Csak a Barca! írta:Bányász írta:Kétlem,h ki fog szorítani bárkit is a csapatból így egyértelmű,h szerintem padozni fog.
Hát én ezt pont ellenkezőleg látom, szerintem egy egészséges versenyhelyzet fog kialakulni a helyekért a kezdőben. Amúgy Keitat én képesnek látom, hogy kitúrja Yaya vagy akár Xavit is (főleg, ha úgy játszik mint idén) a kezdőből.
Egyébként nem értem mi lenne a baj azzal, hogy lenne egy olyan playa a padon, aki a kezdőbe is simán beférne. Végre kicsit hosszabb lesz/lenne a kispadunk. Idén azért (is) nem voltunk sehol, mert rövid volt a kispad, nézzétek meg a "nagy" csapatokat, mindenhol a padon is jó játékosok vannak, nem pedig Oleguerek, Ezquerok. Pl ManUtd. A sikernek ez az egyik kulcsa, hogy lehessen pótolni a játékosokat és ne mindig ugyanazok játszanak.
Jó...hát nem gondoljuk ugyan úgy
Én kétlem,h egy ilyen idény után Yayat ki lehet szorítani,ha nem esik vissza a teljesítménye.Xavi pedig Xavi,igazából még senkinek nem sikerült kiszorítania...
Ha pedig olyan játékosod van a padon aki kezdőbe is simán jó lenne akkor az sokáig nem viseli a padozást.
És itt most nem Gutira gondolok mondjuk aki rengeteget padozott a Realba,mert Ő elviseli(mert a Real a mindene),hanem a "zsoldosok" mint pl Solari volt nehezebben viselik és továbbálnak vagy hőzöngenek.
Gondolom Keita is úgy számol,h majd játszani fog,beverekszi magát a kezdőbe(ki nem számolna így?).
De ha ez nem fog neki összejönni szerintem továbblép.
És akkor mondjuk egy évig volt egy jó játékosunk a padon,akit aztán kevesebbért elengedünk mint amennyiért vettük,mert egy év padozás után nem lesz belőle hasznunk.
Szóval az én véleményem ez,h nem fogja magát beverekedni a kezdőbe és így sok érte a pénz...
Szerk:
Nemhogy 5-7 millioért elhoztuk volna Zapatert a kiesett Zaragozából.
Így van.Az árából két játékost is vehettünk volna.Akik padra tökéletesek lettek volna.
Szóval nekem nem Keitával van bajom hanem az árával,amúgy szerintem is jó zsugás Keita csak szerintem okosabban is el lehetett volna költeni azt a pénzt.