kérdezd meg az itteni főnököket, hogy milyen "egyszerű" rendet tartani egy ilyen fórumon.khtomka írta:Nem tudom hozzáférésed van-e a Madridista moderátorainak ill hirszerkesztőinek privát üzeneteihez. Honnan veszed, hogy ezek a problémák nem kerültek jelzésre. Valószínű, hogy valami nektek is feltűnt, mert egy-két héttel ezelőtt jeleztétek,hogy szigorodnak a moderálási szabályok.
Csak éppen nem történt változás.
Ha visszaolvasod a hozzászólásaimat, láthatnád,hogy az én madridistáról alkotott véleményem pozitív, kivéve a fórumot. Nekem a honlap úgy jó ahogy van. A fórum szinvonala katasztrofális. Néha egész oldalakat lehetne törölni, nem igaz,hogy eddig nem vetted észre. Nem tudom hozzáférésed van-e a Madridista moderátorainak ill hirszerkesztőinek privát üzeneteihez. Honnan veszed, hogy ezek a problémák nem kerültek jelzésre. Valószínű, hogy valami nektek is feltűnt, mert egy-két héttel ezelőtt jeleztétek,hogy szigorodnak a moderálási szabályok.real_funghi írta:Kedves khtomka és fir3bird!
Örülök neki, hogy itt kell szembesülnöm a madridista.hu-ról alkotott véleményetekkel. Kár, hogy velünk, ottani szerkesztőkkel ezeket egyetlen egy alkalommal sem közöltétek. A lehetőség mindig adott volt, hogy építő jellegűt tegyetek hozzá munkánkhoz, amellyel nektek állítjuk elő a lapot ingyen és bérmentve. Többször még e-mailes kérdőívet is küldtünk ki, amikből egyikőtöknek kettőt is kellett már kapnia, kifejthettétek volna, hogy miben változtassunk, mit tartsunk meg, mit újítsunk, stb.. Nem tettétek. Ennélfogva a kutyát nem érdekli mostmár, hogy mit írtok az ottani dolgokról.![]()
Barátiatlan üdvözlettel: egy ottani szerkesztő
Mint a madridista.hu egyik szerkesztője, köszönöm, hogy megosztottad ezt a gondolatsort a nagyérdeművel, köztük velem is, itt, a Barcelona magyar szurkolói honlapján. (Ez kicsit Lucky-s lett)aronba írta:Tényleg egy picit lehetne változtatni a Madridistán. Pl nem azzal kellene foglalkozni a főoldalon a gyorshíreknél, hogy ki szerződik a Bracába talán. Nem egy olyan játékos nevét olvastam a Madridistán akiket ott már a Barca leigazolt, itt meg a hírekben csak az áll hogy jól haladnak a tárgyalások.
Na most akkor a madridista.hu-nak beépített emberei vannak a Barcelónábban akik előre tartanak a hírekkel?
Nevetséges.
Meg az is ahogy a C.Ronaldo ügyet felvezetik, hogy Ronaldo szülei meg a nagymamája meg a sarki hentes azt szeretné, hogy a R Madridban játszon.
Nem kell minket hülyíteni, nagyon jól tudjuk, hogy Ronaldo ezen a nyáron nem jön Madridba, s nem kell a jobb sorsra érdemesült madridi szurkolókat állhírekkel meg féligazságokkal traktálni.
a Madridistán is ott a forrás, az a szánalmas hogy egyesek csöpp eszükkel úgy kritizálják a honlapot hogy életükben nem voltak ottzizou fan írta:Meglepő, de egyáltalán nem mulatságos, hogy vannak olyanok, akik a csöpp eszükkel továbbra sem tudják felfogni, hogy a madridistára a külföldi honlapokról LEFORDÍTOTT hírek kerülnek ki a gyorshírek közé. A vezető hírek közé nyilván nem fognak ilyenek kikerülni. A nálunk gyorshír formájában megjelenő információk 80 százalékuk valószínűleg hamis, de ott a forrás, mindenki eldönti, kinek hisz, kinek nem. Remélem világos.Na most akkor a madridista.hu-nak beépített emberei vannak a Barcelónábban akik előre tartanak a hírekkel?
Nevetséges.
Szánalom a köbön. És akkor ki beszél színvonalról?Szüntessük meg együtt a madridista.hu-t srácok egy életre, és legyen végre béke!!!!!!!!
Meglepő, de egyáltalán nem mulatságos, hogy vannak olyanok, akik a csöpp eszükkel továbbra sem tudják felfogni, hogy a madridistára a külföldi honlapokról LEFORDÍTOTT hírek kerülnek ki a gyorshírek közé. A vezető hírek közé nyilván nem fognak ilyenek kikerülni. A nálunk gyorshír formájában megjelenő információk 80 százalékuk valószínűleg hamis, de ott a forrás, mindenki eldönti, kinek hisz, kinek nem. Remélem világos.Na most akkor a madridista.hu-nak beépített emberei vannak a Barcelónábban akik előre tartanak a hírekkel?
Nevetséges.
Szánalom a köbön. És akkor ki beszél színvonalról?Szüntessük meg együtt a madridista.hu-t srácok egy életre, és legyen végre béke!!!!!!!!
Úristen. Nektek tényleg nincs jobb dolgotok?Talán azért írták ide, mert ott a kutyát sem érdekelte. És ebben lehet is valami.
real_funghi!! Én már küldtem levelet (a nevét itt most nem említem) egy szerkesztőnek azt mondta továbbítja az adminnak.És abban kb leírtam hogy milyen elképzeléseim lennének.De azóta semmi változást nem vettem észre...pedig az sem tegnap volt!real_funghi írta:Kedves khtomka és fir3bird!
Örülök neki, hogy itt kell szembesülnöm a madridista.hu-ról alkotott véleményetekkel. Kár, hogy velünk, ottani szerkesztőkkel ezeket egyetlen egy alkalommal sem közöltétek. A lehetőség mindig adott volt, hogy építő jellegűt tegyetek hozzá munkánkhoz, amellyel nektek állítjuk elő a lapot ingyen és bérmentve. Többször még e-mailes kérdőívet is küldtünk ki, amikből egyikőtöknek kettőt is kellett már kapnia, kifejthettétek volna, hogy miben változtassunk, mit tartsunk meg, mit újítsunk, stb.. Nem tettétek. Ennélfogva a kutyát nem érdekli mostmár, hogy mit írtok az ottani dolgokról.![]()
Én nem az emberekre értettem, hanem a színvonalra...az embereket nem szoktam így megjelölni mint 0, hiszen nemis ismerem őket, sajnálom ha valakinek ez lelki fájdalmat okozott.Real_Madrid_Campeones írta:Ilyen bunkó hsz-t még nem olvastam. Minden fórumon vannak hülyék, de hogy szerinted minden ember, aki a madridista.hu-n van egy nulla elég érdekes beszólás. Nagyon bírom az ilyen embereket, akik csak úgy a monitoruk mögül leosztanak 100 másikat. De gondolom te feljebbvaló vagy mindenkinél, aki oda írogat. Komolyan mondom, hogy ez szánalmas. Funghinak teljesen igaza van.
Ilyen bunkó hsz-t még nem olvastam. Minden fórumon vannak hülyék, de hogy szerinted minden ember, aki a madridista.hu-n van egy nulla elég érdekes beszólás. Nagyon bírom az ilyen embereket, akik csak úgy a monitoruk mögül leosztanak 100 másikat. De gondolom te feljebbvaló vagy mindenkinél, aki oda írogat. Komolyan mondom, hogy ez szánalmas. Funghinak teljesen igaza van.És valóban a madridistán a fórum egy nulla a megjelenéstől elkezdve az emberkéken keresztül az egész úgy ahogy van
Talán azért írták ide, mert ott a kutyát sem érdekelte. És ebben lehet is valami. Az én realos barátom is erre panaszkodik, rendszeresen. Ezért jóformán csak a filmegről szóló topic-ba írja le a véleményét, a többibe belelolvas. Mert csak leugatásban, lehülyézésben van része. Pedig többet tud a Madridról, mint sokan közületek. Legtöbben még nem is éltek, vagy csecsemők voltak, amikor már a RM-nak szurkolt. Csakhát az ilyen szurkolók véleményére ott nem adtok. Inkább a tizenéves suttyókéra, akik a nyomdafestéket sokszor nem bíró véleményt fogalmaznak meg, alpári stílusban. Az ő véleménye ez. Én nem nagyon tudok hozzászólni, hiszen nem látogatom ezt az oldalt.real_funghi írta:Kedves khtomka és fir3bird!
Viszont ha ez az ára a bajnoki címnek, akkor ne változzon a helyzetfir3bird írta:Ezzel énis pont így vagyok! És valóban a madridistán a fórum egy nullaÉn nem mondtam, hogy nálatok gyenge a színvonal, ezért is van az, hogy többet járok ide mint a saját csapatom fórumára. Úgy veszem észre, hogy nálatok a moderálás jobban működik, jobban figyelitek a hozzászólásokat. Az eurobarcan 70-30 % az arány az értelmes hozzászólás, nálunk viszont pont fordítva.a megjelenéstől elkezdve az emberkéken keresztül az egész úgy ahogy van.Az Eurobarca fórum viszont kifejezetten tetszetős, azért is járok ide!Madridistára kb csak a híreket olvasni megyek fel.