Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
CFirpo3 írta:Nem érteném Alvest, ha mégis a MU-ba menne. Eddig azt mondta, hogy nagyon jó lenne itt játszani. Nagy szükségünk van rá.
azért amondó vagyok, hogy várjuk meg a hétvégét.ozsimiki írta:Aprieto cikke tökmind1,h honnan van,mivel idézetet tartalmaz,azt meg még talán nem hamisítanakSzóval maga Fergusson mondta,akkor nem hiszem,h kacsa
Olvasgass más topicokat is eme fórumonmatyi02 írta:Szerintetek a daniel alveses ügy igaz ???:S???
Keita 17, Hleb 15 (ennyit csak a Barca akar adni érte), már 32 és még holvan Silva 25 millióért (ennyit kér a Valencia érte), hol van még egy irányító aki talán mégdrágább lesz?lionelmessi19 írta:De mért gondoljátok h Hleb után még nem veszünk kp-t? Egyáltalán nincsen kizárva.
Sőt szvsz kell is. De akárhogy is, 15ért Hleb marha jó vétel szerintem. Többért már kérdéses volna, így viszont nem.
Fernando: sztem mindenképp jól bevált fiatalnak számít Cáceres, és mivel Milito visszatér majd, inkább fiatalt igazoljunk még. Amúgy a 20 sok érte, de láthatod is hogy nem adnak érte 15nél többet..
baromság,sehol sem találok róla hírt...Aprieto írta:Igen srácok, foci24-en van.
Csak mielőtt kiröhögitek a hírt, nézzetek fel a Manchester News-ra.
Igazad van,de nem hinném hogy Hleb-et irányítónak szánjuk,bár picit fura hogy irányító neve még csak fel sem merült komolyabban..Saviola írta:Ha Hleb mellé nem veszünk valaki komolyabbat is,akkor jól kibah magunkkal.
Aprieto írta:Alvesről ennyit:
"Szinte egészen biztos, hogy a spanyol Sevilla brazil játékosa, Daniel Alves a következő idényben az angol Manchester United együttesében folytatja a pályafutásást. Erről Sir Alex Ferguson, a BL-győztes klub menedzsere nyilatkozott a Manchester Newsnak.
- A Sevilla számára megfelelő ajánlatot adtunk a 25 éves brazil védőért, Daniel Alvesért! - mondta Ferguson. Így most már csak formai okai vannak, hogy a játékos valóban manchesteri labdarúgónak mondhassa magát. Korábban már a Chelsea és a Barcelona is meg akarta szeretni őt, azonban mi gyorsabbak voltunk! Örülök neki, hogy a tárgyalások finisébe értünk, de még boldogabb akkor leszek, ha a játékos alá fogja írni a szerződését hozzánk! Ha Louis Sahát el tudjuk adni a West Hamnak, akkor Alves csapattársát, Luis Fabianot is leigazoljuk!"
Amennyiben igaz....
Nem, sajnos tökéletesen jól látod, de pár napja megkaptam én is, hogy Hlebet miért fikázom, mikor olyan kiváló játékos és illik is a Barca játékképébe. Nem baj leírom még 1x! Hleb nem irányító , DE! nekünk arra van égető szükségünk! Ne dobjunk ki érte + pénzt!Fernando írta:Nem az a bajom, hogy ezekre a posztokra igazolunk játékosok hanem, hogy ezeket a játékosokat.
1. A középpálya közepére inkább egy irányítót vennék, Hleb amolyan Iniesta stílusú játékos. Nem irányító.
2. Tisztában vagyok, hogy középső védő hiányban szenvedünk. Márquez, Piqué, Milito, Puyol, 4 játékos. Abból 1 sérült fél szezonra. Node kérdem én egy 20 és 21 éves belső védővel megszilárdul a védelmünk tengelye? Nemcáfolom tehetség van a srácban. De itt nem elég a tehetség, sztem egy rutinosabb, tapasztaltabb játékos kellene. Sokallom alapból azt a 20 milliót érte. Rengeteg.
De ha én látom rosszul akkor hüye vok.
Foci24 Fedor János no commentxbalix írta:Hol olvastad ezt?Aprieto írta:Alvesről ennyit:
"Szinte egészen biztos, hogy a spanyol Sevilla brazil játékosa, Daniel Alves a következő idényben az angol Manchester United együttesében folytatja a pályafutásást. Erről Sir Alex Ferguson, a BL-győztes klub menedzsere nyilatkozott a Manchester Newsnak.
- A Sevilla számára megfelelő ajánlatot adtunk a 25 éves brazil védőért, Daniel Alvesért! - mondta Ferguson. Így most már csak formai okai vannak, hogy a játékos valóban manchesteri labdarúgónak mondhassa magát. Korábban már a Chelsea és a Barcelona is meg akarta szeretni őt, azonban mi gyorsabbak voltunk! Örülök neki, hogy a tárgyalások finisébe értünk, de még boldogabb akkor leszek, ha a játékos alá fogja írni a szerződését hozzánk! Ha Louis Sahát el tudjuk adni a West Hamnak, akkor Alves csapattársát, Luis Fabianot is leigazoljuk!"
Amennyiben igaz....
mert nem azon a poszton játszikMessiFan írta:Maicon? Sylvinho miértnemjó?!