Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugye-ugye?bouba írta:Nagyon jó sorozat a Maffiózók!
A 6. résznél tartok.
Nagyon jó karakterek vannak benne.
Az öreg Junior nagyon nagy arc.
Ja meg persze Tony anyja ....
mikor már azt hittem hogy kint vagyok.. ezek mindig visszarántottakVIII.Henrik írta:Jelentet a Maffiózókból:
http://www.youtube.com/watch?v=cJDNzwoGrzg
-Nem szólunk egy szót sem, míg nincs itt az ügyvédünk!
-Dehogyis nem, beszélj csak drágám! De, ha akarod, mindjárt ide hívjuk Petrocellit!
![]()
![]()
jaja az nagy film! nagyon komoly jóhát Stephen King filmtorrestoni írta:Este lesz a Halálsoron... Zseniális film, Tom Hanks-szel!
Jó kérdés, tuti lesz magyarázat rá,és szntem túl is élték...szntem már-még közel voltak a szigethez,és azzal együtt elköltöztekSlither írta: Engem az is érdekelne, hogy Danékkel mitörtént miután eltűnt a sziget. Senki nem talált rájuk úgy mint Jackékre?
És ott apont,erre nem is gondoltamsenzu írta: spoilereket írnak, azért van sárga betűkkel írva, ha el szeretnéd olvasni, jelöld ki egérrel!
Megelőztél,Tisztelt Krojf Kollega!Épp prószáltam valamiféleképpen kifejteni az uraknak ennek a sárga színnek és a szemem kifolyásának kapcsolatát,amikor is láttam,h te is belecsúsztál szépen a dologba.Tényleg olyan,mint egy titkosírás...Krojf írta:Komáim!!!
Ez igen, a szemem már extramód fáj ettől a sárgaságtól!!!
Elolvasni persze lehetetlen, meg talán ezt privibe is megírhattátok
volna egymásnak!!!
Nekem ez olyan, mintha ide semmit sem írtatok volna, csak az
időtöket vesztegettétek volna!!!
Vagy ez a "Sárga titok kincse" című filmsorozat storyboardja???
Kérdezi a Ti sárgalázas Krojf komátok.
Krojf koma!Krojf írta:Komáim!!!
volna egymásnak!!!
spoilereket írnak, azért van sárga betűkkel írva, ha el szeretnéd olvasni, jelöld ki egérrel!Krojf írta:Komáim!!!
volna egymásnak!!!
hát sztem is nagyon jó volt az egész évadozsimiki írta:Lost 4.évad szezonfináléé,dupla rész: (spoiler)
wtfhát mindenkire számítottam,h koporsóban lesz,de csak akkor gondoltam Locke-ra,amikor megjelent Ben...többiről nem is beszélve,bár nem volt akkora cliffhanger mint a 3.évad vége,mivel ez az egész évad fenomenális volt...többmindenre lehetett számítani,és sok választ adtak meg a fináléhoz közeledve...nehéz lesz kivárni az 5.et