Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lesy írta:Csak annyi, hogy akkor fölösleges megvenni Coloccinit is. Cannavaro, Pepe, Heinze, Metzelder...minek ide még középsővédő??Atesz írta:De. Mi köze a kettőnek egymáshoz?
De igen. de kölcsön is adta a Racingnak vissza 1 évre.Lesy írta:Akkor a Real még nem vette meg Garayt?Kaka10 írta:A Deportivo vezetősége olyan klubok, mint a Real Madrid, a Barcelona és további angol együttesek érdeklődése miatt felemelte Coloccini árát 20 millió euróra. /Marca/ Így nem is kell és nem is foglyák leigazolni!!!!Így valószínű a Realé lesz!!
Lesy írta:Akkor a Real még nem vette meg Garayt?Kaka10 írta:A Deportivo vezetősége olyan klubok, mint a Real Madrid, a Barcelona és további angol együttesek érdeklődése miatt felemelte Coloccini árát 20 millió euróra. /Marca/ Így nem is kell és nem is foglyák leigazolni!!!!Így valószínű a Realé lesz!!
Akkor a Real még nem vette meg Garayt?Kaka10 írta:A Deportivo vezetősége olyan klubok, mint a Real Madrid, a Barcelona és további angol együttesek érdeklődése miatt felemelte Coloccini árát 20 millió euróra. /Marca/ Így nem is kell és nem is foglyák leigazolni!!!!Így valószínű a Realé lesz!!
Itt az a kérdés, hogy mi az istenért engem kérdezel?Csak a Barca! írta:Akkor fölösleges váltania, a Deporban is minden meccsen játszhat. A PSGbe meg minek menne, idén majdnem kiestek. Szerintem ez elvetélt ötlet.Fernando írta:PSG-be minden meccsen játszana. A Barcában nem. Amúgy szép hely Párizs is. Nem venném meg Coloccini-t.
Akkor fölösleges váltania, a Deporban is minden meccsen játszhat. A PSGbe meg minek menne, idén majdnem kiestek. Szerintem ez elvetélt ötlet.Fernando írta:PSG-be minden meccsen játszana. A Barcában nem. Amúgy szép hely Párizs is. Nem venném meg Coloccini-t.
Keita középpályás, Coloccini védő.Varatrix írta:Van Keitank, szerintem jobban jártunk vele mint Coloccinivel, jártunk volna.
Üdvözlünk Keita!
Kicsit más poszt. Keita védekező középpályás/középső középpályás. Coloccini jobb hátvéd/középhátvéd.Varatrix írta:Van Keitank, szerintem jobban jártunk vele mint Coloccinivel, jártunk volna.Fernando írta:Coloccini elég közel álla PSG-hez.
Üdvözlünk Keita!
Nem gondolom, olvastam, keresem ezerrel. de nem topfocin ovlastam, beszarninemkell.Csak a Barca! írta:Miből gondolod? Link?
PSG-be minden meccsen játszana. A Barcában nem. Amúgy szép hely Párizs is. Nem venném meg Coloccini-t.Nóbi írta:hát elég nagy hülye, ha elmegy a PSGhez, mikor a Barcába is mehetne...Fernando írta:Coloccini elég közel álla PSG-hez.
Van Keitank, szerintem jobban jártunk vele mint Coloccinivel, jártunk volna.Fernando írta:Coloccini elég közel álla PSG-hez.
21es volt a Sevillaban, Lensban 8as, válogatottban 12es.Fluwy írta:Talán megkapja Thuram papa 21-es mezét. Ha jól tudom sevillába 21es volt. aztán ki tudja...norbert55 írta:Tudja vki Keitának hányas mezszáma lesz?
Miből gondolod? Link?Fernando írta:Coloccini elég közel álla PSG-hez.
Ezaz!! Remélem csak pár nap, és Dani Alvésnek is így fogunk örülni!gekkodan írta:Keita hivatalosan is a Barca játékosa !!!!!!!!!!! YES!!!!
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 04334.html
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=711422
Talán megkapja Thuram papa 21-es mezét. Ha jól tudom sevillába 21es volt. aztán ki tudja...norbert55 írta:Tudja vki Keitának hányas mezszáma lesz?