Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs mit.Ticsi 23 írta:nem tudjátok, hogy ha Alves nem jön, akkor ki lesz a jobbhátvéd?
vágom, és kössz ocsi60 és miihii
off:Szerintem meg pont h ilyenkor kell távolról lőni.Ha 11en védekeznek hátul,akkor ezt nehéz átjátszani,tehát átlövésekkel kell próbálkozni.Így egy idő után meg lehet bontani a védőhálót,mert kilépegetnek a nagy lövők irányába,tehát a helyükre be lehet tenni a zsugát...Az idei szezon egyik legnagyobb hiányossága ez volt nekem.Amikor nem ment a kispasszos téma,szét kellett volna lőni őket messziről.Soxor túljátszottuk az ellenfél sűrűjében a dolgot,vissza lehetett volna készítgetni,oszt bimmmm.Igaz,valszeg úgysem törölte volna meg senki,tiszta önbizalomhiányosak voltak a srácok.mindorokke_barca írta:a legfobb ok arra h nem lovunk messzirol mert az ellenfeleink betomorulnek a kapujuk ele... emaitt alakul ki a meddo mezonyfolenyunk is...
Kár hogy az volt az utolsó is.maxilopez írta: ha jön a hleb és már itt a keita és közép pályást nem adunk el akkor fölösleges vdv-ot leigazolni...!a tömörülös dologmeg igaz mert toure lő távolról kapura emlékezzünkcsak az első goljára honnan lőtte és hogy
ha jön a hleb és már itt a keita és közép pályást nem adunk el akkor fölösleges vdv-ot leigazolni...!a tömörülös dologmeg igaz mert toure lő távolról kapura emlékezzünkcsak az első goljára honnan lőtte és hogydekor írta:Hát én nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem egy Van der Vaart stílusú játékos kell a Barcába, és ez ő!
Igazából szerintem ti is észrevettétek hogy a meccseinken nem volt szinte senki aki 20-25 méterről rá merte volna rúgni a kapura a labdát. Mindig be akartuk vezetni a kapuba. Van der Vaart viszont gyakran próbálkozik távolról és hatalmas gólokat szokott rúgni. Nézzétek a sportklubbon.
pl:a liverpool elleni visszavágon 2007-ben ő lötte a győztesgólt azzal nyertem 1500ft-otFernando írta:Hát Te tudod. Sztem lazán ér 7-et. Egyáltalán nem rosz játékos, csak az elmúlt időszaka nemvolt a legjobb, de sok jo meccse volt azért itt a Barcában is.
7-8-at?? annyit biztos hogy nem ér... max 4-5-öt,de még az is sok,egy olyan játékosért aki már nem is fiatal,és nem is játszott sokat az elmúlt 3 évben...Fernando írta:2,5 millióért ha eladják Gudjohnsent falnak megyek. Annál azért többet ér. Legalább 7-8-at kérnék érte.
Egyetértek, Chivu egy igazi zsoldos, nem ilyen mentalitású játékosok kellenek ide. Guddyról semmi hír nincs? Mikor megy már és hova? Jó lenne minél gyorsabban megszabadulni az eladandó játékosoktól.mindorokke_barca írta:.
nah nesze... most meg chivu... o megis kinek a helyere? mind1 csak jojjenek a jatekosok nektek mind1 h kicsoda es mennyiert?elfeljtettetek h tavaly mi hiszti levagott chivu h 6 millio eurot v mennyit kert fizetesnek? akkor 16ert tudtuk volna megvenni a romaval meg is egyeztunk.. chivuval nem lehetett mert keveselte a penzt amit kapott volna... nah ienre sincs semmi szuksegunk...
Alberto10 írta: ...... nem akar nyelvet tanulni( angol) ..... Come on Alves!!!