Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt van angolul is, hátha úgy tudsz.salas9 írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 16756.html
Ha ez a hir nem erröl szól,akkor bocs de nem tudok spanyolul
Remélem isAsys írta:Keita már megvan!![]()
Legalábbis a transfermarkt-on fenn vann s ők azért elég megbízhatóak!
http://www.transfermarkt.de/de/aktuell/ ... index.html
Örülök neki meg kell, hogy mondjam kell ő azért nagyon a középpályára, a 2005-2006 os idényben is 2 vk-pval játszottunk egyszerre (Xavi kiesése miatt) szóval labdaszerző játékosokból sosem elég egy!
Hiba lenne bizony, főleg úgy hogy adjuk hozzá Giot is.dickricsi írta:Viszont Malouda-ért akarják adni a Cselszinek Dos Santost és pénzt. Ez viszont hiba lenne. A csapatnak inkább Silva kéne, mint Malouda.
B@szus tényleg. Ez egy jó megfogalmazás. Kb annyit tud mint Gyula, se többet, se kevesebbet. Nincs rá szükségünk.Cooltiszo írta:...nem is tartom kiemelkedő játékosnak Maloudát, talán egy Giuly szint...
Én is nagyon örülök Keitának, jó focista lesz a Barcában! Viszont, mivel már 100%, hogy ön Keita, Hleb papa már nem fér be a keretbe! Szóval arra a posztra vagy Hleb-et, vagy Keita-t hozták volna, és mivel már tudjuk, hoyg Keita jön, Hleb Milánóba megy!dickricsi írta:Én is örülök Keita-nak, sztem illik a csapatba, több poszton is használható, meg fogja állni a helyét.
Íme egy új "hír" a goal-ról: állítólag most már biztos, hogy Hleb otthagyja az Arsenal-t.
http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=708508
Sok pletykát is megjelentetnek, de Hleb-ről már máshol is lehetett olvasni, úgyhogy valszeg tényleg eljön tőlük.
Kíváncsi vagyok hová megy. (remélem a Barca-ba jön és az Intert meg a dagadt ruhát hagyja másra)
Az El Mundo-n volt tegnap egy cikk mely szerint a képviselőjén keresztül kérte a Barca-t, hogy tegyenek hivatalosan is ajánlatot érte, mert ezt eddig még nem tették meg (csak a hírek szerint szeretnék őt) az Inter viszont már igen. (nem kéne lemaradni róla, de remélem nem is fog a Barca, mert jó lenne ő ide)
Ugyan már!Mi a bajotok azzal az Afrika kupával?Bányász írta:Hát lehet,h én vagyok most túl pesszimista de 28 évesen már nem sokat fog fejlődni.Tartja a jelenlegi szintet(mondjuk az se rossz).Gomezinho írta:Örülök a Keitának nagyon , ő is kifogteljesedni nálunk , szerintem ha Touréval ezek ketten a pálya közepén ott lesznek Xavival.....hát nemtudom ! Óriási vétel volt gratula a vezetőknek , ennyi pénzért semmiség volt! Hihetetlen jó játékos lesz még belőle! Nálunk éli le majd az aranykorát! Viva Keita!
Viszont úgy gondolom,h padra vettük,és szerintem padra sok érte a 14 millió euró.
Főleg ha még azt is nézzük,h amikor a legnagyobb szükség lesz rá akkor lesz távol.
Hidd el, bonyolultabb játék ennél a foci!! Majd idővel talán te is rájössz, de annyira ne erőltesd majd meg magad nehogy valami baj történjen...Aprieto írta:Gomezinho írta:Örülök a Keitának nagyon , ő is kifogteljesedni nálunk , szerintem ha Touréval ezek ketten a pálya közepén ott lesznek Xavival.....!
Akkor 3 ember fog támadni 7 meg védekezni
Gomezinho írta:Örülök a Keitának nagyon , ő is kifogteljesedni nálunk , szerintem ha Touréval ezek ketten a pálya közepén ott lesznek Xavival.....!
Hát lehet,h én vagyok most túl pesszimista de 28 évesen már nem sokat fog fejlődni.Tartja a jelenlegi szintet(mondjuk az se rossz).Gomezinho írta:Örülök a Keitának nagyon , ő is kifogteljesedni nálunk , szerintem ha Touréval ezek ketten a pálya közepén ott lesznek Xavival.....hát nemtudom ! Óriási vétel volt gratula a vezetőknek , ennyi pénzért semmiség volt! Hihetetlen jó játékos lesz még belőle! Nálunk éli le majd az aranykorát! Viva Keita!