Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, azt írja hogy pár óra múlva hivatalos lesz a hír, és bejelentik Cácerest.fcbarca10 írta:Ha jól veszem ki, akkor megvan Cáceres 17 millióér.
Zseniálisvan Bommel írta:Olyan igazi Koeman félét, aki ha odalépett a fű is kirohadt a környéken.
Hát nem tudom...én igazság szerint nem vagyok Adebayor ellen.gekkodan írta:Most olvastam a mundo-n, Guardiola 10 pontját a csapat jövőjéről, a 10 pilléres ötleteit. Ennek első pontja vonatkozik csak az igazolásokra, legfőbb célpontja a védelembe Cáceres, a csatárposztra pedig Adebayort akarja, nem Benzemát és nem mást, hanem a togoi gyereket.
csak azt ne kérem csak ne adebayort olyan mint crouch egy szál bél!! ráadűsúl még egy afriakai és amikor ANK lesz megint [auto_cenzúra]!! ááááááááááágekkodan írta:Most olvastam a mundo-n, Guardiola 10 pontját a csapat jövőjéről, a 10 pilléres ötleteit. Ennek első pontja vonatkozik csak az igazolásokra, legfőbb célpontja a védelembe Cáceres, a csatárposztra pedig Adebayort akarja, nem Benzemát és nem mást, hanem a togoi gyereket.
Ez igaz is de szerintem abból a 20millióból amiről szó van(remélem nem annyi lesz bár sztem még a 15 is sok) abból tudnánk venni máshonnan egy kevésbé "favágó" védőt.lionelmessi19 írta:Szerintem elég logikus. Más bajnokságokban a védők sokkal 'favágóbbak', robosztusabbak és jobb erőben vannak ugyan, de 2szer annyi cselt megennének itt, és nem bírnának a technikás focival.
Persze általánosítok, de nyilván nem igaz mindenkire, van kivétel bőven.
Nem kell távoznia senkinek a védősorból. Lenne: Marquez, Puyol, Piqué, Caceres és Milito, aki hosszú ideig sérült lesz. Ennyire biztos szükség lesz. Idén is Puyol, Milito, Marquez és Thuram elég sokat játszottak, mert voltak sérülések és eltiltások. Bár tényleg nem ártana egy Cuellar tipusú játékos.henry&eto írta:de télleg nem értem miért vesszük meg cacérest?akkor vki megint távozik a védősorból?
de télleg nem értem miért vesszük meg cacérest?akkor vki megint távozik a védősorból?barca99 írta:Te. Akik viszont látták a tavalyi Zaragoza védelmét, azok azt mondják korrekt a gyerek.Zsolti írta:Cáceressel semmi probléma nincs....Csak az a baj,hogy má megvettük Piquét,akit szerintem nem kellett volna..nem tartom egy nagy durranásnak..
pedig mennyire igazad vanFernando írta:Akit nem érdekel hogy mit csináltam volna Cáceres megközleítése előtt az most ne olvassa el ezt. Köszi
Kicsit északra néztem volna mégpedig skócia felé. A Rangersben játszik egy bizonyos Carlos Cuéllar nevezetú SPANYOL labdarúgó. Posztját nézve KÖZÉPHÁTVÉD. Nohát mi ugye középhátvédet nézünk. 26 ÉVES. Egy védőnél nem kor. 6-7 jo év benne van, és remekül teljesített idén. Meglepődnék ha ott maradna. Szinte az utolsó pillanatokig egyike volt aki a hátán vitte a Rangerst. 1.90 magas. Remekül megedződhetett a skót ligában, hiszen nemzeti szinten is kimagaslóan teljesített, lásd Barca ellen vagy az UEFA kupában. A slusz poén: Kivásrlási ár: 6! millió euro.
Ezzel szemben nekünk, egy szinte tapasztalatlan 21 ÉVES URUGUAY-i középhátvédet kellett kinéznünk. 15 MILLIO EUROÉRT.
Remélem rámcáfol a vezetőség. Jah amugy Cáceres EU-n kívülinek számít. Egyenlőre nem számít sokat de későbbiekben befolyásolhatja az igazolásainkat.
Ennyi volt a véleményem. Csak egy ötlet volt. Sztem ésszerűbb mint Cáceres, de ki vok én, hogy megmondjam mi jo és mi
nem. Peace: Fernando