Nagyon rosszul jöhetünk ki ebből a bizalmi szavazásos ügyből.
Ha netán előfordulna, hogy Laporta megbukik, akkor a következő elnök - valószínűleg - jó nagy "mészárlást" végezne, mind a csapattal, mind a kasszával, bár ez a kettő szorosan összefügg. (Persze, lehet, hogy csak Magyarországon szokás mindnet sz.rnak titulálni, amit valaki előttem végzett, de nem biztos.)
Nem szabad elfelejteni, hogy Laoprta egyszer már kihúzta a sz.rból ezt a Klubot, miért ne sikerülhetne neki ez újból? Persze nem ő az egyedüli aki képes erre, de most igenis nagy szükség van a "skótságára". Nem tartom valószínűnek, hogy egy esetlegesen új elnök is hasonló játékosigazolási politikát végezne. Hogy miért? Új elnök csalódott szurkolók milliói látnák benne a megváltot két sikertelen év után. Mivel tudná maga mellé állítani a sociokat? Persze, hogy azzal, hogy elkezd Realosat játszani, amolyan mit szeretne a nép jelleggel. És ez nagyon könnyen balül sülhetne el...
Sosem értettem, hogy miért szídták sokan Laportát a fukárságáért. Mennyiből épített egy 2x-es Bajnok, valamint BL győztes csapatot? Idehozta Roandlinhot 20-30 millióért, akinek a lábai előtt az egész világ hevert. 20-30 millió euro (azért írm így, mert pontos összeget a mai napig nem tudok, legalábbis nem olvastam kétszer ugyanazt az összeget), és mit akar mindneki hozzuk Alvest 40-50 milliókért. Oszt minek? Szerintetek a jobb hátvéd poszt az, ami majd felrázza ezt a csapatot? Ha idehoznánk Alvést 40-50 misiért, akkor néhány sorral előrébb 150-200 milliókat kéne elkölteni, ha a probléma nagyságához voszonyítunk.
Attól, hogy eszetlenül költekezünk, még nem lesz egy sikeres csapatunk. Gondolom példát nem kell hoznom...
Laportának van két éve, ennél kevesebb idő alatt csinált egy ütőképes csapatot, szerintem erre megint képes lehet. Mint mondtam, erre más is képes, csak nem mindegy, hogy utána, mi marad a kasszába.
Szerintem a Laporta éra legnagyobb igazolása Henke Larsson volt, én bármennyit megadtam volna, hogy maradjon még. Hiába futkorászott Ronaldinho meg Eto'o(na ő a második nálam) a pályán, ha a 70. percig számunkra kedvezőtlen volt az eredmény és beállt Larsson, akkor tudtam, hogy itt baj nem lehet. Na és mennyiért hozta Őt ide Laporta?
Varatrix írta:Pont ez a baj laporta csak sztárokat akar.
Na neeee, ezt most komolyan gondolod? Ha így lenne, már itt csücsülne nálunk Alves Diego Nasri meg a társaik. Méghogy Laporta sztárokat...