Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Használd a wikipédiát ilyen célokra, én azt tanácsolom.Kaka10 írta:Hol lehet megnézni hogy egy játékos hány gólt rúgott meg hány meccsen játszot stb???iváncsi vagyok erre a máluda gyerekre mer egyre többet hallani felőle!!
Fáj az igazság, de azért bajnoki címre mégis futja ebből a gyenge játékospolitikából...fUtBoLiStA írta:Sztem rendbe van Laportáék igazolási politikája. Real számomra azért is egy unszimpatikus csapat mert állandóan csak a nagy neveket kergetik. Nincs is saját nevelésű játékosuk ha azt vesszük, kinézik valamelyik aktuális sztárt aztán már megy is a pénz értük. És akkor ott van nekik egy rakat játékosuk akiknek a fele aztán 1 év után tovább áll, így pedig nem lehet csapatot építeni. Semmi koncepció nics az ő játékos igazolási politikájukban, mondhatni céltalan.
Samsungsport és a realitás.norbert55 írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=34663
Itt már nincs fent Benzema ez már "reálisabb".
LPKeke írta:Ez egy lehetséges opció, viszont én nem hiszek benne. Az a baj hogy a Milan nagyon keveset kívál és szerintem más csapatban nem játszana és nálunk sem. erre példa hogy nem is akart már visszatérni és az éjszakai élete is elég mozgalmas volt. Jó ez kicsit most off-os hozzászólásnak sikerült és az ő témájába kéne írnom, de ez van. Lezárult szerintem nála is egy korszak és más kell. Nem hinném hogy az említett neveken kívül más jönne szóba, ha igen akkor szerintem nagy baklövést követnek el. Ezért fura a nagy csend.bogen írta:azért nem ccikkeznek irányítóról, mert R10 vissza fog térni és idény közepére lesz olyan jó, mint mikor a Barcelona név hallatán megremegett az ellenfél lába
Hiába van sok pénzel a Barca, Laporta sajnal kiadni sok pénzt jó jatékosokra és anélkül meg nehéz lesz összerakni egy ütőképes csapatot.gonosz írta:Azért..ööö hogy is van ez?? Nem azért mondom, de mi is most készülünk lecserélni a fél csapatunkat...edzőstülsalvatore írta: Meglatod,jövőre mar ugy sem fog olyan jól menni nekik,mert mindig csak cserelgetik a csapatot.
És én azért utálom őket,mert akarkit megvehetnek,mert televannak lével, és az igazolási hirekbe is majdnem mindig az ő nevüket látom.
Barca4ever.......MESSI a kiraly! Ha úgy értetted, hogy sűrűn cserélik a játékosaikat, abban van valami. Az meg, hogy gazdag csapat...na és? A Barca is "tele van lével". A realnak hülye átigazolási politikája van, unszimpatikusak és nem tetszik a vezetőik felfogása a játékról és a csapatukról. Az meg hogy mi lesz jövőre még majd kiderül, biztos nem fogunk már a bajnokság elején hasítani októberben, de szerintem a tavaszi fordulóra már nagyon ütőképesek leszünk.
Ez egy lehetséges opció, viszont én nem hiszek benne. Az a baj hogy a Milan nagyon keveset kívál és szerintem más csapatban nem játszana és nálunk sem. erre példa hogy nem is akart már visszatérni és az éjszakai élete is elég mozgalmas volt. Jó ez kicsit most off-os hozzászólásnak sikerült és az ő témájába kéne írnom, de ez van. Lezárult szerintem nála is egy korszak és más kell. Nem hinném hogy az említett neveken kívül más jönne szóba, ha igen akkor szerintem nagy baklövést követnek el. Ezért fura a nagy csend.bogen írta:azért nem ccikkeznek irányítóról, mert R10 vissza fog térni és idény közepére lesz olyan jó, mint mikor a Barcelona név hallatán megremegett az ellenfél lába
Azért..ööö hogy is van ez?? Nem azért mondom, de mi is most készülünk lecserélni a fél csapatunkat...edzőstülsalvatore írta: Meglatod,jövőre mar ugy sem fog olyan jól menni nekik,mert mindig csak cserelgetik a csapatot.
És én azért utálom őket,mert akarkit megvehetnek,mert televannak lével, és az igazolási hirekbe is majdnem mindig az ő nevüket látom.
Barca4ever.......MESSI a kiraly
No, már megint egy veretes válasz. Íme a viszontválszom:fly20 írta:A lényeg, hogy te vagy a legokosabb.Már megint okos emberek a fórumon![]()
Drenthe óriási tehetség örülök, hogy leigazoltuk, nem tom mit vársz 20 évesen legyen satabil kezdő??? pár év még kell neki mire meghatározó playa lehetDrenthét tavaly itt a forumozók többsége már Barca mezben látta, aztán jött Margit és elvitte. Sokat nem játszott, de biztos kellett nektek
Saviola tök ingyen jött egyértelműen cserecsatárnak, annyit is játszottSaviolát mindenképp meg kellett vennetek, hisz ő is alapemberré vált, fontos igazolás volt, sokat játszott, sok gólt vágott.
ja és nem mintha nálatok többet játszott vna.
Pepe,Sneijder,Robben,Heinze mind alapemberek lettek szóval nem tudom mire vered a nyálad.
Nem kötekedésből írok, de ennek az okostojásnak válaszolni kellett.