Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg? Akkor viszont, ha Gudy is menne, akkor egész ütőképes kis csapatot rakhatnának össze.takivini írta:A Köln Podolskit is le szeretné igazolniCsak a Barca! írta:A Köln vinné Gudjohnsent.
A Köln Podolskit is le szeretné igazolniCsak a Barca! írta:A Köln vinné Gudjohnsent.
én így gondolom. jó játékos ő, de nem illik a barcába. de a Köln azért túlzás.Messa írta:Csak szerintem megalázó ez már kicsit Guddy számára, vagy Ti is így gondoljátok?Csak a Barca! írta:A Köln vinné Gudjohnsent.
Csak szerintem megalázó ez már kicsit Guddy számára, vagy Ti is így gondoljátok?Csak a Barca! írta:A Köln vinné Gudjohnsent.
egyetértek, de Gai assulin meg Thiago még segítse a B-t inkább. szükség lesz rájuk a harmadosztályban, remélem a nagycsapatban nem, mert az már baj lenne. plussz én még hozzácsapnám Mancinit a kerethez.CFirpo3 írta:Én a köbetkező felállást preferálom:
-------------K-------------
------V------------V-------
JH-----------------------BH
------------VKP------------
--------KP-------KP--------
----------------------------
----------Irányító----------
----------------------------
---------CS----CS---------
VV,Jorquera
Alves, csere jobbhátvéd, Puyol, Piqué, Coloccini, Milito, Marquez, Abidal, Sylvinho
Touré, Keita, Xavi, Iniesta, Lucho G., Thiago, Crosas
Messi, Gio, Gai
Henry, Güiza, Eto'o, Bojan
+csere játékosok, hogy bő legyen a keret.
A pénzzel nem foglalkoznék, mert részben nem értek ezekhez, ráadásul a vezetőség tudja, hogy mennyi $-t ad ki és mi éri meg
Hát nem hiszem, hogy ő N.oba akarna menni. Túl nagy visszalépés lenne neki, főleg a Kölnbe, akik csak most jutottak vissza az élvonalban.barca0417 írta:ennél azért többre tartom guddy-t. inkább menjen vissza angliába.Csak a Barca! írta:A Köln vinné Gudjohnsent.
ennél azért többre tartom guddy-t. inkább menjen vissza angliába.Csak a Barca! írta:A Köln vinné Gudjohnsent.
Ha Eto'o elmegy akkor kell egy csatár a helyette!Akiket leírták nem fogják megoldani!Ha elmegy és mondjuk hozzák helyette Güizát csak akkor tuti befaragunk jövőre is!depth írta:Ha Eto'o elmegy és egy csatárral fogunk játszani a következő szezonban, akkor Güiza 15millióért jó igazolás. Természetesen Henry a kezdő és Bojan + Güiza a csere. A padot valószinűleg elviselné, főleg, ha azért néha szerephez is jutna.
Viszont, ha Guardiola a kétcsatáros rendszerre esküszik (és Eto'o elmegy), akkor Henry mellé kellene egy másik klasszis támadó. Nevet nem mondok, az a lényeg, h a legolcsóbb is 20millió körül lenne. De persze Güiza így is jöhetne 3. számú középcsatárnak. 15 milliót simán megér, Gudjohnsen és Ezquerro pótlására kiváló.
Dede.henry&eto írta:oksa hát remélem jön mert a csapatnak szüksége van rá nemde?!
Szerintem 75%. Nem Alvesen múlik már a dolog, ő jönni akar, ezt több ízben ki is nyilatkoztatta. Ellenben a Sevilla nem nagyon akarja elengedni, vagyis túl magas árat kérnek érte, de meg fogunk egyezni, csak idő kérdése.henry&eto írta:bizti mert én naon jó játékosnak tartom!hány %az esélye hogy jön?amugy sztem tuti is hogy jön mer nemhiába csinált ott multkor inerjút mellete meg a barcás mez ott ficegett szval:)
bizti mert én naon jó játékosnak tartom!hány %az esélye hogy jön?amugy sztem tuti is hogy jön mer nemhiába csinált ott multkor inerjút mellete meg a barcás mez ott ficegett szval:)Csak a Barca! írta:Jön, csak még idő kérdése, de nagy valószínűséggel borítékolható az érkezése.henry&eto írta:én még dani alvest is mindig várom ő jöhet még vajon????![]()
![]()
![]()
Jön, csak még idő kérdése, de nagy valószínűséggel borítékolható az érkezése.henry&eto írta:én még dani alvest is mindig várom ő jöhet még vajon????![]()
![]()
![]()
El tudom képzelni, hogy lesz ilyen felállásunk Seydou érkezésével, de nem ez lesz a rendszeres, ugyanis ebben a felállásban mind Xavi, mind Ini a padra szorulna, ez meg hosszútávon elég butaság lenne.Messi-#19 írta:FELÁLLÁSOM:
-----------Kapus---------
BHV--JKHV-BKHV--BHV
-------VKP------VKP----
---------Irányító--------
---JT---------------BT---
------------CS-----------
Hátvédsor:
Alves,Márquez,Puyol,Abidal,Lahm,Coloccini,Milito
Középpályások:
Keita, Touré Yaya, Iniesta, Xavi,Lucho González v. VdV
Támadók:
Messi,Henry,Eto'o,Bojan,Giovanni,Silva(nem a gyümölcs)
v ha etó megy akk. Villa
Edző természetesen Pep.
Véleményem szerint guardiola is így áll majd fellegalábbis az eddigiek alapján. Mer Keita nem padra való
![]()
de majd a nyáron meglátjuk. És ami legfontosabb szerintem játékstílust kéne váltani. Nagyon kiismertek minket