Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen csak Iniesta ebben a korban a helyét elfogadva leszegett fejjel melózott mint állat, hogy ekkora játékos legyen belőle, eszébe sem jutott követelőzni. Állandó játéklehetőséget akar. Menjen kölcsönbe. Oda nem hajlandó menni.abreu írta:Nem minden tehetséges játékosból lesz ám 18-20 évesen hatalmas sztár.Los Banditos írta:18-20 ért vihetik felőlem. Nem lesz belőle olyan nagy játékos szerintem.
Ő még sokat fog fejlődni. Iniesta pl: ilyen fiatalon még sehol sem volt, aztán nézd meg mekkora játékos lett
Nem minden tehetséges játékosból lesz ám 18-20 évesen hatalmas sztár.Los Banditos írta:18-20 ért vihetik felőlem. Nem lesz belőle olyan nagy játékos szerintem.
Nemjó! Meg kell becsülni a fiatal tehetségeinket, nem eladni. Örüljünk, hogy nem tette meg 15-16éves korban mint egyesek.norbert55 írta:Annyi de ha a Tothenam akar adni érte 16-ot akkor úgy is jóZehii írta:Ha jól emléxem akk 10milla a kivásárlási áraRemélem rosszul emléxem
a kivásálrási ár csak akkor éárvényes, ha a játékos is távozni kíván, de Gio azt mondta, hogy "ha megyek, örökre megyek, de szeretnék még maradni"norbert55 írta:Annyi de ha a Tothenam akar adni érte 16-ot akkor úgy is jóZehii írta:Ha jól emléxem akk 10milla a kivásárlási áraRemélem rosszul emléxem
Annyi de ha a Tothenam akar adni érte 16-ot akkor úgy is jóZehii írta:Ha jól emléxem akk 10milla a kivásárlási áraRemélem rosszul emléxem
Nem alkotott maradandót. Erőteljesen érdeklődnek iránta. Egytáltalán nem biztos, hogy nálunk marad, sőt. Majd akkor talán visszaszívom, hogy hlyék a vezetők, ha Eto'o, meg Gio is marad.Drigo írta:Most nem azért azegyhúszért', de hol olvastad, hogy eladjuk? Azért, mert érdeklődnek érte mások, még nem jelenti azt, hogy el is adnánk. Eto'o-ért is érdeklődött a Tottenham. Sőt Cének már kocsit is vett a Real, mégsem megy oda hozájuk...Messa írta:Nem akarom elhinni, hogy őt is képesek vagyunk eladni. Azért, hogy 2 év múlva meg egekbe nyúló pénzért visszavegyük? Nem értem, hogy a vezetők hogy lehetnek ilyenek...![]()
![]()
Most nem azért azegyhúszért', de hol olvastad, hogy eladjuk? Azért, mert érdeklődnek érte mások, még nem jelenti azt, hogy el is adnánk. Eto'o-ért is érdeklődött a Tottenham. Sőt Cének már kocsit is vett a Real, mégsem megy oda hozájuk...Messa írta:Nem akarom elhinni, hogy őt is képesek vagyunk eladni. Azért, hogy 2 év múlva meg egekbe nyúló pénzért visszavegyük? Nem értem, hogy a vezetők hogy lehetnek ilyenek...![]()
![]()
bandi06 írta:A kis Giovanit nem szabad kölcsönadni.Kiforratlan tehetség.Itt a helye a Barcában.Meglátjátok nagy játékos válik belőle aki méltó arra hogy a Barca mezt magára húzza.