2008.05.24. 17:00:40
Lehet, h idén nem reális, de, h a Barca stílusa "neki lett kitalálva" az fix, ezt a vak is látja.
Én is titkon abban reménykedem, h látom még Messivel együt a Barcában. Egyébként ő is olyan szintű zseni, aki ha mélységből elindul akkor jajj az ellennek.
Egyébként Gerát a Barcába. Persze nem reális, csak azt nem értem, h ha valaki itt szóba hozza ezt a témát, akkor rögtön úgy le izélik egyesek Zoli bácsit, mintha egy 20. rangú ciprusi senki lenne. Erről is le lehetne állni.
Manager-játék:
Már ne is haragudjon senki, de ha Gerát leigazolná a Barca akkor mi lenne benne a rizikó? Netán oly drága, h keresztülhúzza a többi igazolást? Égő magyar játékost igazolni? Félő, h nem válik be, és akkor mi van?
Ha Gera a Barcában a padon ülne az fájna?Ha bekerülne a pályára 20 percre? Ha állandó frissítő cseréje lenne valamelyik kezdő játékosnak?
Én leigazolnám, meg úgy néz ki, h az Everton is (vagy a Benfica, vagy a Celtic). Gondolom ha az Evertonban lő néhány tipikus Gera gólt, vagy asziszt király lesz akkor már érdemes arra, h ne nézzük le. Egyébként játszott már a Pl-ben, akkor a legjobbja volt a West Bromwichnak, figyeltem. A PL-es védőket szinte ugyanúgy optatta, mint akárkit (pl Cannabáró). Jó labdái voltak, rúgott pár gólt, csúszott-mászott, védekezett, és az Angliában eltöltött x év alatt gondolom meg is erősödött fizikálisan. Ja, és [auto_cenzúra] csapatban nehezebb jól játszani, mint olyan játékosokkal, akik nálunk játszanak a Barcában
Szóval ha Krajncar? neve felmerül az Arsenálnál, v nálunk Modricé, akkor nem hinném, h probléma lenne Zotyával.
Ezquerro letett valamit? És? Nálunk mit tett le? Nekem ez számít.
Bocsi, de remélem érthető amit írtam. Kicsit több tiszteletet Zoli-bának!
Meg mindenkinek aki Barcás!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
Olafinho 2008.05.24. 17:11:21-kor.