Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól tudod, ugyanaz a helyzet, mint Garay-nál (még 1 év Santanderben). Éderson jövőre már Lyonban lesz, akárcsak a csapattársa, Lloris.albicelesteX írta:Úgy néz ki a Lyon megint kinevel egy új sztár generációt!!!
Amúgy én úgy tudom hogy a Lyoné volt eddig is a Nice-ben kölcsönbe volt!Lehet rosszul tudom!
Madridista barátom viccesen azt mondta: ha CR-t leigazolják, ő leugrik a negyedikről.Zozzy 5 írta:Olyan szinten nem tud érdekelni Ronaldonak a sorsa...Az a lényeg, hogy mi legyünk készen az igazolásokkal és a szarságokat simítsák el a klubon belül. Ha ez meglesz, akkor nem lesz okunk félni senkitől.
Hmmm... Szerintem a kameruni jobb csapatot érdemlne egy Kölnnél, bár néha nagy baromságokat csinál (kihagyott 11-es Egyiptom ellen, 2 Barca játékos taccsra vágása 30 percen belül), de a legjobb balhátvédek közé tartozik.Fernando írta: Új igazolások 05.29.-én![]()
Pierre Womé
Werder Bremen1. FC Köln
Az is a forrásaim közt szerepel igenmaxilopez írta:ezeket az átigazolási portálról szeded?
ezeket az átigazolási portálról szeded?Fernando írta:A cikk nemszólt játékosrólGame90 írta:Gondolom az a cikk is arról szól, hogy Flaminivel nem hosszabbítottak + Hleb-et is eladják, mert nincsen pénz...
Amúgy jól elvagyunkAmugy jah
![]()
Új igazolások 05.29.-én:
Patrik Berger
Aston VillaSparta Praha
Lautaro Acosta
LanúsSevilla
Pierre Womé
Werder Bremen1. FC Köln
Antonio Cassano
Real MadridSampdoria (végleg)
Derlei
Dinamo MoszkvaSporting (végleg)
Vele megint jól belenyúlt a Sevilla. Fazioval már bizonyították, hogy a jövő nagy játékosa válhat belőle. Acostával csak egy baj van. Ugyanaz, mint Messivel, Agüeroval meg a többi kicsi argentínnal; nagyon kis termetű. De attól még U-20-as világbajnok, és remélem olimpiai bajnok is lesz.Fernando írta:Lautaro Acosta LanúsSevilla
El akar jönni PortóbólBarcaforever írta:Quaresma remélem nem az Interbe megy.Ha eligazol, akkor egy normális angol klub vigye el.Nem szívesen látnám ott, nem az ő stílusa.De Rossi után a 2. kedvenc játékosom.