Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Felirat értelmes filmekhez kell,aminem van értelme,egy ilyet megértesz anélkül is szntemkompalor írta:
A neten már van belőle DVDrip, márcsak felirat kellene hozzá...
Hát ott még nem tartok, még csak a 3.rész következik.miihii írta:
Az 5. évadban tűnt fel,és nem mellékesen akkoriban S.B. még társrendezője is volt a sorozatnak.
Hát nem igazán.Egy sittről visszatért,hűséges (nem köpött be senkit) ex-gengsztert játszik.Azért ex,mert időközben a kaptárban elvégzett egy masszőr tanfolyamot és amikor kijött,ezzel foglalkozott.Ha jól emléxem,a főhős Tony Soprano unokaöccse volt ő.Abszolút mellékszerep volt az övé,Tony Blundetto karaktere.bouba írta:Olvastam ,hogy a Maffiózókban szerepel Steve Buscemi.
Azt szeretném kérdezni ,hogy nagy szerepe van -e
Ment egy PÜ.Fernando írta: Nemlehet leszedni valahonnan az első évadot magyarul?
Már 2 rész megvan.VIII.Henrik írta:Nagyon jó a szinkron, olyannyira, hogy véleményem szerint Tony Soprano (a főszereplő alakja) magyar hangját adó Kőszegi Ákos hangja jobban illik James Gandolfinihez is. egy riport Kőszegi Ákossal
Nemlehet leszedni valahonnan az első évadot magyarul?mrmanus írta:Az egyik legjobb szinkron a Maffiózókhoz készült, sokan mondják, hogy jobb mint az eredeti.
Egész jó, az tuti, én szívesen nézem, s szeretem a témát, de jobban vonzanak a 60-as 70-es évek amerikai alvilágáról szóló művek.mrmanus írta:Az egyik legjobb szinkron a Maffiózókhoz készült, sokan mondják, hogy jobb mint az eredeti.
Sok jót hallottam róla, úgyhogy megpróbálom beszerezni.csak valami helyet kéne csinálnom a gépenVIII.Henrik írta:Első évada óta néztem a Maffiózókat, ki sem merem mondani hány éve. Mindnenkinek ajánlom én is. Bouba, te is vedd fel mindenképp a megnézendők listájára, ha még nem ismernéd a sorozatot.