Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Értem már mit akarsz mondani. Viszont olyan játékos, aki rögtön az első évben ideérkezése után vezér tudna lenni, nagyon kevés van. Karakterét tekintve Kaka, esetleg Lámpás (mondjuk ő nekem nem kell ide). Szóval bárki jön, nehéz dolga lesz a vezér szerepét megszerezni és ezt el is fogadtatni a csapattal.Rivaldo11 írta:Mind a ketten kiváló játékosok. A mondandóm lényege-ha nem fogalmaztam egyértelműen-az akart lenni, hogy ha nincs egy vezér a pályán( ez lenne nálam Kaká vagy Diego) aki megszabja a játék ritmusát, akkor megette a fene az egészet. Silvát el tudom képzelni az általam írt felállásban Henry helyén, Keita pedig Toure alternatívája, de egyikük sem "vezér". (Arra a Tass, Huba, Árpád hármasból kellene valaki)
Valóban? Hát nem tudom... Szerintem kumma jó játékos mind2. Keita van olyan jó mint Yaya, Silvát meg nem nagyon lehet a keretben kihez hasonlítani, de nagyon jó ő is. Ha jönnek, az hatalmas erősítés lenne. Legalábbis én így látom.Rivaldo11 írta:David Silvákkal meg Keitákkal-bár jó futballisták- semmit sem nyerünk.
nem lenne rossz?xbalix írta:Henk Ten Cateúgy néz ki h megy a Cselzitől... Hmmm hát sztem nem lenne rossz őt visszacsábítani!
Megoszlanak a vélemények a radikális átalakitásról, de nem tehetünk ellene semmit, ez van.Rivaldo11 írta:Ettől tartok. Mármint a radikálisabb átalakításoktól. Az csak akkor megoldás, ha már az az egyetlen eszköz. David Silvákkal meg Keitákkal semmit sem nyerünk. A jövő évi csapat amit írtam az én "csapatom". Tudom hogy nem ez lesz, de szerintem ez lenne a legjobb megoldás. Kitalálni úgysem tudjuk mi lesz.
Egyébként meg ha nem 3 támadóval játszunk, Messi erényeiből óriási szeletet vágunk ki...
Én nemmindorokke_barca írta:egyetertek rivaldo 11-el...
Piqué (eleinte) nem lesz kezdő, Thuram lelép, Márquez távozhat, Milito egy évre kiszállt...Garay-t a Barca-nak még 15-18millióért árulták, Cáceres-szel óriásit nyernénk.Asys írta:Kössz de közben már utána néztem!![]()
Remélem ez a hír kacsa 20 millát nem adnék érte főleg azután nem ,hogy lemaradtunk Garay-ról (10 milla) és meg vettük Piquet!!!
Jose Martin Caceres Silva, 21éves középső védő (Uruguay), (félig) Villarreal tulajdona, a mostani szezonban a Recreativo-ban játszott, ára kb. 20millió lenne.Asys írta:Caceres? Ki az? Néztem a Villareal keretét, ilyen nevű játékos nincs, vagy ez vmi becenév?
Ezen mit nem lehet érteni?Asys írta:Ezt a hírt nem értem! Fejtsd ki lécci!Csak a Barca! írta:Mai hírek: a spanyol médiákból (Mundo, Sport, Marca)
Egyöntetűen arról számolnak be, hogy tegnap Caceres menedzsere, aki egyébként Daniel Fonseca, tárgyalt Txikivel és megszületett az egyesség, már csak a Villareallal kell megyezni érte.
Köszi mindenkinek a tájékoztatás
A távozókért nem csodálom h nem kapkodnak, hiszen végülis mindannyian gyengén játszottak most 2 szezonon keresztül, de azért ne feledjük el h kiváló játékosokról van szó, szóal el fognak ők kelni!Asys írta:Nem tudom ,hogy ki hogy van vele de szerintem elég nagy a csend!
A távozókért nagyon nem jelentkezik be senki vagy csak mi nem tudunk róla, félek hogy nem lesz itt akkora megújulás mint szeretnénk, mert akiket elakarunk adni végül a nyakunkon maradnak...
![]()
Ti hogy látjátok?
Ezt a hírt nem értem! Fejtsd ki lécci!Csak a Barca! írta:Mai hírek: a spanyol médiákból (Mundo, Sport, Marca)
Egyöntetűen arról számolnak be, hogy tegnap Caceres menedzsere, aki egyébként Daniel Fonseca, tárgyalt Txikivel és megszületett az egyesség, már csak a Villareallal kell megyezni érte.