Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet hogy csak fáradt vok de ki az a J.M??VictorValdes19 írta:Nagyon dezsávűm van ettőla napképétől, olyan , mint tavaly mikor Touré jöttEddig naon tetszetenek az átigazolási tervek bár tavaly is tetszettek...
Mindenesetre én ezeket hoznám:
Pique(már megvan),Keita(már megvan),D.Alves,KH-nak nem is tom h kit hoznék tán Coloccinit,Balszélsőnek nálam 1értelműen Silva a favorit,TKPnak meg a Lucho/VDV/J.M. trió közül hoznék valakit.
A katalán SPORT és az El Mundo számolt be róla, hogy az esti órákban Galliani megérkezett Barcelonába, ahol elsőként Zambrotta átigazolását szeretné lezárni.Varga Tamás írta:Hun' olvastad?Replay írta:Mafia-vezér Galliani megérkezett Barcelonába, hogy tárgyaljon R10, Eto'o és Zambrotta-ról.
Eto'o-t remélem nem adjuk, mert akkor Laportát lenyilazom.
Sztem tudja hogy megfelelően pótolni nem tudnák, ugye benzema nem jön, Huntelaar vagy hogy írják meg sztem nem lenne egynelőre olyan pótlás mint mondjuk anno Kluivertnek Samu...Varga Tamás írta:Hun' olvastad?Replay írta:Mafia-vezér Galliani megérkezett Barcelonába, hogy tárgyaljon R10, Eto'o és Zambrotta-ról.
Eto'o-t remélem nem adjuk, mert akkor Laportát lenyilazom.
Hun' olvastad?Replay írta:Mafia-vezér Galliani megérkezett Barcelonába, hogy tárgyaljon R10, Eto'o és Zambrotta-ról.
Zambit és R10et viheti egy pakkba ugy 33-35 milááér. Ennyiér be is csomagoljuk őket, és ajálottan feladjuk őketReplay írta:Mafia-vezér Galliani megérkezett Barcelonába, hogy tárgyaljon R10, Eto'o és Zambrotta-ról.
talán azért mert ő is ezt az életritmust követi: Egyszer mindent ki kell próbálni.barca0417 írta:lehet, hogy úgy érezte, hogy nem férne be a csapatba, és nem tudna gyökeret verni. persze, akkor meg az furcsa, hogy miért egy másik nagycsapatba ment el. nem tudom......fUtBoLiStA írta:Valaki segítsen nekem Pique ügyében, valamit nem értek! Mért megy el egy 17 éves srác Barcelonából majd 4év múlva pedig visszajön és úgy nyilatkozik hogy az egyik legnagyobb vágyálma hogy a Barca mezét viseljeFélreértés ne essék, nem akarom bántani meg személyszerint örülök neki de valahogy nem értem, nem tudnék érveket felsorolni hogy miért is?
lehet, hogy úgy érezte, hogy nem férne be a csapatba, és nem tudna gyökeret verni. persze, akkor meg az furcsa, hogy miért egy másik nagycsapatba ment el. nem tudom......fUtBoLiStA írta:Valaki segítsen nekem Pique ügyében, valamit nem értek! Mért megy el egy 17 éves srác Barcelonából majd 4év múlva pedig visszajön és úgy nyilatkozik hogy az egyik legnagyobb vágyálma hogy a Barca mezét viseljeFélreértés ne essék, nem akarom bántani meg személyszerint örülök neki de valahogy nem értem, nem tudnék érveket felsorolni hogy miért is?
SoHo írta:Ennyi pénz s világon nincs..!
Akkor így fogalmazok: elengedniFernando írta:Senki se küldi!Johnny írta:Eto'o-t nem biztos hogy el kéne küldeni!
Amugy Diego biztos h a legjobb megoldás lenne. Amugy baloldara eltudnám képzelni még Afellay-t, Úgyis szoba hozták velünk.
Hát Diego ugrott Lampard sem jön hát most már tényleg kiváncsi vagyok ki lessz a nagy irányító. Mert én őket láttam volna szívesen.Johnny írta:Azért nem, mert sajnos Diego még marad a werdernél