Barça Igazolások 2008-09
- barca0417
- Entrenador del Barça
nekem még mindig Van der Vaart kéne, remekül tudja a mozgatni a csapatot, a válogatottat és a Hamburgot is egyaránt. és jól lő messzebről is, valamint bevethető a bal oldalon is akár. mindenképpen távozni fog a Hamburgból, már ott is beletörődtek, vagy ide, vagy máshova de nagycsapatba fog menni. és szerintem 20-25 milláért már el lehetne hozni.
Hlebet nem tudom.....és nem érzem szükségesnek a leigazolását, ő egy hasznos, jó középpályás, de nem tudom hova jönne. Van der Vaart és Mancini nekem jobban kéne.
Hlebet nem tudom.....és nem érzem szükségesnek a leigazolását, ő egy hasznos, jó középpályás, de nem tudom hova jönne. Van der Vaart és Mancini nekem jobban kéne.

Én nem érttem gyerekek hogy mi a fenének Txikiéknek ez az ellenszenves
fehérorosz gyerek?hogy mit néznek ki belőle???fogalmam nincs.Gyanús
hogy vele nem úgyanúgyfogunkjárni mint Gudhjonsennel mert sztem majd
nem egyszinten állnak.
És akkor majd sirhatunk megint hogy minek ve
ttük meg + stb érvek.Én úgyláttom hogy ezek most úgygondolkoznak hogy
vásárolnak egypárrvédőtt és kész!!! középályásnak pedig Hlebbet és egyk
ét olyan embert akit már bocsánatt a kifejezésért de(sz..rértt húgyértt idele
het hozni)Csak a lükéknek ezek szerint nincsen annyiesszük hogy felmérj
ék ésszel azt hogy egyjójátékos még nem 12 millió eurónál kezdődik han
em legalább 30-ál mint:Diégó,Dani Alvés.És a nagykasszából ezek szerint
nemtellik egy értelmes technikás középályást szerezznünk nem nekünk
ilyenekbe kell gondolkodni mint Hleb meg Malouda.Hátha ezek idekerülnek
én agyvérzéstkapok az biztos.
fehérorosz gyerek?hogy mit néznek ki belőle???fogalmam nincs.Gyanús
hogy vele nem úgyanúgyfogunkjárni mint Gudhjonsennel mert sztem majd
nem egyszinten állnak.

ttük meg + stb érvek.Én úgyláttom hogy ezek most úgygondolkoznak hogy
vásárolnak egypárrvédőtt és kész!!! középályásnak pedig Hlebbet és egyk
ét olyan embert akit már bocsánatt a kifejezésért de(sz..rértt húgyértt idele
het hozni)Csak a lükéknek ezek szerint nincsen annyiesszük hogy felmérj
ék ésszel azt hogy egyjójátékos még nem 12 millió eurónál kezdődik han
em legalább 30-ál mint:Diégó,Dani Alvés.És a nagykasszából ezek szerint
nemtellik egy értelmes technikás középályást szerezznünk nem nekünk
ilyenekbe kell gondolkodni mint Hleb meg Malouda.Hátha ezek idekerülnek
én agyvérzéstkapok az biztos.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Nemhiszem. Föleg ha idejönne, több interview-t hallanánk felöle, és jobban megismernénk. Nekem egyébként nem szimpatikus Ibrahimovic. RVN is rugdossa a gólokat, mégsem szimpatikus, ugyanigy vagyok Zlatan-al. Eto'o helyére pedig föleg ne jöjjön.Koeman írta:Miért, ismered őket????
Szerintem, ha bárkinek idehoznák a legantipatikusabb játékosát a Barcába és rugdosná a gólokat, akkor hirtelen mindenkinek megváltozna a véleménye...

(Egyébként szerintem minden játékost meg lehet ismerni, Eto'o-val sem beszélt szerintem itt senki személyesen, mégis tudjuk, hogy milyen ember.

Azért nem hiszem, hogy Gutit megszeretnétekKoeman írta:Miért, ismered őket????albicelesteX írta:Ibrahimovic klasszis!Nem tudom miért utáljátok ennyire,főleg azok akik Alves-t éltetik!Emberileg ő is kb. azon a szinten van!!!
Szerintem, ha bárkinek idehoznák a legantipatikusabb játékosát a Barcába és rugdosná a gólokat, akkor hirtelen mindenkinek megváltozna a véleménye...

"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem tudom, ez hogyan kapcsolódik a topic-hoz...MR.Barca írta:Fabregast nagyon útálom egy ....házi a barca külön foglalkozott vele és ő meg elhaggya a barcát.Hát normális ez?
Egyébként nem tudhatod mi volt az ok, gyerek volt még, csábította a PL, az az életvitel, s akkor a Barca vezetőségét is lehet hibáztatni, hogy képtelenek voltak megtartani, vagy nem is akarták...?
Az élet így hozta, most vissza lehet sírni.
Ha már mindenképp kell találni bűnbakot, akkor legyen az Wenger, mert elképszető szeme van, s nemcsak neki (az őt körülvevő stábnak is), a franciák úgy összességében.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Amíg nincs egy vezéregyéniség a Barca-ban addig nehéz lesz címeket nyerni. Kell minden csapatba egy olyan játékos akire felnéznek a többiek, fazont tud szabni a csapat játékénak. Eddig ott volt Ronnie , ezután ? Hleb?Csak a Barca! írta:Én is elégedett vagyok az igazolásokkal. Ne légy pesszimista, meg lesz Helb is, szerintem ő lesz a következő igazolásunk és a héten már meg is lehet a transzfer.ozsimiki írta:Eddig nem igen reagáltam az eddigi igazolásokra,és tervekre,de nekem eddig tetszenek. Hleb vétele se lenne utolsó ötlet,bár szntem nem jön össze.
Úgy látom, hogy idén is okosan igazolunk, akár csak tavaly, jó kis csapatunk lesz jövőre. Laporta és Txiki, ha mást nem is az igazolásokat rendesen intézik.
2009-hez grat
2009-hez grat
Énis egyetértek veletek! S csak optimistán Fel a fejjel! Előre a Győzelemért!Csak a Barca! írta:Én is elégedett vagyok az igazolásokkal. Ne légy pesszimista, meg lesz Helb is, szerintem ő lesz a következő igazolásunk és a héten már meg is lehet a transzfer.ozsimiki írta:Eddig nem igen reagáltam az eddigi igazolásokra,és tervekre,de nekem eddig tetszenek. Hleb vétele se lenne utolsó ötlet,bár szntem nem jön össze.
Úgy látom, hogy idén is okosan igazolunk, akár csak tavaly, jó kis csapatunk lesz jövőre. Laporta és Txiki, ha mást nem is az igazolásokat rendesen intézik.

- Koeman
- Jugador del Barça
Miért, ismered őket????albicelesteX írta:Ibrahimovic klasszis!Nem tudom miért utáljátok ennyire,főleg azok akik Alves-t éltetik!Emberileg ő is kb. azon a szinten van!!!

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én is elégedett vagyok az igazolásokkal. Ne légy pesszimista, meg lesz Helb is, szerintem ő lesz a következő igazolásunk és a héten már meg is lehet a transzfer.ozsimiki írta:Eddig nem igen reagáltam az eddigi igazolásokra,és tervekre,de nekem eddig tetszenek. Hleb vétele se lenne utolsó ötlet,bár szntem nem jön össze.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Hasonlóan vélekedem én is, nem rossz irányelv, de kíváncsi lennék, ezek a korai igazolások mennyire tükrözik Guardiola elképzeléseit, s mennyire a vezetőségét.ozsimiki írta:Eddig nem igen reagáltam az eddigi igazolásokra,és tervekre,de nekem eddig tetszenek. Hleb vétele se lenne utolsó ötlet,bár szntem nem jön össze.
Hleb számomra is jó megoldásnak tűnik, de az ár/érték arányban kételkedem.
Ahogy már kb. 1000-szer leírtam, úgy itt az 1001.-ik alkalom: mi a fenéért nem licitáltunk Nasri-ra... 20 millió Euróért "megért volna egy próbát".
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Látom oldódik a hangulat.Varga Tamás írta:Én meg még abban sem...khtomka írta:Veled csak pü-ben. Nem akarok munkát adni a modiknak.Varga Tamás írta:khtomka!
Minket viszont a tiéd nem! Főleg nem T/1. személyben!
Viszont van egy közös csapatunk az Inter! OFF END
2009-hez grat
2009-hez grat
- albicelesteX
- A Vadász
Ibrahimovic klasszis!Nem tudom miért utáljátok ennyire,főleg azok akik Alves-t éltetik!Emberileg ő is kb. azon a szinten van!!!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én meg még abban sem...khtomka írta:Veled csak pü-ben. Nem akarok munkát adni a modiknak.Varga Tamás írta:khtomka!

Veled csak pü-ben. Nem akarok munkát adni a modiknak.Varga Tamás írta:khtomka!
2009-hez grat
2009-hez grat
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Eddig nem igen reagáltam az eddigi igazolásokra,és tervekre,de nekem eddig tetszenek. Hleb vétele se lenne utolsó ötlet,bár szntem nem jön össze.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
khtomka!

- Dawe
- Jugador d'estrella
Én pedig kifejezetten utálom!torrestoni írta:Ha 25 millióba kerül, akkor miért adnánk meg érte 35-öt???norbert55 írta:CFirpo3 írta:Már csak az a gond Eto'o eladásával, hogy senki nem adna meg érte 40 milliót. Mi sem adnánk meg 50 milliót bezemáért.
Ibrahimovic 25 milka sztem 35-ért simán eladnák nekünk.Persze ha nemjönne Benzema.
Egyébként Eto'o megér egy csapatnak 40 milliót, s az a sejtésem, hogy ha Rijkaard, ha Lippi, vagy esetleg Deschamps lesz a Chelsea új trénere..., Abra kívánságlistáján ott lesz Samuel (s gondolom Drogba távozik). Ez esetben a 40 millió az alsó határ.
Másrészt én nem szívesen látnám Zlatan-t gránátvörös-kékben.
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett

Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
az a cigány ibrahimovics ide ne jöjjön :@
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
De én írok mert érdekel a véleményetek.norbert55 írta:Yaya.Mi sem írunk a Real fórumában.(Madridista)gergo9 írta:Parancsolj főleg az utolsó két sor!!! "Nem csináltunk" ez sztem ránk vonatkozik nem rátokkhtomka írta:
Ronnie-Silva vicces még összehasonlítani is őket, igaz egyiknek sem volt idén egy jó meccse se.
Eto'o-Benzema Eto'o menne Benze viszont min 60 milla és nem jobb mint Eto'o, Zambi megy Alves 40 milla és a MU is pályázik rá..
Összefoglalva: Az utolsó két évben nem csináltunk semmit!
Itt nem bársonyos reformok kellenek! Minőségi igazolások!!!!!!!!
2009-hez grat
2009-hez grat
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ha 25 millióba kerül, akkor miért adnánk meg érte 35-öt???norbert55 írta:CFirpo3 írta:Már csak az a gond Eto'o eladásával, hogy senki nem adna meg érte 40 milliót. Mi sem adnánk meg 50 milliót bezemáért.
Ibrahimovic 25 milka sztem 35-ért simán eladnák nekünk.Persze ha nemjönne Benzema.
Egyébként Eto'o megér egy csapatnak 40 milliót, s az a sejtésem, hogy ha Rijkaard, ha Lippi, vagy esetleg Deschamps lesz a Chelsea új trénere..., Abra kívánságlistáján ott lesz Samuel (s gondolom Drogba távozik). Ez esetben a 40 millió az alsó határ.
Másrészt én nem szívesen látnám Zlatan-t gránátvörös-kékben.
Yaya.Mi sem írunk a Real fórumában.(Madridista)gergo9 írta:Parancsolj főleg az utolsó két sor!!! "Nem csináltunk" ez sztem ránk vonatkozik nem rátokkhtomka írta:
Ronnie-Silva vicces még összehasonlítani is őket, igaz egyiknek sem volt idén egy jó meccse se.
Eto'o-Benzema Eto'o menne Benze viszont min 60 milla és nem jobb mint Eto'o, Zambi megy Alves 40 milla és a MU is pályázik rá..
Bocsánat, de az Öszödi beszédből volt idézve csak lemaradtak a ""....''gergo9 írta:Parancsolj főleg az utolsó két sor!!! "Nem csináltunk" ez sztem ránk vonatkozik nem rátokkhtomka írta:
2009-hez grat
2009-hez grat
-
- Director del Fútbol
Parancsolj főleg az utolsó két sor!!! "Nem csináltunk" ez sztem ránk vonatkozik nem rátokkhtomka írta: