Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Honnan tudod, h irányítónak érkezik? Meg közepesnek se mondanám, remek évet zárt az Arsenalban és amúgy is kiváló játékos.Karashu írta: Ezen nekem is! Egy közepes fehérorosz ember áll a vezérposztra egy világhírú megaklub élére! Már elég ezt végighallgatni, nem is kell a játékost ismerni! Nekünk Ribery kéne vezér posztra, vagy Silva.
Hát, ha az NSO megírta...ricko17 írta:gyerekek a NSO megírta hogy Huntelaar egyre közelebb margitékhoz. töketlen vezetőség ezt is elpackázta. Legmegfelelőbb csatár lett volna számunka. Alvest is el fogják szúrni. Csak így tovább![]()
![]()
Tanulni kell ebből és legközelebb jókor kell eladni egy ilyen játékost.zalan05 írta:
ja csak aza baj hogy minden brazil akit felfedeznek 3-4év után kiég, pl:Ronaldo,Ronaldinho,Deco stb...
tenkl írta:szvsz irányítónak és játékmesternek a legjobb egy Brazil, mert a Brazilok azok, akik élvezik a játékot, (pl a régi Ronaldinho vagy a brazil származású régi Deco) Igaz ilyen nincs sok, nekem most csak Diego meg Kaká jut az eszembe, de ők fel se merültek mint átigazolás. Jah és szerintem attól hogy fehérorosz attól még tudhat focizni vki.
Kár hogy Cuellar a Rangersben játszik, de mindegy.grecki írta:Ez elég érdekes...Karashu írta:Egy másodhegedűs posztra elég egy olcsó játékos, nem tudom, hogy minek kell(ett) kiadni annyit Kászéreszért, mikor Cuellar 6-ért ideális (mondjuk Garay lett volna a legjobb, de Laportáék túl hülyék ahhoz, hogy észrevegyék a fontosabb momentumokat!) Cuéllar tényleg jó játékos, pár Celtic meccsetz láttam, ott jól játszott!
Ez elég érdekes...Karashu írta:Egy másodhegedűs posztra elég egy olcsó játékos, nem tudom, hogy minek kell(ett) kiadni annyit Kászéreszért, mikor Cuellar 6-ért ideális (mondjuk Garay lett volna a legjobb, de Laportáék túl hülyék ahhoz, hogy észrevegyék a fontosabb momentumokat!) Cuéllar tényleg jó játékos, pár Celtic meccsetz láttam, ott jól játszott!
szvsz irányítónak és játékmesternek a legjobb egy Brazil, mert a Brazilok azok, akik élvezik a játékot, (pl a régi Ronaldinho vagy a brazil származású régi Deco) Igaz ilyen nincs sok, nekem most csak Diego meg Kaká jut az eszembe, de ők fel se merültek mint átigazolás. Jah és szerintem attól hogy fehérorosz attól még tudhat focizni vki.Karashu írta:Ezen nekem is! Egy közepes fehérorosz ember áll a vezérposztra egy világhírú megaklub élére! Már elég ezt végighallgatni, nem is kell a játékost ismerni! Nekünk Ribery kéne vezér posztra, vagy Silva.haze71 írta:Nagyon szomorú vagyok, hogy tényleg Hleb-ben látják a megoldást. Tényleg ő az a Barca szintű játékos, akinek irányítani kell ezt a csapatot? Röhögnöm kell (és mások is röhögnek rajtunk)...
Ezen nekem is! Egy közepes fehérorosz ember áll a vezérposztra egy világhírú megaklub élére! Már elég ezt végighallgatni, nem is kell a játékost ismerni! Nekünk Ribery kéne vezér posztra, vagy Silva.haze71 írta:Nagyon szomorú vagyok, hogy tényleg Hleb-ben látják a megoldást. Tényleg ő az a Barca szintű játékos, akinek irányítani kell ezt a csapatot? Röhögnöm kell (és mások is röhögnek rajtunk)...
Szerintem nem is ezeknek az igazolásoknak kellene megoldani a problémáinkat.albicelesteX írta:Egyetértek Fernandoval!Szerintem eddig! úgy iagzoltunk mint egy középosztályú csapat!Ezek az igazolások nem húznak ki minket a gittből!!!!
hát ez az egy dolog nem fenyeget, hogy Alves máshova menjen idén. csak 2 lehetőség van: 1: vagy Del Nido végre beadja a derekát és idejön Alces 2: vagy idén se engedi el sehova és minden folytatódik ugyanúgy mint az elmúlt évekbensalvatore írta: Alvest meg minnel hamarebb lekene igazolni mert még elmén egy más csapathoz és aztan meg kereshessünk egy masat![]()
az arsenal tud rá épiteni mi nem...Fernando írta:Miért akarnék kötözködni?Laza írta:nem erted....ahoz képest h 20-25 millioert akkarták...
de látom csak kötözkötsz!!!de en meg azt nem ertem hogy a cserepadra minek igazolni??a fiatalokat kéne felhozni nem pedig ilyen emberekre költeniDe még valami, ha 50 milliót kérnek és 35-öt adunk akkor már jol jártunk? Amugy erős pad kell és nemcsak fiatalokból mert fiatalokra nemlehet építeni, egy szezont meg a kezdő nembír ki. + sérülések, neadjisten hosszabb időre.
Gondolkodtam,amit írtál és végül-is nem értek egyet veled!Ha belegondolsz,a Barca most sem sztárokat igazol,de ma már,ebben a dráguló vilgában,de ha belegondolunk,ez a futballra is igaz,minden drágul,tehát ha belegondolsz,hogy kiket igazolunk:xbalix írta:Lampiao írta:Kicsit érteltlenül állok a történtek előtt. Miért nem folytatják Laportáék a 2003-2004-es játékospolitikát? Akkor bevált, jó eséllyel most is beválhatna! 2004-ben jó játékosokat vettünk viszonylag olcsón. Előtte már jött Ronaldinho világbajnokként, de még nem akkora sztárként. Utnána Giuly és Márquez a BL döntős Monacoból, Deco a BL győztes Portóból. Eto a Mallorcából aki ott 17 gólig jutott, Edmilson a többszörös bajnok Lyonból világbajnokként. Ja és nem utolsósorban Larsson... Nem igazoltunk nagyon nagy sztárokat, de jó, sikerre éhes játékosok jöttek, ja és mindig posztra igazoltunk, nem horribilis összegekért. Kérdem én hol van ez a játékos politika? 30 millión felüli összegért kívánunk leigazolni egy jobbhátvédet (Alves), 14 millióért igazoltunk valszeg a padra egy 28 éves védekező középpályást (Keita), 17 milliót készülünk adni egy ismeretlen 21 éves srácért aki a 16. Recreativonál játszott (Cáceres)...
Kérdem én: Biztos h ezek a játékosok Guardiola kiszemeltjei, vagy őneki mind1 és Txikiék vesznek pár embert (hogy bő legyen a keret) és elköltik a megadott pénzt? Confused Sad
Miért akarnék kötözködni?Laza írta:nem erted....ahoz képest h 20-25 millioert akkarták...
de látom csak kötözkötsz!!!de en meg azt nem ertem hogy a cserepadra minek igazolni??a fiatalokat kéne felhozni nem pedig ilyen emberekre költeni
Etooka írta:Egy év a Recrében remek tapasztalatszerzés volt,ráadásul mi sem a kezdőbe vesszük,hanem a Rafa-Puyol-Piqué-Milito négyes mögé,igaz Milito sérült,de akkor is ott van még előtte 3 védő!Nem értem ezt a felháborodást!
20:01 - Hleb képviselője elárulta , hogy ügyfele nem fog a Mourinho-vezérelte Interhez csatlakozni, így az egyik vetélytás kiesett. Emelett azonban, egyre valószínűbb, hogy a Barcelona szerződteti az Arsenaltól távozó középályást.