Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az nem a Valencias gyerek?LG írta:En ugy tom, h o kolcsonben van csak a Celtában, de lehet h rosszul.retek írta: onnan csak 1 király gyereket ismerek akit Cannobionak hívnak, nagyon király focis...
En ugy tom, h o kolcsonben van csak a Celtában, de lehet h rosszul.retek írta: onnan csak 1 király gyereket ismerek akit Cannobionak hívnak, nagyon király focis...
Ott van a kis kopasz!Mihu írta:Hál' istennek nem csak én vagyok itt egyedüli Tenerife drukker.Valaki nem tudná megmondani hogy most kik játszanak ott?
Hál' istennek nem csak én vaygok itt egyedüli Tenerife drukker.Valaki nem tudná megmondani hogy most kik játszanak ott?remélem még La Paglia ott van.A FIFA 2005-ben velük kezdtem el a kerrier módot és olyan csapatpot csináltam...retek írta:FORCA BARCA&TENERIFE!
onnan csak 1 király gyereket ismerek akit Cannobionak hívnak, nagyon király focis...Zsolti írta:aha,tavaj otthon csak x-elni tudtunk velük,meg idény végén kikaptunk tőllük.retek írta:A Celta Vigo az jó csapat ,gyűrte már le a Barcát?
a 8 bajnokiról tudok, de hogy ennyiszer lettek volna kupagyőztesek azt nem gondoltam volna!Zsolti írta:egyébként a Bilbaonak is baromi szép múltja van,ha nem tudnád.van asszem 8bajnoki címük,23kupájuk,szóval termeltek a múltban ők is rendesen ám.retek írta:A Bilbao se volt még sose másodosztályú?
(de akkor hogy lettünk 1 osztályúak ,csak úgy???)
egyébként a Bilbaonak is baromi szép múltja van,ha nem tudnád.van asszem 8bajnoki címük,23kupájuk,szóval termeltek a múltban ők is rendesen ám.retek írta:A Bilbao se volt még sose másodosztályú?
Benne voltak az alapítócsapatokban esetlegretek írta:A Bilbao se volt még sose másodosztályú?