Mosquito írta:Így haladunk jövőre lesz az európai topcsapatunkból egy erős közepes gárda a spanyol mezőnyben.
Én pont ettől tartottam amikor szóba került Guardiola neve. Valamiért az volt a sejtésem, hogy tele lesz a csapat sok sajátneveléssel és sok középszerű játékossal. Nem akarom, hogy zsúfolásig legyen a csapat sztárokkal, de nagy spílerek nélkül semmit nem lehet ma már nyerni. Viszont ahogy körvönalazódik a jövőévi keret, látszik ilyenből csak -az általában 1/2 szezonokra bevethető- Messi lesz nekünk, mert Henry már nem az, Krkic még nem az és Iniesta sosem volt és sosem lesz az(sry a fanoktól).
A védelem rendben lesz, ha jön alves(bár már ez se úgy néz ki), de a kp és a támadósor(ha megy Eto'o) gyenge.
Természetesen még reménykedem és bízom, hogy rámcáfol a vezetőség és Pep!
Vegyük példának az idén mindent nyerö Manu-t. Van két spílerjük, Cica és Rooney. Van két nagy öregjük, Giggs és Scholes . Van egy Carrickjük aki "sosem volt és sosem lesz az". Tele középszerű playákkal (Evra, Tevez, Brown, Nani és Anderson akik "még nem azok", Hargraves). Az igazolási pletykák alapján lesz olyan védelmünk mint nekik: Puyol-Ferdinand, Milito-Vidic, Alves-Evra, Abidal-Brown.
Szóval nemigazán értem, most a mondandódat
Szerk:És mostmár remélem nekünk is lesz olyan hosszú padunk!
Szóval légy kicsit optimistább.Az se jó, hogy csak sztárok. Abból csak a vita van mert egyik sem akar padozni.