barca99 írta:Tény, hogy nem marad el képességekben, de amíg a brazilnak nagyon bejött a spanyol foci, addig az olasznak egyáltalán nem. Ha jönne Alves, akár RC-hez, vagy Cafúhoz hasonlóan megoldhatná nálunk a szélső védelmet 5-6 évig. Ez előbb említett úriemberek is bírták klasszis szinten ca. 34 éves korukig.
A példákat meg nem tartom egészen korrektnek, mert most ha megírja a goal.com, hogy SG-t ki akarjuk vásárolni 20-ért, akkor felesleges most pálcát törni a vezetőség feje felett. De mondhatnám, hogy Benzemárt sem fizettünk még egy petákot sem. Tehát elhamarkodott kijelenteni, hogy kicsúszott a vezetőség kezéből az irányítás.
Abban biztos vagyok hogy az idei Barcában Alves is szenvedett volna.
Másrészt írták itt többen hogy Zambrotta menni akart. Hát nem is csodálom ha így volt, mivel minden nap 5 hír röppent föl hogy kit hoznak a helyére. És ez a nem neki való a spanyol foci duma sem ül szerintem, mert ennyi erővel Henrynak, Abidalnak meg Tourénak sem fekszik - eddigi tapasztalatok alapján. De rendben eladtuk, menni akart engedni kellett.
Példáim: Nem tejfelesszájú ötéves vagyok, nyilván tudom hogy a goal.comnak is el kell adnia magát és emiatt minden kósza pletykát megír. Ami viszont biztos: Idén mindenki a Barcán akar majd nyerészkedni. Egyébként én is így csinálnám: Nyilvánvaló hogy Alves elmegy a Sevillából, de ha már így van akkor a minimum, hogy megkérik az árát. versenyeztetik a MU-t, Chelseat, Barcát meg aki még érdeklődik... Érdekes a Valenciánál kijelentették, hogy csődközeli a helyzet, ebből következően legjobbjaikat el KELL adniuk. Ehhez képest ők is velünk szórakoznak... Ahelyett hogy kínálnánk Silváért, Albiolért, Villáért 50-60M-t amit nem lehet visszautasítani, itt szenvedünk, és egy csődközeli csapat irányít minket.
Zambrotta ügyében mi voltunk erőpozícióban, mégis ez kerekedett ki belőle. Aztán a Milán kezdheti ugyanezt a játékot R10-zel is, aztán őt is eladjuk 15ért. Én addig nem adtam volna el Zambit, amíg R10 ügyet le nem zárja a Milan, azaz vagy meg nem veszi komoly áron, vagy amíg kategórikusan le nem tesz a megvételéről (onnan meg lehet Ronit más felé árulni M. City + a többi pénzes angol, akkor már nyitogathatná a feneketlen pénzes kutat). De ehelyett rohadt olcsón eladtuk Zambit, R10-zel kapcsolatban meg megint nekünk lesz szükségünk az eladására... Újból engednünk kell majd a Milannak...
Érdekes mindenki keményen fel tud lépni saját érdekei érvényesítésére, csak mi nem...