Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hiszem, hogy érdemben kapus igazolásáról kellene beszélni. Főként arról nem érdemes, hogy Valdés második számú lesz. Azon én is gondolkodtam, hogy amíg Jorquera nem épül fel teljesen, addig hogy oldják meg a cserét... De ezügyben nyugodtan lehetne egy saját nevelésben gondolkodni, s mivel Pep ismeri a B csapatot, az lehetne az optimális, ha arra a néhány meccsre onnan kapna valaki lehtőséget.Tudja valaki, kit akar Pep kapusnak??
Még nem hallottam nevet,csak hogy valdes 2. számú lesz max.
Az EB miatt egy hónappal kitolták az átigazolási idő kezdetét. Ha jól tudom.Chrisbarca írta:Ne haragudj, de szerintem (feltételezem), az átigazolási idöszak június 1-én kezdödik. Nem biztos, lehet, hogy igazad van. De tavaly Yaya-t június 25-én igazoltuk. Én csak ebböl gondolom, hogy június 1.Varga Tamás írta:Az tetszik alegjobban, hogy naponta 4-5 oldalt teleírtok a különböző elképzelésekkel, felállásokkal, taktikával, az elképzelhető játékosokkal. Akkor, amikor a hivatalos átigazolási szezon július 1-jén kezdődik. Amikor Pep még a 'B' csapat feljutásáért dolgozik. Mindegy, csak írjátok. Jó időtöltést, jó spannolódást'.
Titinho: vigyázz, nehogy infarktust kapj, nem vennénk a szívünkre.
Az a baj hogy nem kezdödött még el a "hivatalos" átigazolási szezon, de az arsenal már leigazolta nasrit-ha hinni lehet a hirekenek, mi lemaradtunk garayrol! És ha igy folytatjuk a real letesz Alvesért 35 milkát aztán irogathatunk egymásnak hogy most mi van...Varga Tamás írta:Az tetszik alegjobban, hogy naponta 4-5 oldalt teleírtok a különböző elképzelésekkel, felállásokkal, taktikával, az elképzelhető játékosokkal. Akkor, amikor a hivatalos átigazolási szezon július 1-jén kezdődik. Amikor Pep még a 'B' csapat feljutásáért dolgozik. Mindegy, csak írjátok. Jó időtöltést, jó spannolódást'.
Ne haragudj, de szerintem (feltételezem), az átigazolási idöszak június 1-én kezdödik. Nem biztos, lehet, hogy igazad van. De tavaly Yaya-t június 25-én igazoltuk. Én csak ebböl gondolom, hogy június 1.Varga Tamás írta:Az tetszik alegjobban, hogy naponta 4-5 oldalt teleírtok a különböző elképzelésekkel, felállásokkal, taktikával, az elképzelhető játékosokkal. Akkor, amikor a hivatalos átigazolási szezon július 1-jén kezdődik. Amikor Pep még a 'B' csapat feljutásáért dolgozik. Mindegy, csak írjátok. Jó időtöltést, jó spannolódást'.
Jó,hogy nem már a Tatabányáből igazolnánk?!danko94 írta:Az a baj h Oliveira játékjoga a Miláné....Am meg mit akartok a Zaragozaval ennyi erővel a Levántéból is igazolhatnánkfcbarca10 írta:Szerintem nem lenne rossz ha a Zaragozából igazolnának játékost:
Ott van Sergio Garcia, Diego Milito, Ricardo Oliveira, Pablo Aimar, Roberto Ayala és szerintem nem is olyan drágák.
Alvest és Silvat remélem minél előbb leigazolják.
Az a baj h Oliveira játékjoga a Miláné....Am meg mit akartok a Zaragozaval ennyi erővel a Levántéból is igazolhatnánkfcbarca10 írta:Szerintem nem lenne rossz ha a Zaragozából igazolnának játékost:
Ott van Sergio Garcia, Diego Milito, Ricardo Oliveira, Pablo Aimar, Roberto Ayala és szerintem nem is olyan drágák.
Alvest és Silvat remélem minél előbb leigazolják.
Casillast kifelejtetted vagy Robinhot:DGomezinho írta:Szép volt Titinho! Spanold csak magad! Remélem Agusztus 20.ig nem igazolunk senkit hogy addig mindenki megőrüljön itt a fórumon!CSak egy maradhat ez én leszek! Meg addigra oylan neveket fogunk még a csapatunkba kitalálni hogy Raul , Guti , Higany! Mi lesz még itt a nagy felspanolásokkal! JÉZUSOM
kranjcart én szeretném nálunk látni,az átigazolásáról még nem hallottam,de az ágyusok vitték volna,nekik ott van Nasri.Diego azért szeretne a csicska realba menni mert ott a barátja,Robinho.Ezt a kranjcart hogy találtad ki? Én ugy vagyok vele hogy hozzánk ne jöjjön olyan játékos aki már egyszer kijelentette hogy a madridban szeretne focizni!!! és diego már kijelentette, meg persze a madrid is hogy szivesen látnák, föleg ha nem tudják megszerezni cronit...
Ezt a kranjcart hogy találtad kirainer írta:Az Arsenal megegyezett Nasrival.15 milkó a vételára.Most már leigazolhatjuk Moutinhot.Szerintem azért Niko Kranjcar sem lenne rossz,vagy Diego.
Én már nem is nagyon olvasok el semmit ami mostanába jelen meg. Minden nap ellentmondanak egymásnak ezek a szennyek. Majd ha itt az Eurobarcán vmit tényként közölnek akkor elhiszem és elgondolkozok rajta. Addig felesleges.visca el barca írta:jézusom, milyen elvetemedett hírek.... marca szerint eto'o-chivu csere
én már nem is röhögök, inkább sírok....