Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tamás!Varga Tamás írta:Dani!
Köszönöm!
Büszke vagyok rá, hogy Barcelona-drukker vagyok, és gekkodan-hoz hasonló emberek alkotják e fórum tagjait.
Ki az a chelsea fc,ki az a pedro10,milyen hsz-eket?gekkodan írta:Még annyit, hogy részemről bojkottálom a chelsea álcája mögé bújt penetráns stílusú madridista hozzászólásait. Szerintem tegyetek így ti is és majd megunja, csak nem kell észrevenni. További szép estét madridi barátom, pedro10!
"Minden eladó"khtomka írta:Átjöttem, nem értem a reakciót! A mai világban minden eladó! Ha Ronaldo nem nyilatkozná azt, hogy majd a jövö héten döntök a jövőmről, akkor jobban érthető lenne. Most nem tudja? Most még nincs klubhűség jövő héten már lesz?
Erről pedig annyit, hogy no comment. Varga nevű drukkerről pedig annyit, hogy fórumunk egyik legértelmesebb, legnormálisabb motorosa, aki szellemileg hozzád képest a holdon van. Kikérem magamnak a nevében is.chelseafc írta:Bumm.Varga nevű drukkerhez szólok,Gerinctelen?Honnan veszed? Vagy csak a nagyvilágba irogatsz? Azt javallom,tanulj tiszteletet mielőtt közösségbe engeded bárki is.
Sorba álltok egy éve F.L-ért,nem fog hozzátok menni.Soha!
Átjöttem, nem értem a reakciót! A mai világban minden eladó! Ha Ronaldo nem nyilatkozná azt, hogy majd a jövö héten döntök a jövőmről, akkor jobban érthető lenne. Most nem tudja? Most még nincs klubhűség jövő héten már lesz?Gomezinho írta:Gergő mégis mit vártál? MADRID! NA remélem ezeket a soraimat olvassák és átjönnek mindjárt vergődni! Flauganheltel vagy kivel az élen!![]()
Nem a két játékost hasonlítottam össze, hanem arra céloztam, hogy ahogy a Milan vezényletével Ronaldinho-val tették, úgy most a Real-al az árnyékban C. Ronaldo lejárató kampánya indul, s gusztustalan híresztelések, valamint nyilatkozatok... Tehát magára az esetre, amin azért sem csodálkoznék, mert a Milan-t, s a MAdrid-ot össze lehetne láncolni, annyira ocsmány mind kettő. Bocs a vulgaritásért.Gomezinho írta:
Ezzel viatkoznék! Ronaldinho brazil, szerintem ennyi elég is! A Madrid meg csorgassa tovább azt a idióta nyálát! Beképzelt divatszurkolók! Egytől egyig!
Detto!!Első A BARCA, második a MAN UTD!Fernando írta:Ezért ülsz itt és internetezel. Nemengednek sehovaAm Énis Barca másodsorban MU párti vok
Mivan Már nemmersz a real MAdrid névvel bejelentkezni?chelseafc írta:Ez az,gyülölködjetek csak. A Bárka szégyen szurkolói.Ti beszéltek erkölcsről? Nézzetek tükörbe gyerekek.
chelseafc írta:Ez az,gyülölködjetek csak. A Bárka szégyen szurkolói.Ti beszéltek erkölcsről? Nézzetek tükörbe gyerekek.
És ezt pont egy Chelsea fan mondja!!!!!!!chelseafc írta:Ez az,gyülölködjetek csak. A Bárka szégyen szurkolói.Ti beszéltek erkölcsről? Nézzetek tükörbe gyerekek.
Ez elég valószínű. Nagyon nem bírom azt a csapatot.MichaaBee írta:sztem be kéne mutatni vmi tök idegen embernek a csapatok múltjait, álléspontjait, aki nem ismeri a két gárdát (márha van ilyen), és tőlük megkérdezni, h melyik csapat a szimpatikusabb! ha nem egy pénzéhes baromtól kérdezzük, akkor a Barca lesz a válasz!
Ez a madrid,gergő...gergo9 írta:Csak nekem tűnt fel hogy Sir Alex "A Barca például lényegesen tisztességesebb, mint amilyen a Real valaha is lesz" mondatát kihagyták a madridistáról???Titinho írta:Itt van részletesebben a madridista.hu-ról:
http://www.madridista.hu/eumadridista/h ... as&id=5455
Ők is lehozták...tényleg sokmindent képzelnek magukról, egy "kicsit" visszább vehetne az edzőjük is meg a "terrorista" elnökük is...![]()
![]()
Ez az Fergie,mondd meg nekik!!!Végre valaki oda mert mondani a "nagy" margitnak,h kapjanak má' a fejükhöz!Pofátlan,beképzelt társaság,pfujjPoszi írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=34670
Mennyire igaza van Ferguson-nak!
Boccs ha már vki belinkelte!