Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amíg, R10, Deco, Zambotta nincs eladva, addig nem nagyon tudnak a kezdőbe venni, sztem, mert ha valamelyik mégis marad, akkor nagy bukta van, ráadásul az eladásból jövő pénz is kellene. A baj csak az, hogy DEco pl. csak az EB után akar foglalkozni a témával, R'§-nél meg a Milán játszik kivárásra, mert tudják hogy csak nekünk sürgős. Szóval az EB végéig szerintem a kezdőbe max Alves fog befutni, ami elég idegesítő.csabimo írta: de nem akarunk végre a kezdö csapatba is igazolni valkit? Mert piké, garcia, keita, is elvileg a kispadra érkezik...legalább is szerintem, idáig ez 30millio
Pontosan erröl beszélek én is...Asys írta:Scholes - Xavi, Toure - Carrick, Iniesta - Anderson, Messi- C.Roni Henry - Giggs, Puyol -Ferdinand, Abidal - Evra, Milito -Vidic,
és akkor az igazolások Berbatov, Güiza, Villa - Rooney, Silva -Nani
Keita - Hargrevs, Alves - Brown, Pique - Silvestre
Érted gondolom hogy mire célzok!
+ Bojan-ról, Dosról, Sylvinhoról, Márquezről stb még szó sem esett!
Én se értem a tiéd, hiszen felsoroltál 5-6 klasszis játékost. CR/Rooney/Tevez/Giggs/Scholes mind képesek bármikor eldönteni mérkőzéseket, ezt nem olyan régen tapasztalhattuk is.Chrisbarca írta:Vegyük példának az idén mindent nyerö Manu-t. Van két spílerjük, Cica és Rooney. Van két nagy öregjük, Giggs és Scholes . Van egy Carrickjük aki "sosem volt és sosem lesz az". Tele középszerű playákkal (Evra, Tevez, Brown, Nani és Anderson akik "még nem azok", Hargraves). Az igazolási pletykák alapján lesz olyan védelmünk mint nekik: Puyol-Ferdinand, Milito-Vidic, Alves-Evra, Abidal-Brown.
Szóval nemigazán értem, most a mondandódat![]()
lehet többre, mint a következő szezonbanAsys írta:Sokra mentünk idén is és tavaly is az európai topcsapatunkal!
Mosquito írta:Így haladunk jövőre lesz az európai topcsapatunkból egy erős közepes gárda a spanyol mezőnyben.
Én pont ettől tartottam amikor szóba került Guardiola neve. Valamiért az volt a sejtésem, hogy tele lesz a csapat sok sajátneveléssel és sok középszerű játékossal. Nem akarom, hogy zsúfolásig legyen a csapat sztárokkal, de nagy spílerek nélkül semmit nem lehet ma már nyerni. Viszont ahogy körvönalazódik a jövőévi keret, látszik ilyenből csak -az általában 1/2 szezonokra bevethető- Messi lesz nekünk, mert Henry már nem az, Krkic még nem az és Iniesta sosem volt és sosem lesz az(sry a fanoktól).
A védelem rendben lesz, ha jön alves(bár már ez se úgy néz ki), de a kp és a támadósor(ha megy Eto'o) gyenge.
Természetesen még reménykedem és bízom, hogy rámcáfol a vezetőség és Pep!
Vegyük példának az idén mindent nyerö Manu-t. Van két spílerjük, Cica és Rooney. Van két nagy öregjük, Giggs és Scholes . Van egy Carrickjük aki "sosem volt és sosem lesz az". Tele középszerű playákkal (Evra, Tevez, Brown, Nani és Anderson akik "még nem azok", Hargraves). Az igazolási pletykák alapján lesz olyan védelmünk mint nekik: Puyol-Ferdinand, Milito-Vidic, Alves-Evra, Abidal-Brown.Mosquito írta:Így haladunk jövőre lesz az európai topcsapatunkból egy erős közepes gárda a spanyol mezőnyben.
Én pont ettől tartottam amikor szóba került Guardiola neve. Valamiért az volt a sejtésem, hogy tele lesz a csapat sok sajátneveléssel és sok középszerű játékossal. Nem akarom, hogy zsúfolásig legyen a csapat sztárokkal, de nagy spílerek nélkül semmit nem lehet ma már nyerni. Viszont ahogy körvönalazódik a jövőévi keret, látszik ilyenből csak -az általában 1/2 szezonokra bevethető- Messi lesz nekünk, mert Henry már nem az, Krkic még nem az és Iniesta sosem volt és sosem lesz az(sry a fanoktól).
A védelem rendben lesz, ha jön alves(bár már ez se úgy néz ki), de a kp és a támadósor(ha megy Eto'o) gyenge.
Természetesen még reménykedem és bízom, hogy rámcáfol a vezetőség és Pep!
Akkor télleg nem szabad visszahozni, főleg nem 10 milláért!!!albicelesteX írta:De az!De akkor már inkább Güiza mint Garcia még csak a padra is!mi lett azzal hogy nem hozunk vissza olyan játékosokat akik elmentek???Szájukból segget!
Nem naon hallani h Stoichkov jönne---> sztem nem is fog sajnos, így maradjunk ennél...Csak a Barca! írta:Nagyon ütne az biztos, ráadásul Stoichkov gatyába rázná a srácokat és nem engedné elszemtelenedni őket.Asys írta:Ez a Stoichkov Guardiola páros nagyon ütne!az előbbi heves vérmérsékletű a z utóbbi meg maga a megtestesült nyugalom!
Olyan Henk - Frank szerű páros lennének!!!![]()
Nagyon ütne az biztos, ráadásul Stoichkov gatyába rázná a srácokat és nem engedné elszemtelenedni őket.Asys írta:Ez a Stoichkov Guardiola páros nagyon ütne!az előbbi heves vérmérsékletű a z utóbbi meg maga a megtestesült nyugalom!
Olyan Henk - Frank szerű páros lennének!!!![]()
A Marca még hozzá teszi, hogy 10 milla körül lenne az ára. Nyilván való, hogyha érkezik, akkor csakis Ezq és/vagy Gudy helyére, mint ahogy Güiza is csak a sokadik (3) csere lenne.kompalor írta:Barcelona: Sergio García lehet a következő érkező a katalánoknál
A Sevillából igazolt Seydou Keita és a Manchester Unitedből érkező Gerard Piqué után a Zaragoza futballistája, Sergio García lehet a következő érkező a Barcelonánál.
A Barcelona vezetőedzőjének, Josep Guardiolának Sergio García, a Real Zaragoza játékosa a következő kiszemeltje.
forrás: nso.hu