Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a lényege, hogy mi is leakarnánk igazolni, meg a Chelsea is, de ő nem akar elmenni és biztos, hogy marad a Poolban, mert ott jól érzi magát.André T. írta:A goal.common irnak valamitt torresről és a barcáról ti kitudtatok menni
abból hogy mit irnak?
Szerintem is a fiataljainkra kell koncentrálni a cseréknél. Nézzük meg mit nyújtott eddig például Ezquerro! Bármelyik 16-17 évesünk tud ilyen teljesítményt nyújtani szerintem. Nekem tetszik amúgy Güiza játéka és tényleg nem lenne rossz, csak nem most, nem ennyiért és nem kezdőbe (max sérülések miatt,de csak ezért nem szabad hozni őt).Danka00792 írta:Güiza szerintem tök felesleges, elsöszámú cserecsatárnak ott van Henry, és Bojan. Tény, 15 millió-ért tényleg megéri, de szerintem akkor is felesleges. Giovanni-nak pedig maradnia kell, nagy játékos lesz belöle.
Én nem tartom sokra Güizat. Maximum Ezq és/vagy Gudy helyett tudnám elképzelni, de ezt már kifejtettem lejjebb is.Danka00792 írta:Güiza szerintem tök felesleges, elsöszámú cserecsatárnak ott van Henry, és Bojan. Tény, 15 millió-ért tényleg megéri, de szerintem akkor is felesleges. Giovanni-nak pedig maradnia kell, nagy játékos lesz belöle.
Sajnos ez nem így működik, pedig logikus lenne a feltevésed. Szerintem jól tettük hogy leigazoltuk most, mert ha másik csapat is komolyan gondolta a szerződtetését akkor az ára is feljebb ment volna, ismerve Del Nido-t.albicelesteX írta:Ráadásul nem is azon a poszton van a legnagyobb bajunk és én inkább a hiányposztokra igazoltam volna először aztán majd jöttek volna a csere vagy kiegészítő emberek!
De azért még ne rakd be a mikróba a kukoricát, mert kihűl mire kezdődik a meccs.Lesy írta:myp2p.eu, rojadirecta...stbAlberto10 írta:Melyik honlapon lehet megnézni a Barca barátságos meccsét a neten?????
az elmúlt 5 idényben 163 meccsen lőtt 130 gólt.khtomka írta:A holland bajnokságban az idén jó néhány meccsen láttam, nem Barca szint, de vegyétek meg annál jobb nekünk
Nem a holland bajnoksággal van a baj! Huntelaar nem Etoo, Henry, szint.albicelesteX írta:Annak idején Sneijder melyik bajnokságból érkezett hozzátok?És most asszem a legjobb igazolás volt!Szerintem így hogy a hollandon kívül még nem próbálták sehol így pálcáttörni felette hülyeség mert csak úgy lehetne levonni konzekvenciát ebből ha játszana mondjuk itt!
ha eladná sztem akkor se ide jönne.már csak abból kiindulva h mi nem adnánk érte 60misit. esetleg ha zambi + roni + Decot/Marquezt adjuk.messinho19 írta:szerintetek igaz hogy Kaká - t elagya Milan???
a barcelonabarcelinho_5 írta:dehogy adja. csak a Real "erköcstelenkedik" vele is évek ótamint Cristiano Ronalodval.
És ki akarna eladni egy aranylabdást? Most komolyan?
Ezzel az erővel Benzemat se lenne sok értelme leigazolni, mert ő meg a langyi francia bajnokságban tolja, ráadásul még kevesebb gólt lőtt mint Huntelaar.khtomka írta: A holland bajnokságban az idén jó néhány meccsen láttam, nem Barca szint, de vegyétek meg annál jobb nekünk
barcelinho_5 írta:És ki akarna eladni egy aranylabdást? Most komolyan?