Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem ez jo, s a hiányzo helyre Gallast venném. 5 milka semmi 1 ilyen játékosért, szinte ingyen van. Es végre a cserepadunk is tele lenne jo játékosokkal, tehát mindenkinek hajtani kéne, ha kezdeni akarna, nem lennének bérelt helyek.Charlie írta:Ez az én csapatom jövőre:
------------------------------Valdes---------------------------
Puyol----------Edmilson-----------------------------Gio
-----------------------------Marquez---------------------------
Giuly-------------Xavi------------Deco-----------Ronaldinho
-----------------------------Eto'o-------------------------------
Van Bommel + Ezquerro is király![]()
C.
szemet vetett a "két óriás" is, aztán mégis a ROMÁba fog menni, a Zemannal együtt.Rapika írta:Nb1.hu írta:Továbbra is rendkívül aktív az átigazolási piacon a Barcelona. A katalánok már a jövő évi keret megerősítésén munkálkodnak, a legújabb célkitűzés a Lecce argentin középpályásának, Cristian Ledesmának a megszerzése. A játékos kitűnő szezont tud maga mögött, és oroszlánrészt vállalt az olasz kiscsapat idei jó szerepléséből.
A katalánoknak nem lesz könnyű dolguk, a 22 éves futballistára szemet vetett már a két talján óriás, az AC Milan és Juventus is.
Kompany könnyen lehet hogy 20 milla körül fog elmenni, mert ott van a cselzi is. És nem értem én se ezt a Kompany mániát. GOndolom jó játékos, de még senki se látta sztem játszani, és kérdés hogy mit mutatna nagy bajnokságban, pl. Christanval is óriási tehetség volt, az más kérdés hogy 1 rakat [auto_cenzúra] lett belőle. És csere padra meg drága, max. ha kölcsönadjuk.Szakacs írta:En a nyaron meg csak 4 embert vennek ez a ketto nagyon jo uzlet volt:Del horno(o nem annyira fontos),Gallas,Kompany(a ketto ara annyi mint milito egyedul !),es torres....
torres-ert adnam savigolt,es szerintem riquelme vissza jon,nem tudom miert de nagyon ugy erzem
ezzel szinte tokeletes lenne a gepezet !
Csak az a baj hogy Saviola ne ér annyit mint Torres!Szakacs írta:En a nyaron meg csak 4 embert vennek ez a ketto nagyon jo uzlet volt:Del horno(o nem annyira fontos),Gallas,Kompany(a ketto ara annyi mint milito egyedul !),es torres....
torres-ert adnam savigolt,es szerintem riquelme vissza jon,nem tudom miert de nagyon ugy erzem
ezzel szinte tokeletes lenne a gepezet !
Egyetértek, és a legjobb oda Gallas lenne, de az se lenne gond ha VAn BOmmel vkp, Marquez meg Edmilson mellé.Charlie írta:Ez az én csapatom jövőre:
Kérdőjel helyére kell valaki és kész,Gio helyére is eltudnék képzelni valakit,de ő maradhat.
C.
Oleguer!Charlie írta:Ez az én csapatom jövőre:
Kérdőjel helyére kell valaki és kész,Gio helyére is eltudnék képzelni valakit,de ő maradhat.
C.
Nb1.hu írta:Továbbra is rendkívül aktív az átigazolási piacon a Barcelona. A katalánok már a jövő évi keret megerősítésén munkálkodnak, a legújabb célkitűzés a Lecce argentin középpályásának, Cristian Ledesmának a megszerzése. A játékos kitűnő szezont tud maga mögött, és oroszlánrészt vállalt az olasz kiscsapat idei jó szerepléséből.
A katalánoknak nem lesz könnyű dolguk, a 22 éves futballistára szemet vetett már a két talján óriás, az AC Milan és Juventus is.
no problemMaxi írta:Akkor nem szóltam!
nem engedjük el őket. Illetve mi is tehetünk róla -részben-. Így néz ki a dolog:Maxi írta:Az ilyen fiatalokat miért engedjük el ilyen olcsón?????