Más: remélem ez a bohóckodás a bizalmatlansági indítvánnyal remélem nem befolyásolja negatív irányban az igazolásainkat...

Nemtudom mit látsz Suárezben. Nem olyan jo sztem. Nem egy ajax meccsen láttam már. Güiza? Rossz lenne? Hát te tudod haverLaza írta:http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
ő kell nekünk!!Güizza 1 [auto_cenzúra]...
gratulálok neki h gólkirály de akkor inkább Suaréz vagy krikics!mi miert nem csinálunk olyan mint pl.:az Arsenal?kell 1 irányito---jonvédő---jobbközép-balkozép(a többi meg van piqué és keita)
Ez nem is lenne rossz megoldás ....csak ne Huntelaart !(akkor inkább N. Krisztiánt) Egy nagyágyu+a tavalyi gólkirály+Henry+Messi+Bojan ---igéretes!Csak a Barca! írta:Pont ma olvastam egy olyan cikket, ami szerint, ha megy Eto'o, akkor veszünk helyette valakit és még pluszba érkezik/érkezhet Güiza.CFirpo3 írta:Egyébként az is lehet, hogy cserének igazoljuk (Güizát) és akkora meglepetést okoz, hogy bekerül a kezdőbe. Nem mindig a név határozza meg azt, hogy maga a játékos milyen.
Basszus ugyanezt írtam le már egy csomószorCsak a Barca! írta:Pont ma olvastam egy olyan cikket, ami szerint, ha megy Eto'o, akkor veszünk helyette valakit és még pluszba érkezik/érkezhet Güiza.CFirpo3 írta:Egyébként az is lehet, hogy cserének igazoljuk (Güizát) és akkora meglepetést okoz, hogy bekerül a kezdőbe. Nem mindig a név határozza meg azt, hogy maga a játékos milyen.
Pont ma olvastam egy olyan cikket, ami szerint, ha megy Eto'o, akkor veszünk helyette valakit és még pluszba érkezik/érkezhet Güiza.CFirpo3 írta:Egyébként az is lehet, hogy cserének igazoljuk (Güizát) és akkora meglepetést okoz, hogy bekerül a kezdőbe. Nem mindig a név határozza meg azt, hogy maga a játékos milyen.
Ne haragudj de ez butasag. Eto-t +10 milla Benzemaert?Patrickbarca írta:Szerintem:Eto1t +10 millát kéne benzemáért adni továbbá ronaldinhot formába hozni silvát,kietát,fabregast,piquét,lúciót,alvést leigazolni!és még egy két tartalékembert!Valdést eladni valamint zambrottát,edmilsont,gudjohnsen és ,ezqueerot is.ÉS Jók is lennnénk buffont a valdés helyett el lehetne csábítani hogy legyen egy "normális"kapus...
Nem ütik meg a szintet? Mire gondolsz?albicelesteX írta:vágom én mit írtál!csak kicsit szét vagyok hullva!Sorry!Nekifutok mégegyszer!
Szerintem ha Eto'o elmegy akkor azok akik maradnak mondjuk Güizaval kiegészülve nem ütik meg a szintet és mint idén úgy a következő szezonban is ilyen gólínséggel bajlódunk majd!
Akkor viszont nemcsak én nem tudtam felfogni, h mit írt ő, hanem ő se, h én mit írtamKarashu írta:Azt gondolta, hogy ha elmegy Eto'o és Güizát hozzuk a helyére, leégünk mint idén.depth írta:Aha, lehet én vagyok fogyatékos, de nem nagyon tudom értelmezni amit leirtál
Nem vagy vele egyedül. ezt én se értem.depth írta:Aha, lehet én vagyok fogyatékos, de nem nagyon tudom értelmezni amit leirtál
Ott a pont! És méghogy mekkora pont! Nem tudja senki se jobban megfogalmazni, amit mondtál! Én ezt nagy igazságnak tartom! A BArcából valóban szívás!Tomsa írta:Barca után bármelyik csapatnál megalázás
Azt gondolta, hogy ha elmegy Eto'o és Güizát hozzuk a helyére, leégünk mint idén.depth írta:Aha, lehet én vagyok fogyatékos, de nem nagyon tudom értelmezni amit leirtál
Aha, lehet én vagyok fogyatékos, de nem nagyon tudom értelmezni amit leirtálalbicelesteX írta:Ha Eto'o elmegy akkor kell egy csatár a helyette!Akiket leírták nem fogják megoldani!Ha elmegy és mondjuk hozzák helyette Güizát csak akkor tuti befaragunk jövőre is!depth írta:Ha Eto'o elmegy és egy csatárral fogunk játszani a következő szezonban, akkor Güiza 15millióért jó igazolás. Természetesen Henry a kezdő és Bojan + Güiza a csere. A padot valószinűleg elviselné, főleg, ha azért néha szerephez is jutna.
Viszont, ha Guardiola a kétcsatáros rendszerre esküszik (és Eto'o elmegy), akkor Henry mellé kellene egy másik klasszis támadó. Nevet nem mondok, az a lényeg, h a legolcsóbb is 20millió körül lenne. De persze Güiza így is jöhetne 3. számú középcsatárnak. 15 milliót simán megér, Gudjohnsen és Ezquerro pótlására kiváló.
Egyértelmű. Én Eto'o 45 millióért sztem elengedném, bár erre még aludnék egyet. Ha Eto'o menne, nekem csakis Karim Benzema jut eszembe, nem holmi Drogba, vagy Berbatov! Fúj! Normális támadó kell, Benzema tökéletes a feladatra!depth írta:Ha Eto'o elmegy és egy csatárral fogunk játszani a következő szezonban, akkor Güiza 15millióért jó igazolás. Természetesen Henry a kezdő és Bojan + Güiza a csere. A padot valószinűleg elviselné, főleg, ha azért néha szerephez is jutna.
Viszont, ha Guardiola a kétcsatáros rendszerre esküszik (és Eto'o elmegy), akkor Henry mellé kellene egy másik klasszis támadó. Nevet nem mondok, az a lényeg, h a legolcsóbb is 20millió körül lenne. De persze Güiza így is jöhetne 3. számú középcsatárnak. 15 milliót simán megér, Gudjohnsen és Ezquerro pótlására kiváló.