2008.05.19. 20:09:07
még mielőtt nyakig el lenne ásva de rossi a sza.rba, annyit azért hozzáfűznék ehhez az egészhez, h tökéletesen meg tudom érteni a kiborulását.
nehéz minden egyes idényben úgy nekimenni a bajnokságnak, h kb 90%ig biztos lehetsz abban, h nem te leszel a bajnok, mivel nem milannak, juventusnak vagy internek hívnak. de rossi fiatal még, nehezebben nyeli be ezeket a szitukat, de sajnos valszeg ő is bele fog szokni az ottani dolgok menetébe.
mindezektől függetlenül az is igaz, h meg kell verni az olimpicoban egy fo.s livornot, meg kell verni egy középsz.r torinot és nem kell megalázóan kikapni egy nulla sienától, ha ezek meg lettek volna, lehet, h más a vége a buginak. bár sztem valószínüleg erre is tudtak volna megoldást morattiék.
azon meg, h ilyen-olyan sz.rdarabnak tartjátok itt páran de rossit, csak röhögni tudok.
oké, lenyomta az ami gyereket a vb-n, ez kö.cs.ögség volt, de h azért lenne gyökér, mert szólt a bírónak, h kézzel tette be a zsugát a kapuba????
már elnézést, de majd ha nálunk messi is itt fog tartani, akit ünnepeltünk ugye a kamu góljáért, akkor én is fikázni fogom de rossit, de addig nem. inkább becsülöm, h volt benne ennyi tartás.
meg ez a "rakás [auto_cenzúra] volt világ életében" duma... talán ismered? ráadásul mindezt egy olyan csapat szurkolójaként mondani, ahol nem "sz.arrakások", hanem sza.rhegyek vannak foglalkoztatva... enyhén szólva nonszensz...
sztem nagyszerűen harcolt a roma, annak ellenére, h némileg hátrányosabb helyzetből indult, mint a legfőbb riválisai.
így is csak fél óra hiányzott a bajnoki címhez (meg egy "kicsit" több), és egy tízest vertünk a juventusra, majdnem húszat a milanra, a szántó-vetők csapatára pedig majdnem negyvenet...
szal szép volt fiúk!
remélem, szombaton nem csak szóban, hanem játékban is erősebbek leszünk az internél.
PUYOL-XAVI-INIESTA