Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez sem biztos, de lehet...redlions írta:VV meg Casillas-t nem fogja utolérni.
Szerintem többen vannak azok, akik Kamenit jobb kapsunak tartják...uszi85 írta:Enrique, neked legyen igazad VV további karrierjével kapcsolatban, de jelenleg sajnos én sem tartom akkora számnak, mint amekkorának ezen az oldalon egyesek.
VV meg Casillas-t nem fogja utolérni.Enrique írta:Hülyeségeket beszéltek...![]()
Csatlakozom PetI-hez, jól szóltál!![]()
Dida hol volt VVhez képest huszonX évesen?? Most érett be 29-30 évesen. VVnek még rengeteg ideje van, és megfogja mutatni mindenkinek hogy mekkora kapus!
Ja és a Kameni??![]()
Neviccelj' LG, Kameni VV nyomába sem fog érni! Soha...
Erre én meg azt mondom...Enrique írta:Most lehetne itt meccsekkel dobálózni, én is mondhatom h nézd meg a tavalyi madridi meccset a bernabeuban stb. de úgyis tudod.
Elhiszem h Kameni 1 jó kapus, sőt akkor legyen neked igazad, van olyan jó, mint VV, de biztos vok benne, h VV 100x nagyobb karriert fog befutni.
Ahogy az 1ik haverom mondja: VV? Hát igen, ő egy sztáralkat!
Ha Kameni nem igazol el valami nagy klubba biztos nagyobb karrierje lesz VV-nek, de ha eligazol nem hiszem!szerintem van olyan jó kapus mint VV,sőt...Enrique írta:Most lehetne itt meccsekkel dobálózni, én is mondhatom h nézd meg a tavalyi madridi meccset a bernabeuban stb. de úgyis tudod.
Elhiszem h Kameni 1 jó kapus, sőt akkor legyen neked igazad, van olyan jó, mint VV, de biztos vok benne, h VV 100x nagyobb karriert fog befutni.
Ahogy az 1ik haverom mondja: VV? Hát igen, ő egy sztáralkat!
Enrique!Enrique írta:Biztos, hogy nincs. Esélytelen.Charlie írta:Kameni van olyan jó mint VV!
C.
Kameni van olyan jó mint VV!Enrique írta:Hülyeségeket beszéltek...![]()
Csatlakozom PetI-hez, jól szóltál!![]()
Dida hol volt VVhez képest huszonX évesen?? Most érett be 29-30 évesen. VVnek még rengeteg ideje van, és megfogja mutatni mindenkinek hogy mekkora kapus!
Ja és a Kameni??![]()
Neviccelj' LG, Kameni VV nyomába sem fog érni! Soha...
ezzel eggyetértek én is, és azzal is hogy Buffont idehozzák, aki a világ legjobb kapusa!!LG írta:Most ezért utálni fogtok, de Valdés nem vmi megbízhato jo kapus. Amikre montátok, h nagy bravurok, sztem nem is voltak akkora bravurok, Buffon, Cech, Casillas, Canizares, Frey, Dida minden meccsen muttatnak be ilyeneket, csak náluk ugye nem tunik fol. Sztem nem lesz sosem válogatott. Tom, h orulnom kellene, mert az elozo kapusaink még nála is sokkal gyongébbek voltak, de a Barcelona a világ 1ik legjobb csapata, és annak a világ 1ik legjobb kapusa kellene. Most nem Buffunra gondolok, de monnyuk leigazolhatnánk a "szomszéd várbol" Kamenit.