Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Idézz! Nem írtam ilyetgergo9 írta:Akkor miért beszélsz a Barcelonáról ugy hogy MI??khtomka írta:quote]
Természetesen a Madridnak!
Viszont jó volt nézni a Barca játékát 3 éve és szeretném ha a jövő évi szezon izgalmasabb lenne.![]()
![]()
CFirpo3 írta:Már csak az a gond Eto'o eladásával, hogy senki nem adna meg érte 40 milliót. Mi sem adnánk meg 50 milliót bezemáért.
Akkor miért beszélsz a Barcelonáról ugy hogy MI??khtomka írta:quote]
Természetesen a Madridnak!
Viszont jó volt nézni a Barca játékát 3 éve és szeretném ha a jövő évi szezon izgalmasabb lenne.
Természetesen a Madridnak!gergo9 írta:Te most mégis kinek szurkolsz barátom?? Realnak vagy a Fc Barcelonának??? Mert a hozzászólásaidat elnézve magad sem tudhatod!!!!!!khtomka írta:........
A "hivatalos infót" a múltban keresdkhtomka írta:Erről az elővásárlási jogról valaki egy hivatalos infó valaki be tudna -e linkelni?Lionel Messi Fan írta:Fabregas lenne a legjobb sztem középpályára de sajna az Arsenal nem adja el de 1 jó van hogy legalább a Barcának elővásárlási joga van vagy mi
khtomka egy Madrid-szurkoló.gergo9 írta:Te most mégis kinek szurkolsz barátom?? Realnak vagy a Fc Barcelonának??? Mert a hozzászólásaidat elnézve magad sem tudhatod!!!!!!khtomka írta:........
Erről az elővásárlási jogról valaki egy hivatalos infó valaki be tudna -e linkelni?Lionel Messi Fan írta:Fabregas lenne a legjobb sztem középpályára de sajna az Arsenal nem adja el de 1 jó van hogy legalább a Barcának elővásárlási joga van vagy mi
norbert55 írta:Rossz emberekkel hasonlítottad össze őketkhtomka írta:Ronaldinho,Deco,Zambrotta-----Piquet,Keita,Hleb
Ne vicceljünk már, ezekkel az igazolásokkal az UEFA kupás helyért fog harcolni a Barca.
Piqué,Keita,Hleb-------Thuram,Edmilson,Deco
Na?
Ronnie,Eto'o,Zambi--------Silva,Benzema,Alves
Remélem ez lesz majd de ha már összehasonlítgatsz akk itt van a helyes.
Úgy legyen!norbert55 írta:Na figy.A LYON nem akarja eladni de 50 milkáért elengedik.A BARCA kicsengeti Eto'o 40-ből +10-et hozzárakunk és meglesz Benzema.Chrisbarca írta:Norbert55.
Neked mikorra fog leesni, hogy Benzema érkezésére nagyon kevés esély van. Szinte semmi...
Persze reménykedni azért lehet, csak gondoltam szólok, ne éld bele magad.
Peace!
Na figy.A LYON nem akarja eladni de 50 milkáért elengedik.A BARCA kicsengeti Eto'o 40-ből +10-et hozzárakunk és meglesz Benzema.Chrisbarca írta:Norbert55.
Neked mikorra fog leesni, hogy Benzema érkezésére nagyon kevés esély van. Szinte semmi...
Persze reménykedni azért lehet, csak gondoltam szólok, ne éld bele magad.
Peace!