Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
cris119
Barça C

2008.05.22. 20:17:38

gekkodan írta:
cris119 írta:Szevasztok

Hát hát mit is mondjak Silváért 25 misit szerintem mi nem adunk ezt csak a Chelsea Mu és a Real engedheti meg. Sajnos mi ne várjunk nagy dolgot míg ilyen kolocsíniket :P próbálunk igazolni. Garayt is szépen elhalászták előlünk remélem Alves nek nem ajánlanak valami rekord összeget mert ha jól tom őt is le akarják igazolni. De majd lesz valami de ahoz nem laporta úrnak kéne irányítania.
Szépre sikeredett az első hozzászólásod kolléga :) Miért ne tudnánk megengedni azt amit a ManUtd meg a Real? Évek óta folyamatosan nőnek a bevételeink, simán benne vagyunk a top10 csapatban, akik bárkit el tudnak hozni ha akarnak. Más kérdés, hogy Laporta idejére jellemző, hogy nem dobálunk ki vakon misiket az ablakon, talán ezért is stabil a klub anyagilag. Nem kell agyatlanul költekezni, a Chelsea is rájött már egy ideje, hogy önmagában nem elegendő az, ha összevásárlod magad. Még Mourinhoval sem ment, de tegnap láthattuk, hogy nélküle sem.

Nem kell a Barcát félteni, most komoly igazolásaink lesznek. Coloccini pedig nem rossz, bármikor elfogadnám, cserének tuti, de kezdőnek is.
Épp ezaz hogy a mu meg a Real megpróbál mindenkit túllicitálni Pl: C Ronaldóért 130 misit (Laporta adna érte annyit) Alvesért (30+ pappista) Naniért Meg andersonért 50 misi (Bár ez nagy fogás volt a munak) De nézd meg Pepéért (aki addig nem is létezett) is adtak 30 misit ezt a mi urunk Sajnos nem teszi meg. majd igazolunk pikéket 10 milláért és ez lesz a csúcsigazolás sajnos :x :( :evil: De akkor irány barcelona és lerugom Laporta fejét
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.22. 20:09:39

cris119 írta:Szevasztok

Hát hát mit is mondjak Silváért 25 misit szerintem mi nem adunk ezt csak a Chelsea Mu és a Real engedheti meg. Sajnos mi ne várjunk nagy dolgot míg ilyen kolocsíniket :P próbálunk igazolni. Garayt is szépen elhalászták előlünk remélem Alves nek nem ajánlanak valami rekord összeget mert ha jól tom őt is le akarják igazolni. De majd lesz valami de ahoz nem laporta úrnak kéne irányítania.
Szépre sikeredett az első hozzászólásod kolléga :) Miért ne tudnánk megengedni azt amit a ManUtd meg a Real? Évek óta folyamatosan nőnek a bevételeink, simán benne vagyunk a top10 csapatban, akik bárkit el tudnak hozni ha akarnak. Más kérdés, hogy Laporta idejére jellemző, hogy nem dobálunk ki vakon misiket az ablakon, talán ezért is stabil a klub anyagilag. Nem kell agyatlanul költekezni, a Chelsea is rájött már egy ideje, hogy önmagában nem elegendő az, ha összevásárlod magad. Még Mourinhoval sem ment, de tegnap láthattuk, hogy nélküle sem.

Nem kell a Barcát félteni, most komoly igazolásaink lesznek. Coloccini pedig nem rossz, bármikor elfogadnám, cserének tuti, de kezdőnek is.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
cris119
Barça C

2008.05.22. 20:01:58

Szevasztok

barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.22. 19:54:39

gekkodan írta:
barca0417 írta: hát nemhiszem, hogy ha idekerülne a barcába, akkor itt ne lenne kedve játszani, és alibizne csak. tudná jól, hogy le lehet cserélni és be tud állni egy hasonló tudású játékos a helyére. nemhiszem hogy guardiola hagyná alibizni. az meg szerintem rá is igaz, hogy Ambíciózus, technikás, jól cselez, és gyors. és azt se mondanám hogy öreg.
Igen, csak Roma nem fogja elengedni. Nincsenek abban az anyagi helyzetben, hogy csakúgy eladják a bevált játékosaikat, nem egy tipikus nagy-igazolós csapat. Mint ahogy az is tény, hogy Spaletti egy annyira felépített, stabil játékrendszert hozott ott létre, hogy nem hiszem, hogy megbontaná. Ezek a játékosok már tökéletesen tudják a dolgukat, Mancini pedig legalább olyan fontos abban a csapatban, mint itt mondjuk Xavi. Nem fogják elengedni szerintem és én továbbra is Silvát pártolom. Maloudában egyetértünk.
igen, nincsenek túl jó anyagi helyzetben, épp ezért mondom, mert jó pár hete volt a hírekbe sok helyen, hogy Mancini még mindig nem újította meg hamarosan lejáró szerződését, ezért van esély a távozására, mert utána nem kapna érte pénzt a klub.
persze lehet, hogy azóta rég megegyeztek, nem tudom...
kösz Nóbi, most látom, hogy ugyanazt irtuk lényegében :wink:
Kép
Nóbi
Capitá del Barça

2008.05.22. 19:53:36

gekkodan írta: Igen, csak Roma nem fogja elengedni. Nincsenek abban az anyagi helyzetben, hogy csakúgy eladják a bevált játékosaikat, nem egy tipikus nagy-igazolós csapat. Mint ahogy az is tény, hogy Spaletti egy annyira felépített, stabil játékrendszert hozott ott létre, hogy nem hiszem, hogy megbontaná. Ezek a játékosok már tökéletesen tudják a dolgukat, Mancini pedig legalább olyan fontos abban a csapatban, mint itt mondjuk Xavi. Nem fogják elengedni szerintem és én továbbra is Silvát pártolom. Maloudában egyetértünk.
Mivel Mancini szerződése lejár a jövő nyáron és nem akarja meghosszabbítani, ezért most kapahat érte utoljára pénzt a Roma :wink:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.22. 19:48:16

barca0417 írta: hát nemhiszem, hogy ha idekerülne a barcába, akkor itt ne lenne kedve játszani, és alibizne csak. tudná jól, hogy le lehet cserélni és be tud állni egy hasonló tudású játékos a helyére. nemhiszem hogy guardiola hagyná alibizni. az meg szerintem rá is igaz, hogy Ambíciózus, technikás, jól cselez, és gyors. és azt se mondanám hogy öreg.
Igen, csak Roma nem fogja elengedni. Nincsenek abban az anyagi helyzetben, hogy csakúgy eladják a bevált játékosaikat, nem egy tipikus nagy-igazolós csapat. Mint ahogy az is tény, hogy Spaletti egy annyira felépített, stabil játékrendszert hozott ott létre, hogy nem hiszem, hogy megbontaná. Ezek a játékosok már tökéletesen tudják a dolgukat, Mancini pedig legalább olyan fontos abban a csapatban, mint itt mondjuk Xavi. Nem fogják elengedni szerintem és én továbbra is Silvát pártolom. Maloudában egyetértünk.

Yaya Touré - a szikla.

kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.22. 19:45:05

socio66 írta:...................................................Valdés...................................................

...D.Alves.........................Puyol....................Marquez.....................Abidal...

.....................................Toure....................Xavi/Iniesta.............................

................................................Van Der Vaart...........................................

...............Messi..............................................................David Silva...........

....................................................Eto'o.....................................................

Hát bocsi de én a Van Der Vaart helyére valaki mást képzelnék el :!: És Henry kimarad a kezdőből :?:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.22. 19:42:29

albicelesteX írta:Nem kell Mancini főleg nem Silva helyett!Silva rendkívül ambíciózus,agilis,technikás,gyors játékos fiatal is spanyol is mi kell még? :) Én nagyon örülnék Silva-nak remélem összejön nem fog garasoskodni a vezetőség főleg a jelen helyzetükben!
és ha silva nem jön ösze?, a valenciás cikkben amit lejjeb írt valaki, azt írják hogy nem biztos hogy jön. villa otthagyja őket valószínű, és ha anyagilag nincsenek akkora bajban, akkor silvát nem fogják elengedni. Jó játékosnak tartom, de van más is. pl. Mancini, akit írtam. inkább ő mint Malouda. azt is írta valaki, hogy ha nincs kedve, akkor durván alibizik. hát nemhiszem, hogy ha idekerülne a barcába, akkor itt ne lenne kedve játszani, és alibizne csak. tudná jól, hogy le lehet cserélni és be tud állni egy hasonló tudású játékos a helyére. nemhiszem hogy guardiola hagyná alibizni. az meg szerintem rá is igaz, hogy Ambíciózus, technikás, jól cselez, és gyors. és azt se mondanám hogy öreg.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.22. 19:38:58

albicelesteX írta:Nem kell Mancini főleg nem Silva helyett!Silva rendkívül ambíciózus,agilis,technikás,gyors játékos fiatal is spanyol is mi kell még? :) Én nagyon örülnék Silva-nak remélem összejön nem fog garasoskodni a vezetőség főleg a jelen helyzetükben!
Egyetértek. 2 napja keresek egy olyan játékost, aki megfelelő lenne a csapathoz, a taktikához, a stílushoz és ballábas, R10 helyére. Hát Silva jön nálam is leginkább szóba, Mancini sztem nem jobb, sőt.... Malouda tegnap megmutatta mire képes, pénzkidobás lenne. Úgyhogy jöjjön csak Silva.

In: Alves, Keita, Piquet, Silva, egy irányító (Motinho?, van Der Vaart?) és egy támadó (Villa? Milito?)

Szerintem Moutinhora elég nagy sansz van, támadók közül pedig attól függ a dolog, hogy Eto'o megy-e, ha nem, úgy nyilván nem fogunk feleslegesen költeni, bár Txiki megmondta, hogy támadót is veszünk, de nyilván nem kell egy Adebayor, ha van Eto'o

Out: Oli, Edmilson, Thuram, Zambi, Gudjohnsen, Deco, R10

Yaya Touré - a szikla.

albicelesteX
A Vadász

2008.05.22. 19:29:16

Nem kell Mancini főleg nem Silva helyett!Silva rendkívül ambíciózus,agilis,technikás,gyors játékos fiatal is spanyol is mi kell még? :) Én nagyon örülnék Silva-nak remélem összejön nem fog garasoskodni a vezetőség főleg a jelen helyzetükben!
Kép
Benga
Entrenador del Barça

2008.05.22. 19:21:20

barca0417 írta:inkább jöjjön Mancini. szerintem van olyan jó mint silva, és olcsóbb is lenne.
Nincs olyan jó. És Roma érzésű ember lennék, de Mancini-t rühellem mint embert. Ráadásul, ha nincs kedve durván alibizik.
socio66

2008.05.22. 19:18:43

...................................................Valdés...................................................

...D.Alves.........................Puyol....................Marquez.....................Abidal...

.....................................Toure....................Xavi/Iniesta.............................

................................................Van Der Vaart...........................................

...............Messi..............................................................David Silva...........

....................................................Eto'o.....................................................
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.22. 19:18:43

inkább jöjjön Mancini. szerintem van olyan jó mint silva, és olcsóbb is lenne.
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2008.05.22. 19:15:19

Replay írta:Silva ügyében egybehangzóan irnak a 20-25milliós vételárról.
Azt mondom fizessük ki gyorsan és hozzuk el, ennyiért szinte ingyen van :D
Silva és a Barcelona

Már egy ideje téma a sajtóban Silva Barcelonába való igazolása, de most a hírek kezdenek elhallgatni.

Kiderült, hogy a Valenciánál lévő helyzetet felfújta a sajtó, közel sincs akkora gond, mint beállították. A katalánok pedig már az átigazolási szezon kezdete előtt elköltötték - vagy legalábbis hamarosan elköltik - az átigazolási keretük nagy részét Daniel Alvesre és Seydou Keitára. David Silva megszerzéséért nem szeretnének bankot robbantani, főleg, hogy Guardiola már kinézte magának Florent Maloudát, a Chelsea-ből elvágyódó francia szélsőt. Így egyre valószínűbb, hogy fiatal középpályás marad a Turia partján.

(Nagyon remélem hogy nem igaz...)

www.valenciacf.extra.hu
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.22. 18:04:51

norbert55 írta:Lehet h Wenger húzni akar egy nagyot.Lehet h megveszi Nasrit olcsónn és eladja Cesc-t és ezzel az Arsenal nagyot nyer hisz sok lóvé+Nasri se falábú.
szerintem ha nagyot akar húzni, akkor inkább szoktassa össze Fabregast és Nasrit. Ketten nagyon erősek lennének a középpályán. örülnék ha jövőre legyűrnék a chelseat és a MU-t. nekünk meg úgyse élethalál kérdése se Nasri se Fabregas, hogy idejöjjenek.
Kép
Benga
Entrenador del Barça

2008.05.22. 17:51:29

norbert55 írta:Lehet h Wenger húzni akar egy nagyot.Lehet h megveszi Nasrit olcsónn és eladja Cesc-t és ezzel az Arsenal nagyot nyer hisz sok lóvé+Nasri se falábú.
Nincs az az Isten, hogy Wenger önszántából eladja Fabregast. Most már tapasztalt is és még mindig milyen fiatal :?
djtrack
Capitá del Barça

2008.05.22. 17:51:09

azért ne reménykedj ebben:D nem hülye Wenger apónk se:DDD
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.22. 17:49:28

Lehet h Wenger húzni akar egy nagyot.Lehet h megveszi Nasrit olcsónn és eladja Cesc-t és ezzel az Arsenal nagyot nyer hisz sok lóvé+Nasri se falábú.
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.05.22. 17:38:39

coloccini jó döntés lenne! militoval ha felépül ki tudja mit tudnának alkotni :wink: habár lehet hülyeség mer azé nem teljesen barca szintű játékos
amúgy jobb szélre alves cseréjének tudom kit igazoljunk! és nagyon olcsó!
engem :lol:
Kép
Més que un club
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.05.22. 17:36:13

madmax87 írta:Ha samu menne akkor mindeképpen jo lenne a silva villa páros kb 50 misiért sztem elengednék öket ami ezért a két játékosért éppen megfelelő ár! és meléjük még egy VDW kb 15ért és még egy fiatal védő jobbra és meg is vagyunk simán ki lehet jönni 80-90 millából minőségi igazolásokkal is ;)
Van benne valami... :)
Bár nagyon remélem hogy Eto'o marad!!!!de ha elmegy akkor tényleg jó lenne ez a Villa-Silva páros!Összeszoktak már a Valenciában!!Jó kettőst alkotnának szerintem :wink:
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.22. 17:25:48

xbalix írta:Titinhonak igaza van. Télleg nem hívnak be akrárkit 23szor! Csak nemtom mostanában játszott-e Coloccini a válodatottban. Amúgy kiegészítőnek télleg nem lenne rossz. Am sztem meg Márquez marad, és a védelem közepe így teljes lenne. Puyol, Milito, Pique, Coloccini, Márquez. Puyol meg lehetne a tartalék jobb bekk, már ha Alves/Lahm nem jászik. Ja am én nem tom miért de bízom h Pique jó lesz. Láttam játszani a Man. U-ban, hát sztem nem lógott ki...
szerintem is jó lenne Coloccini kiegészítőnek, de inkább ő lenne a tartalék jobb bek(is), mint Puyol. mert Puyol a kezdő középső védő, ne neki kelljen kihúzodni, ha a jobbszélső lesérül, erre vannak a cserék, ilyenkor lehet lehetőséget adni nekik. amúgy Diogo is ottvan, akit a kiesett Zaragozából szerintem meg lehetne szerezni, cserejobbhátvédnek jó lenne.
Kép
madmax87
Jugador del Barça

2008.05.22. 16:55:20

Ha samu menne akkor mindeképpen jo lenne a silva villa páros kb 50 misiért sztem elengednék öket ami ezért a két játékosért éppen megfelelő ár! és meléjük még egy VDW kb 15ért és még egy fiatal védő jobbra és meg is vagyunk simán ki lehet jönni 80-90 millából minőségi igazolásokkal is ;)
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.22. 16:50:46

Titinhonak igaza van. Télleg nem hívnak be akrárkit 23szor! Csak nemtom mostanában játszott-e Coloccini a válodatottban. Amúgy kiegészítőnek télleg nem lenne rossz. Am sztem meg Márquez marad, és a védelem közepe így teljes lenne. Puyol, Milito, Pique, Coloccini, Márquez. Puyol meg lehetne a tartalék jobb bekk, már ha Alves/Lahm nem jászik. Ja am én nem tom miért de bízom h Pique jó lesz. Láttam játszani a Man. U-ban, hát sztem nem lógott ki...
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.22. 16:44:44

Titinhonak igaza van. Télleg nem hívnak be akrárkit 23szor! Csak nemtom mostanában játszott-e Coloccini a válodatottban. Amúgy kiegészítőnek télleg nem lenne rossz. Am sztem meg Márquez marad, és a védelem közepe így teljes lenne. Puyol, Milito, Pique, Coloccini, Márquez. Puyol meg lehetne a tartalék jobb bekk, már ha Alves/Lahm nem jászik. Ja am én nem tom miért de bízom h Pique jó lesz. Láttam játszani a Man. U-ban, hát sztem nem lógott ki...
Deus
Boixos Nois

2008.05.22. 16:33:59

Replay írta:Már a Madrid is figyeli Coloccini-t...
Komolyan mondom, sztem csak figyelik a Barca jelöltjeit, aztán ha nekünk nem kell, rámásznak, igy könnyü :)
ha ez a helyzet, akkor miért nem csinálnak titkosan? :roll:
KépKép
Lezárt