Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyikről se tudhatod, hogy lesz e ennyire ügyes az A csapat tétmeccsein, és fog-e ennyire harcolni a csapatért minden meccsen, ahogy a kis Bojan tette.CFirpo3 írta:Van is! Thiago, Gai, Gio...sinya gvr6 írta:Több ilyen játékos kéne.
Hát nem tudom milyen feladatra kellene készen lennie.Arról is volt szó, hogy a klubtól függ, hogy mehet-e, vagyis, hogy pszichológiailag kész van-e a feladatra.
Nem.És arra nemgondoltok hogy még 17 és döntésképtelen ő menni akar de az apja azt mondja hogy fiam azért nemugy van az!? hmm?
És arra nemgondoltok hogy még 17 és döntésképtelen ő menni akar de az apja azt mondja hogy fiam azért nemugy van az!? hmm?Ilúvatar írta:van ebben valami! szal Bojan komolyan veszi a Barcát, s ez nagyon jó jelnek veszem!norbert55 írta:Sztetek ahoz van köze h lemonta az EB szereplést h nyáron erősíteni fog fizikailag?Sztem igen.
Ezt még korai lenne kijelenteni, minden esetre jó uton jár, de nem kell és nem is lehet Messihez hasonlitani nem ugyanolyan stilusu játékosokrol van szó.laxa1990 írta:eszméletlen nagy tehetség ilyen első szezont, és csak 17 éves, sztem lesz olyan jó, mint messi
A Barca tvben a Horti be szokta mondani hogy innen mondja a híreket.Drigo írta:Ne mond, hogy ez új Neked, állandóan ezt csinálják, elhiszem, hogy a személyes érintettség miatt fájóbb, de koránt sem újkeletű "szokás".Los Banditos írta:Na, Horváth Feri minden szemérmet félretéve úgy olvasta be a cikkünket, hogy még átfogalmazni is képtelen volt a mondatokat.
Legalább olvasná be, hogy honnan vagy valami
2-0-nál áltt be ahogy beállt onnan kezdődött el a vergődés a sok csatár miatt.....János írta:
Bojan hiába állt már be semmit nem segített a csapat vergődésén.![]()
![]()
![]()