Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezjó.de akkor lenne igazán stílusos ha Zambi csinálnáOrdog írta:...a kedvenc lova nyakát reggel az ágyába helyezzük el...
Barcelonában voltam anno nászúton, gyönyörű város, Madrid sapkában sétáltam a Ramblán, abban az évben szerettem meg Mijatovicsot ( vajon melyik évről beszélek?)Asys írta:Jópofa gyerek vagy te!khtomka írta:Van egy olyan érzésem, hogy vagy Silva vagy Hleb. A kettőnek együtt semmi értelme.![]()
Egy Madridistának itt a Barcával kapcsolatban vannak érzései nagyon komoly!
Hova valósi vagy? mintha valahonnan ismernélek!
Én Madrid szurkoló vagyok, de azt hiszem, hogy a Barca-t nem lehet összehasonlítani az Arsenallal. Egy meccsen bárkit meg tudnak verni ( Ars )Andrisveres írta:BASSZUS ALAPbol gyerekek gondolkozzatok már!!!!!!!
MI az h barca szint!!! ehogy már a spanyol 3. helyezett csapat azt mondja az angol 3. helyzett egik stabil kezdőemberére h nem barca szint! És mégpedig úgy h az arsenal egész szezonban jobbat nyújtott mint a barca a bl ben épph kiestek és mellesleg a két bl döntő scsapat előzte meg nem ebben az állóvíz spanyol bajnokságban edződtek!
én meg azt mondom h xavi nem Arsenal szint és így is gondolom!
Nem. Mit kellett volna hallani?gekkodan írta:Hallottátok Del Nidot? Ennél nagyobb tróger sem sok van....
Neked mind1, csak ágyús legyen, nem?Andrisveres írta:BASSZUS ALAPbol gyerekek gondolkozzatok már!!!!!!!
MI az h barca szint!!! ehogy már a spanyol 3. helyezett csapat azt mondja az angol 3. helyzett egik stabil kezdőemberére h nem barca szint! És mégpedig úgy h az arsenal egész szezonban jobbat nyújtott mint a barca a bl ben épph kiestek és mellesleg a két bl döntő scsapat előzte meg nem ebben az állóvíz spanyol bajnokságban edződtek!
én meg azt mondom h xavi nem Arsenal szint és így is gondolom!
Jópofa gyerek vagy te!khtomka írta:Van egy olyan érzésem, hogy vagy Silva vagy Hleb. A kettőnek együtt semmi értelme.
Igen beidézték már páran eztfcjoc írta:18:22 - Spanyol értesülések szerint Silva pár órán belül aláír a Barcelonához, 20 millió euró körüli összegért cserébe.
Madridista.hu
csak most az 1x legyen igazuk !
Hleb ugyanazt tudja, mint Xavi kb. Mezőnymunka, jó átadások. Semmi extra. Nekünk jelenleg nem ilyen spílerre van szükségünk szerény véleményem szerint. Gudjohnsentől is a fórumozók nagy része el volt ragadtatva ideigazolásakor. Ugyanazok a gondolatok kavarodnak a fejemben Hlebbel kapcsolatban is. Nekünk egy vérbeli irányító kell, nem pedig egy univerzális középpályás. Ráadásul padra drága is lenne... Na mind1, ez az én véleményem, nem muszáj egyetérteni velem...Benga írta:Tényleg nem kötözködésből, de hány Arsenal meccset láttál kb az idénybe?grecki írta:Hleb b+?? WTF?
Középszerű játékos, semmi extra. Gudjohnsen-szerű teljesítményt nyújtana itt szerintem. Ráadásul nekem nem is szimpatikus. Nekem rohadtul nem kellene.
Hleb bőven jobb mint egy középszerű játékos.
Fabregas mellett az Arsenal legjobbja.
És cselezésileg Messire hasonlít. Tehát nem olyan látványos mint C.R. de hasznos és jól csinálja.
Ez hülyeség.khtomka írta: Egyetértek ! Nem Barca szint.
Hehe. Ott tényleg elég kamu dolgokat képesek megírni.Madridista.hu
csak most az 1x legyen igazuk !
Egyetértek ! Nem Barca szint.grecki írta:Hleb b+?? WTF?
Középszerű játékos, semmi extra. Gudjohnsen-szerű teljesítményt nyújtana itt szerintem. Ráadásul nekem nem is szimpatikus. Nekem rohadtul nem kellene.
Hát akkor pápá! Inkább ne tedd mert akkor nem láthatod, hogy jövő évi csapat mekkorát fog ütni!Messa írta:Hleb szerintem nem Barca szintű játékos. Ha meg az, akkor sem ő kéne nekünk. Sokkal inkább egy Diego, Lucho, vagy VdV. Szerintem. Silva nem hiszem, hogy pótolni tudná R10-et, de Decot mindenképpen. Érdekes lehet. Na, és ha megvesszükSilvát és Hlebet, konkrétan irányítónak meg senkit, akkor lehúzom magam a wc-n...
Hallod, ez rossz hozzáállás lenne. Ugyanezt csinálta évekkel ezelőtt a Madrid és nem jött össze nekik..Emlékezz csak vissza:Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham. Ők voltak a galaktikusok...eurótízmilliókat elköltöttek sztárokra és mit nyertek abban az érában??? Semmit...megbukott az akkori elnökük, volt csomó edzőjük aztse tudom mennyi..quieroz, luxmburgo, caro...kellene ez nekünk???André T. írta:Én nem érttem gyerekek hogy mi a fenének Txikiéknek ez az ellenszenves
fehérorosz gyerek?hogy mit néznek ki belőle???fogalmam nincs.Gyanús
hogy vele nem úgyanúgyfogunkjárni mint Gudhjonsennel mert sztem majd
nem egyszinten állnak.És akkor majd sirhatunk megint hogy minek ve
ttük meg + stb érvek.Én úgyláttom hogy ezek most úgygondolkoznak hogy
vásárolnak egypárrvédőtt és kész!!! középályásnak pedig Hlebbet és egyk
ét olyan embert akit már bocsánatt a kifejezésért de(sz..rértt húgyértt idele
het hozni)Csak a lükéknek ezek szerint nincsen annyiesszük hogy felmérj
ék ésszel azt hogy egyjójátékos még nem 12 millió eurónál kezdődik han
em legalább 30-ál mint:Diégó,Dani Alvés.És a nagykasszából ezek szerint
nemtellik egy értelmes technikás középályást szerezznünk nem nekünk
ilyenekbe kell gondolkodni mint Hleb meg Malouda.Hátha ezek idekerülnek
én agyvérzéstkapok az biztos.